Kasa Ve Monitör Yüzünden Aşırı Sıcak Oluyoo. Kışın ide Yazın Bayaa bi Problem Annem Sürekli Kapat Diyor. Ev Isındı, Kambur Olcan, Uyutmuyon bizi gibi CLASSİC nedenler.
Öz. 977 MB Samsung Ciddi Isı Vermeye Başladı... Kasadan da bayaa sıcak var. 2.3. fanlar ılık ama PSU fanı hamam gibi ufluyor...
Ekran kartı 45C HDD ve A.kart normal.. masam 140cm arka tarafı uzun. 20-25 cm aralık var taban ile. kasadan çıkan hava masanın arka yuzeyine çarpıp odaya dagalıyor. kısada masa altından ..... ufluyor...
NE yapmalıyım...
sıcaklıktan kurtulmak için ilk önce monitörü LCD alman lazım....
nieytim var ama eskisine para vermzler daha 1.5 - 2 sene oldu kıyamıyom çok sıkı monitor.. kasayı mevcut şartlarda nasıl sogutabilirm... yada odayı PC bazlı yada taktik.. klima yada vantilator demeyin. sinüizt var bi azdımı ben biterim geçen ay kriz geldi. 5 gün rapor her gün doktor.. serum artı oksijen...
quote:
Orjinalden alıntı: baro55
ya harbıden arkadaslar bende lcd var casper ın uzerınde hoparlor olanlardan baya ısınmaya basladı ust tarafları ozellıkle nedendır sorun varsa yollayayım servıse
Klima alın eve arkadaşım, hem sistemi hem seni soğutur, annen de rahat uyur. Bende şu ayaklı vantilatörlerden var, gayet iyi iş görüyor, 9 gün boynum ve omuzumun tutulması dışında bi zararını görmedim.
hocam odaya klima taktır hem sen serinle hem de bilgisayar
küresel ısınmanın baş nedenlerinden biri de lcd paneller bunuda unutmamak lazım
quote:
Orjinalden alıntı: baro55
sen bide beni gör ekr karti masaüstünde 60 derece islemci prescott o da idle da 55 yük bininca 65 psu nun maşallahi war kalorifer gibi mübarek monitör de sıcak o da pişio malesef
boş zamanlarda direk mon. kaptıyorum.. ama PSU aşırı sıcak yfluyor acaba kasayı yer mi değiştirsem arka duvara paralelmi koysam.... şimdi PC diğer eve gidicek orası daha beter sıcak..... akşamları sauna oluyo oda... "5" kilo verdi yaa 65 kg. 1.73 boy... iş pantalonları bl geliyor. kemerde yok..
Kardeş PSU'n kaç Wat. Sistem bileşenlerin ne ? Ben de 420 W PSU vardı, bilgisayar resmen kalorifer gibiydi, geç yanına ısın. Sonra PSU yu değiştirdim ve sessiz, sakin, ılık bir PC ye kavuştum. Tabi iki adet de extrem kasa fanı taktım. Yoksa sessizliği ve serinliği yakalayamıyorsun. Bir de o Samsung Monitörden bende de vardı. Aşırı ısınıyor be kardeşim. Ama harika bir monitör ben satmaya kıyamadım kardeşime verdim. :) Yerine bir Samsung 940BW aldım. Rahata kavuştum. KESE LAZIM MI KESE
Kasa fanların var ok. Sana oda fanı lazım kasa fanı gibi evin duvarına penceresine felan
kasayı yan yatır diyecem olmayacak camı pencereyi ac havalandır klima al. buzdolabının kapısını ac . bunlar çeşitli tavsiyeler.
quote:
Orjinalden alıntı: musketeer250
kasayı yan yatır diyecem olmayacak camı pencereyi ac havalandır klima al. buzdolabının kapısını ac . bunlar çeşitli tavsiyeler.
kasayı yan yatır
ben vantilatörü dayadım oda sıcak ama kasa soğudu azıcık ama işlemci hala 70 derece
Oda sıcaklığı Önemlidir. en basitinden Ufak bi vantilator almanızı ve suratınıza Üflemeyecek şekilde Sirkülasyon yaparak Odayı Havalandırmanızı Tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme