Şimdi Ara

Hamam Böcekleri Evde Fink Atıyor Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
41.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En tiksindiğim dinazorlar döneminden bu yana yaşayan Herkesin gebertmesine rağmen tükenmeyen Kıllı bacaklı Çıtır Kabuk kaplı Krema dolgulu
    2 Antenli Mahlükat
  • http://www.sahibinden.com/sinek_kapan_bitki_venus_fly_trap_orjinal_kit-21WQQaXQQ13337803WQQpXQQdisplayitem

Al sana kesin ve en eğlenceli çözüm. Evde şuan böcek, sinek açısından sıkıntı yok ama olursa bunu alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

http://www.sahibinden.com/sinek_kapan_bitki_venus_fly_trap_orjinal_kit-21WQQaXQQ13337803WQQpXQQdisplayitem

Al sana kesin ve en eğlenceli çözüm. Evde şuan böcek, sinek açısından sıkıntı yok ama olursa bunu alacağım.

/>

Bune böyle korku filmlerinden fırlamış gibi.

•  Hamam Böcekleri Evde Fink Atıyor Yardım

Kesin çözüm.

Geçen yıl 10 tl ye almıştım. O zamandan beri hamam böceği gördüğüm yok. herhangi bir eczaneden alabilirsin.
  • Dikkatli ol darbe yapabilirler .

Ev çok'mu sıcak ? Hamam fln sanmışlardır .

Sana önerim :

Dinamit Döşe .
  • bırak yaşasınlar pis hayvanlar değiller
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

Hamam Böcekleri Evde Fink Atıyor Yardım

Ucuz ve güzel bir çözümdür. Bu tip paketlerden alıyorsun ve sonra En çok böcek gördüğün yerlerde
    karanlık yerlere koyuyorsun. ( yani böceklerin ulaşabilecekleri yerlere) Mesela lavabo dolabı, buzdolabı altı
    kanepe altı falan filan. Oda büyükse 2 tane küçükse 1 tane yeterli.
    1 haftaya sorun çözülür. Baya işime yaradı. zemin kattaki eve bile uyguladığımda (ki eve direk bahçeden böcek girebiliyor) %95 e varan azalma gördüm.

Bu yöntemi 5-6 senedir kullanıyoruz biz de. Gerçekten o böcekleri özledim artık.

• Ortak yaşamayı öğrenmem lazım, evcilleştir onları..

Bu evin bir düzeni var de, öyle her canınız istediğinde evin içinde fink atamazsınız de..
  • onlara kibritten park yap oynasınlar
  • Antenlerini tara onların, cici yap onlara.

Eczaneden tablet şeklinde satılan böcek ilaçları var onları aliyürsün, böcek ortamı uygun bulunca tablete giriyür ancaaaaaaaaaak hemen orada can vermüyür, sonra yuvasına geri dönüyür, yuvasındaki böceklerede zehri bulaştıriyür, sooooora cümleten allah rahmet eylesin oliyür.

Bu anlattığımda ciddiyim raidin bi ürünü bu özelliğe sahip...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenten-

Antenlerini tara onların, cici yap onlara.

Eczaneden tablet şeklinde satılan böcek ilaçları var onları aliyürsün, böcek ortamı uygun bulunca tablete giriyür ancaaaaaaaaaak hemen orada can vermüyür, sonra yuvasına geri dönüyür, yuvasındaki böceklerede zehri bulaştıriyür, sooooora cümleten allah rahmet eylesin oliyür.

En iyisi böcek ilacı almak...
  • quote:

Anında ölmeyip zehri diğer böceklere nasıl bulaştırıyor Kan nakli yapmadıklarına göre cinsel ilişkiyle mi?
    Hadi bir erkek böcek zehirlendi ve bekar evinde kalıyorlar diğer böcekler nasıl zehirleniyor..
    Erkek erkeğe mi? aaayyy düşünmek istemiyorum.. Nasıl bir yolla bulaştırıyor yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 13 Mayıs 2010; 6:31:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

Anında ölmeyip zehri diğer böceklere nasıl bulaştırıyor Kan nakli yapmadıklarına göre cinsel ilişkiyle mi?
    Hadi bir erkek böcek zehirlendi ve bekar evinde kalıyorlar diğer böcekler nasıl zehirleniyor..
    Erkek erkeğe mi? aaayyy düşünmek istemiyorum.. Nasıl bir yolla bulaştırıyor yaa

