Şimdi Ara

Hamamböceği ile 2vs1 kapıştım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evi kontrol ettim başka göremedim ama bir yerde saklanıyor olma ihtimalleri yüksek.Çünkü ev 2.katta bahçe kapısı filan yok.Bütün camlarda sineklik var.Nerden girdiler acaba.2side bir anda ortaya çıktı.Ayrıca hareket etmiyorlardı.Rahatsız etmesem bütün gece sabit kalacaklar gibiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ev Terliği

Hamam böceği küçük yapılı omurgasız baş ucunda iki anteni olan altı bacaklı
    bir böcektir. Dünyanın her yerinde bulunur. Bu böceklerin boyları 1-4 cm ara-
    sında değişir. Erkeklerin sırt kısmında dış etkenlerden koruyan sert kanatları

bulunur. Kanatlarını uçmak için kullanmazlar.Çok hızlı hareket ederler. Günün
    büyük bir kısmını dinlenerek geçirirler. Geceleri beslenmek için yiyecek ararlar
    Bu böcekler üzerinde mükemmel bir doğal radar sistemi vardır.

Bu radar sayesinde Yiyeceklerin yerlerini kolaylıkla bulurlar. Işıkta ve aydınlık
    yerlerde dolaşmaktan hoşlanmazlar.

Bu böcekler çok hızlı üreyen böcektir.
    Yumurtalarını, duvar çatlaklarına, tahta veya parke altlarına, buzdolabı elbise
    dolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi altlarına insanın göremeyeceği yerlere
    duvar diplerine, atık sukenarına, kenar kuytu yerlere yumurtalarını bırakırlar.
    Bir kapsülde ortalama 16 - 38 civarında yumurta (yavru böcek) vardır. Toplu
    halde yaşarlar yalnız yaşamayı hiç sevmezler.

Kanatlarını uçmak için kullanmazlar.
    Bizzat uçan hamamböceği gördüm. Bunu yazan adam hamamböceklerinden çok anlamıyor.

Ayrıca duvara falanda çok iyi tırmanır.

• Doğanın en mükemmel canlısı o zaman bunlar.

Saygı duydum.
  • Arkadaslar ucanlari sarimsi bi renge sahipler.fazla iri degiller.Siyahlar cok iri olabiliyor ama ucamiyorlar.

@inexyz, oo duvar konusunda haklisin ucak gibi cikiyor duvara.Hamam böceklerini kurutabildim ama bu seferde kara ciyanlar türedi parmak kalinligindalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicki büyük -- 20 Ağustos 2013; 1:51:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim evde uçanıda yürüyenide mevcut ilaçlatacaz :D
  • Gerçekten tırmanıyor benim kafama gelmişti kafam kaşındı bi kaşıdım kafamı elimi elektrik çarpması gibi bir şey oldu acımıştı
  • abi uçmasın onlar ya
  • Daha yatmadım ama şu ana kadar bir hareketlilik yok.Olası bir çarpışmaya tamamen hazır durumdayım.
  • Isırmazlar korkma

• quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Evde iki tane çok büyük hamamböceği yakaladım.İkisininde üstüne kilim atarak etkisiz hale getirdim.Boyutları çok büyüktü.Şu ana kadar gördüğüm en büyük hamamböcekleri açık ara bunlar.Evde bunların bir yuvası var mıdır?Birde hamamböcekleri yatağa,duvara vs tırmanabilir mi?

Sen ne diyorsun, yemin ederim gecen gece uyuyordum, birden irkilip uyandim, elimde vicik bisi hisettim ( bu arada elim agzima cok yakindi). Elimi karsi duvara dogru bir silkeledim, şlap etti. Telefonun isigiyla bi baktim hamam bocegi okuz gibi. az kalmis agzima giriyormus hani.

• Ulan

• Tarım ilacı satan yerden bi tane k-othrine al hepsinin anasını bellersin valla bi tane bile kalmaz.
    Bi aydır bi tane bile çıkmadı evde ilaçladıktan sonra.
  • Bu saatte tarım ilacını nerden bulucam
  • yıllar önce yazdığım hamam böceği hikayem aklıma geldi .. nerde acaba o konum şimdi.. hey gidi
  • çok şükür apartmanımız çok temiz ve havadar bu tür haşaratlar barındırmıyor
  • BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt
    Bu akşam zaten uyku tutmaz seni sabah erkenden gider alırsın işte
  • Bizim ev Ardream gibi oldu.Parti kurmuş dalıyo böcekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheogorath -- 20 Ağustos 2013; 2:21:41 >
  • adanadaki hamamböcekleri adam kovalıyor.kavga edeni görmüştüm
  •  Hamamböceği ile 2vs1 kapıştım

kökünü kazırsın bu ilaçla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: spidermanisokanorumcek

ben her gün min. 5 tane kırk ayak. 3-5 tane sivri. ayda bir akrep. ve cinsini bilmediğim böcekleri her gün öldürüyorum

nick mesaj uyumu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.