Şimdi Ara

Hamam Böcekleri Evde Fink Atıyor Yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
0
Favori
41.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • raidin kahverengi böcek yemini al. Onları evin köşelerine falan koyuyosun. Cidden çok ise yarıyo. Dogru yerlere koyarsan kutuları kısa zamanda hiç kalmıyo. Bi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese
    bizimkiler de ERNST atio

İşte intahar sebebi espri
  • Borik asitle yoğurulmuş patates püresi haklarından geliyor. Denendi onaylandı.

Eski başlıkları biraz karıştırın beyler. Hep biz eskiler mi söyleyelim?

http://forum.donanimhaber.com/m_32792465/tm.htm
  • Aynı sorunları bende çokça yaşadım, son çare olarak bir ilaçlama firması çağırdım ve evimi ilaçlatarak kurtuldum. Evden köpeğimi dahi çıkarmadım, kesinlikle insan sağlığına zararsız. Bu demek değil ki her firma aynı titizlikte olsun.
    15 gün arayla 2 kez ilaçlama yeterli oldu. Aşağıda adresi olan firma, uygun da fiyatları var. Ankara merkezli ve İstanbul da da şubeleri var. Neden ilaçlama firmalarına sıcak bakmadığınızı anlayamadım. Sonuçta eczaneden de alsan bir ücret ödeyeceksin. Memnun kalmadığın zaman eczaneye bu ilaç bir işe yaramadı deme şansın yok, ama ilaçlama firmalarına yaptığı ilaçlamadan sonuç alamadığınızı söylediğinizde gelip ücretsiz tekrar ilaçlıyorlar.
    www.detayilaclama.com

• Gün ışıgında veya mutfakta ışık yanıyorken pek cıkmıyorlar ortaya karanlik ortamlarda gezinmeye başliyorlar
    mutfakta bitane sprey tarzı ilaç bulundurun. sinek ilacı vs... gördükçe sıkın böceklere elbet sonu gelecektir
  • Mesajım bulunsun.
  • Önce evini temizle dezenfekte et. Bu hayvanlar pis ortamları severler. Kapıdan pencereden girmezse tuvalet banyo deliğinden gelirler. Bu hayvanlardan 1 tanesini bile evimde görmeye tahammül edemem...
  • Konusmayi dene.. Saka saka ciddi bir konu bu raid'in bocek yemlerinden al besle onlari buyut.
  • kaç o evden

• 1- evi sat
    2-evi yak
    tercih senin
  • igrenç böcekler onlar heryerdeler
  • Raid böceksavar köpük kullan bütün geçişlere sık.1 ayda kurutursun köklerini düzenli kullanırsan...
  • Beşiktaş'ın futbolcusu ne zaman geldi yahu sizin eve
  • kardeş babam mısır çarşısından mı ne bi tarım ilacı aldı böle beyaz iğrenç mi iğrenç kokulu bişey 5 dk kokla geberir gidersin işte bunu sıkıyon 1.5-2 saat girmiyon eve bi daha böcek görürsen sorun sendedir bizde de çok sarı böcek vardı sıktır 1-2 kere 1 yıldır yoklar :)
  • düşman saflarında hamamböcekleri olunca öyle kendi başınıza mücaleyle ilaçla milaçla bu böceklerden kurtulamazsınız.
    unutmayın karşınızdaki böcek dinazorların hakimiyetini görmüş radyasyona dayanıklı ve bağışıklık sistemi gelişmiş bir canlı.
    kafası kesilince bile hayatta kalabilen, vücut yapıları aşırı gelişmiş hızlı ve algıları kuvvetlidir.
    bu böceklere karşı sistemli mücadele etmek, yaşadıkları yerleri tespit etmek, nereden geldiklerini iyi bilmek gerekir.
    Yuvalarından pek dışarı çıkmazlar karanlık yerlerde yaşamayı severler. evin bir çatlağında günlerce hiç dışarı çıkmadan yaşayabilirler. çok dar deliklerden geçebilirler.
    bu nedenle bunlardan kurtulmak için bu işten anlayan profesyonel kişilerden destek almanız gerekir.
    bütün bina baştan aşağı ilaçlanmalıdır ve 15 gün sonra aynı ilaçlama tekrarlanmalıdır. (larvalardan yeni çıkan böceklerde ölsün diye)
    yada kirada oturuyorsanız evi terketmeli, ev size aitse ucuz fiyata satmalısınız. çünkü üzerlerinde her türlü mikrobu pisliği boku püsürüğü taşıyan tiksinç iğrenç ötesi canlıdır bunlar.
    kanları beyaz renklidir. dünya üzerinde birçok türü vardır ve üreme konusunda başarılıdırlar.
    ve oldukça ilginç canlılardır.

• Böcek ilaçlama da etkili bir ilaç adı bi'deneyim anlatım bulma amacında konu başlığı altında yazılanları saatlerdir okuyorum.
    Yazılanların 10 da 1 i dışında gereksiz buz gibi böcek esprileri burayıda sarmış.
    Tüm bu olağan dışı esprilerle konuyu biçleyen arkadaşlara teşekkürler.
    -------
    Sarı haşerelerde çözümü tarım bakanlığıyla görüşerek buldum.
    İl tarım bakanlığı denetçisiyle olan görüşmemde yetkilinin kendi evi içinde kullanarak çözüm aldığını söylemesinin yanı sıra
    denetledikleri yerlerde de genel olarak kullanılan ürün olduğunu söylemesi üzerine linkini paylaştığım ürünü araştırdım.
    Olumlu dönüşleri oldukça iyi bir ürüne benziyor. Fiyatı ise 10TL 50ml ve 5lt suya karıştırabiliyorsunuz.
    Geçmiş Olsun.
    ---
    http://www.ziraishop.com/BAYER-K-OTHRINE-SC-50-EXPERT-KOKUSUZ-HASARE-ILACI-50ML,PR-459.html
    -------------------
    İlaçlamanın sonrasında ki aşamaları yine bu mesaj üzerinden paylaşıcam.
    -------------------

SONUÇ: Hiçbir işe yaramadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zggypop -- 7 Kasım 2012; 10:05:02 >

• La kaç senelik konuyu hortlatmışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slayerious -- 2 Ekim 2012; 13:55:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

Bide onlara basınca çıtırt diye ses gelmesi yok mu

iğrençsin..
  • Benim kedi de önce bir bacaklarını koparıp sakat bırakıyor,bacakları olmayan hamam böceği ile bir süre oynayıp ikiye bölüp bırakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zggypop

Böcek ilaçlama da etkili bir ilaç adı bi'deneyim anlatım bulma amacında konu başlığı altında yazılanları saatlerdir okuyorum.
    Yazılanların 10 da 1 i dışında gereksiz buz gibi böcek esprileri burayıda sarmış.
    Tüm bu olağan dışı esprilerle konuyu biçleyen arkadaşlara teşekkürler.
    -------

---
    http://www.ziraishop.com/BAYER-K-OTHRINE-SC-50-EXPERT-KOKUSUZ-HASARE-ILACI-50ML,PR-459.html
    -------------------
    İlaçlamanın sonrasında ki aşamaları yine bu mesaj üzerinden paylaşıcam.
    -------------------

SONUÇ: Hiçbir işe yaramadı.

Ziraishop.com. Maalesef ki bu siteden alışveriş yapma hatasına düştüm. 1 aydan fazla zaman geçti, ödemesini yaptığım üründen haber yok. Bu siteden mağdur olanları bir araya getirmek için bir facebook sayfası açtım:

https://www.facebook.com/pages/Ziraishopcom/335478456627665Ziraishop.com. Maalesef ki bu siteden alışveriş yapma hatasına düştüm. 1 aydan fazla zaman geçti, ödemesini yaptığım üründen haber yok. Bu siteden mağdur olanları bir araya getirmek için bir facebook sayfası açtım:

https://www.facebook.com/pages/Ziraishopcom/335478456627665

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.