Tanıtım videosunda görsel olarak anlatmışlar anladığımı söylüyorum. Zehirli yemi yiyen böcük zehirleniyor, daha sonra yuvasına gittiğinde nasıl bir kimyasal kullanılmışsa zehir böceğin tüm bedenini kaplıyor tıpkı korku filmindeki virüslü sahneler gibi zehir bütün böceklerin vücuduna yapışıyor. Sonrası malum son zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

Hamam Böcekleri Evde Fink Atıyor Yardım

Ucuz ve güzel bir çözümdür. Bu tip paketlerden alıyorsun ve sonra En çok böcek gördüğün yerlerde
    karanlık yerlere koyuyorsun. ( yani böceklerin ulaşabilecekleri yerlere) Mesela lavabo dolabı, buzdolabı altı
    kanepe altı falan filan. Oda büyükse 2 tane küçükse 1 tane yeterli.
    1 haftaya sorun çözülür. Baya işime yaradı. zemin kattaki eve bile uyguladığımda (ki eve direk bahçeden böcek girebiliyor) %95 e varan azalma gördüm.

bendede aynı sorun var daha dün 5 tanesini öldürdüm ama bu daha başlangıç yazın ilerleyen günlerinde bu sayı eminim artacak geçen sene günde 20 tane ölü bulmuştum bende bu tabletlerdem aldım ama bendeki böcekler bunun içine sığmyo böceklerin boyu neredeyse serçe parmağı boyutunda neredeyse 5 6 cm vardır rahat ben raid max kullanıyorum kağı eşiklerine kuytu yerlere sıkıyorum ertesi gün hepsi sersemlemiş durumda ters dönüyor ama bilinçleri yerinde sabahlarıda öldürücü darbeyi vuruyorum ağızlarına da sıktımmı işleri bitiyo bu ilaç baya etkili hatta ufak kertenkele bile öldürdüm şimdide arkadaş basf siege şırınga önermmiş onu deneyecem fiyatına baktım ama 40 50 milyon dior inşallah ucuz bişi bulurum olmadı ddf mi ddt mi güçlü zehir var onu basacam

• 4-5 sene kadar once, tam da bu siralar bizde de uremeye baslamislardi. Anne baba ogul ozellikle mutfakta ve mutfak girisinde salonda takiliyorlardi. Geceleri saat 23.30 - 04.00 arasi eglence zamanlari..

Şaka bir yana, cozumu basit: Tarim il mudurlugune gidip buna uygun tarım ilacını alıyorsun, alirken soyle haşere öldürmek için diye. Sana bir antibiyotik şişesi gibi içi koyu kıvamda beyaz bir zehir olan ilacı versinler. Bu ilaçtan 4-5 damla çiçekleri sulamak için kullandığımız fıskiyeye koy üstüne su ekle çalkala. Daha sonra bunları hamam böceklerini gördüğün yerlere, kapi aralarina, firin, bulasik makinesi, tüp, buzdolabi arkasi gibi bunlarin saklanabilecegi her yere guzelce sık. Etkisini 1 gün içinde gösterecektir.

Tavsiyem: Sıktıktan sonra evin pencerelerini kapatacaksın, ev 1 gun hava almasin. Korkma insan sagligina bir zarari yok bu maddenin. Ellerini bol suyla yika, fiskiyeyi isin bittikten sonra guzel bir yere kaldir. Elveda hamambocekleri..

• O pis böcek resimleri paylaşan arkadaş...
  • Acayip bir böcek radyasyone bile dayanıklıymış. Bir kere üstüne su attım tuvalet deliğine gitsin diye hayvan ayaklarını dikleştirdi
  • dün ben ofiste birine kolonya döküp yaktım dışarda yapın çok kötü kokuyor...
  • Pazardan beyaz toz halinde birşey aldım camsilin içine suyla karıştırdım ocakla mutfak bangosunu arasına sıktım ertesi gün çoğu tavana yapışık şekilde ölmüşler
  • konu güncel. az önce gördüm bi tane
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.