Şimdi Ara

HAMACHİ DEN ANLAYAN BİRİSİ BUYURSUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hamachıye tıklayınca connected la beraber bu cıkıyor ve acılmıyor, hama. Ne oldugu hakkında bı fıkrı olan varmı? google amcaya sordum bulamadı.

• takip
  • aynı hatayı aynı saatlerde biz de aldık arkadaşla.. çözümü veya sorunun neden kaynaklandığını bilen birisi cevap verirse çok seviniriz
  • Hamachi programının sunucuları kapalı veya güncelleniyor olabilir yarına kadar sorun devam ederse silip yeni bir hamachi indirip tekrar kurun.
  • Tek bende yokmuş aynı problem

Hallolmazsa burdan çözüm ararız, dün uğraşmadım
  • Hamachide hâleda aynı hata çıkıyor.Ne zaman düzelir acaba?
  • Hamachinizi silin hamachinin sitesinden olması şartıyla yeniden kurun çalıştırın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Salep'den Anlayanlar Bir Baksın
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha 1 hafta önce hamachi 1.0.1.5 ile arkadaşıma cod5 zombi yapıyoduk.Güncel hamachi ile yapılmıyor.Hata veriyor.Hemde ip lerin ilk 3 hanesi aynı.
    Bu programları madem güncelliyorlar.Güncellerken niye bozuyorsunuz.Başka programlar güncellenirken gelişir.Hamachi geriye gidiyor.Sadece dış görünüşü değişmiş işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 31 Temmuz 2012; 23:52:02 >
  • yeni sürümde sorun yok zaten beyler eski sürümlerde bu sorun var.. yeni sürümle de oynanmayan oyunlar için eski sürümü kullanıyoruz zaten

eğer eski sürümlere destek bitmiştir diyosanız onu bilemem..

bu konu hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa seviniriz
  • Eski sürüm daha çalışmıyor.Yeni sürüm de oyunları çalıştırmıyor.Kurulan oyun bazen gözüküyor bazen gözükmüyor.Gözükse de hata veriyor.
  • son sürümü yükeldim çözüldü bende ma son sürümde çok kullanışsız
  • Ama yeni sürüme geçmek çok saçma çünki eski sürümün çok büyük avantajları var. Otomatik oyun görme gibi, ve cok az sorun cıkartıyor, FP problemlerı yok denecek kadar az. DUn gece evde degıldım bakamadım bu gece cozmeye calıscam cozersem burdan yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adige13

son sürümü yükeldim çözüldü bende ma son sürümde çok kullanışsız

beyler yukarıda yazdık "yenisini yükledim çözüldü" den başka bişey bu aradığımız şey ona göre cevap yazın dedik hala aynı şey..

son sürümün desteklemediği oyunlar var o yüzden eski versiyondaki bu hatanın çözümü varsa onu paylaşın lütfen bundan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker burak

quote:

Orijinalden alıntı: adige13

son sürümü yükeldim çözüldü bende ma son sürümde çok kullanışsız

beyler yukarıda yazdık "yenisini yükledim çözüldü" den başka bişey bu aradığımız şey ona göre cevap yazın dedik hala aynı şey..

son sürümün desteklemediği oyunlar var o yüzden eski versiyondaki bu hatanın çözümü varsa onu paylaşın lütfen bundan sonra

Aynen öyle burak

• hamachiyi unutun beyler tunngle kullanın
  • Eski versiyonlarda çalışmadığına göre benim için hamachi bitmiştir.Daha kullanmayacağım.İyice dandikleşmiş zaten.Görmüyor kurulan odaları.
  • AOE 2 conq oynama portalı varmı daha duzgun? Voobly dısında
  • Yeni sürümü indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsTara

Yeni sürümü indir

aferin sana

• Sayenızde bende kurtuldum ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.