Şimdi Ara

HAMA xbox360 görünümlü PC-PS3 controller (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
0
Favori
8.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet acizlikten Ps3 koluna laf eder olmuş.
    Sırf çeneleri kapansın diye şundan alalım :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Millet acizlikten Ps3 koluna laf eder olmuş.
    Sırf çeneleri kapansın diye şundan alalım :P
    Demek ki Sony benim elime özel gamepad tasarlamış; gayet memnunum fakat herkes rahatsız. Ne mutlu bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: MâxeLL

Her insan kendi düşüncesini dile getirmekte özgürdür. Burasının Ps bölümü olması bunu değiştirmez! Alete yapılan her kötü yorumda lütfen anlamsızca avukatlık yapmayı bırakınız!

Düşüncesini dile getirirken ortalığı karıştırıp sinirleri geriyor, bir nevi provokasyon eylemi içine giriyorsa kusura bakma ama düşüncesini eleştirmek de benim en doğal hakkım. Gir bak bu vatandaşın yaptığı yorumlara, resmen PS'a çamur atmayı kendine görev bilmiş. Bu mu senin kendi düşüncesini dile getirmek diye tarif ettiğin olgu? Çok memnun kalacaksın bu vatandaşın yaptığının aynısını xbox bölümünde yaparım. Bu sinirleri germek dışında birşey yapmaz. Benim avukatlığımı sorgulamadan önce durumu bir de karşı tarafın açısından değerlendir..

• quote:

Orijinalden alıntı: xamaximax

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ps3 aldığım zaman kesinlikle bundan bir tane alırım. Kendi açımdan Ps3'ün ayrıca Ps2'nin kontrolleri oldum olası sevemedim özellikle FPS oyunlarına büyük kolaylık saglıyor Xbox 360'ın tasarımı.

Hama'ya sonsuz tesekkürler. Kasım ayında alayım belkide hazırlık olsun diye daha erken alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Uzun süreler her iki konsolun kolunu deneyen ve kullanan biri olarak 360 kolunun ergonomik olduğunu iddia edenlere şahsen gülüyorum. Çünkü bu kol 1 saatlik kullanımın sonucunda önce parmaklarda, sonra bileklerde ağrıya sebep oluyor. Anlamsız derecede titreşime sahip, tutuş açısından da ele tam oturmuyor. PS3 kolu kesinlikle daha ergonomik ve daha sağlıklı bir kontroler. Tavsiyem bu kola 60 lira vermemeniz.

Ekleme: HAMA 360'a PS3 kolu tipinde bir kol yapıyorsa hemen alalım...

bu forumda bazı anlamsız ön kabüller var bunlara aykırı bir söylem içinde olmak xbox trolleri yüzünden malesef eskiden pek mümkün değildi , mesajlarımın silindiği epey eski bir başlıkta "hacım xbox controller süper çapraz analog vs vs" diyen xbot arkadaşlara sixaxis-ds3 ikilisinin neden daha iyi olduğunu gerekçeleri ile anlatmaya çalışsamda bahsettiğim ön kabülle haraket eden arkadaşlar saçma sapan smileylerle karşılık vermeden geri durmamışlardı. herneyse tespitine katıldığımı söylemek istedim herkese iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi aile robotu babür

quote:

Uzun süreler her iki konsolun kolunu deneyen ve kullanan biri olarak 360 kolunun ergonomik olduğunu iddia edenlere şahsen gülüyorum. Çünkü bu kol 1 saatlik kullanımın sonucunda önce parmaklarda, sonra bileklerde ağrıya sebep oluyor. Anlamsız derecede titreşime sahip, tutuş açısından da ele tam oturmuyor. PS3 kolu kesinlikle daha ergonomik ve daha sağlıklı bir kontroler. Tavsiyem bu kola 60 lira vermemeniz.

bu forumda bazı anlamsız ön kabüller var bunlara aykırı bir söylem içinde olmak xbox trolleri yüzünden malesef eskiden pek mümkün değildi , mesajlarımın silindiği epey eski bir başlıkta "hacım xbox controller süper çapraz analog vs vs" diyen xbot arkadaşlara sixaxis-ds3 ikilisinin neden daha iyi olduğunu gerekçeleri ile anlatmaya çalışsamda bahsettiğim ön kabülle haraket eden arkadaşlar saçma sapan smileylerle karşılık vermeden geri durmamışlardı. herneyse tespitine katıldığımı söylemek istedim herkese iyi forumlar.

Alıntıları Göster
    Xbox 360'ın gamepad'i ile aralıksız 8 saat Halo 3 oynuyorum online olarak hemde hızlı bir oyun ve kesinlikle ne agrı nede herhangi birsey oluyor. Ps3'ün kontrollerinde stick'lerin yanyana ve asagıda olması beni rahatsız ediyor ve FPS'de falan rahatsız ediyor. Ben Xbox 360 gamepad yada o tarz gamepad ile daha rahat oynuyorum.

Kontrollerin malzeme yapısı yada ıvır zıvırına birsey demiyorum o konudada pek bilgim yok ama dediğim gibi oyundan keyif alma anlamında Xbox 360 yada dediğim gibi o dizaynda kontroller çok daha rahat oynamama ve oyundan keyif almamı saglıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

Xbox 360'ın gamepad'i ile aralıksız 8 saat Halo 3 oynuyorum online olarak hemde hızlı bir oyun ve kesinlikle ne agrı nede herhangi birsey oluyor. Ps3'ün kontrollerinde stick'lerin yanyana ve asagıda olması beni rahatsız ediyor ve FPS'de falan rahatsız ediyor. Ben Xbox 360 gamepad yada o tarz gamepad ile daha rahat oynuyorum.

Kontrollerin malzeme yapısı yada ıvır zıvırına birsey demiyorum o konudada pek bilgim yok ama dediğim gibi oyundan keyif alma anlamında Xbox 360 yada dediğim gibi o dizaynda kontroller çok daha rahat oynamama ve oyundan keyif almamı saglıyor.

Sanırım uzun süredir oynamaktan el kaslarınız Arnold'un kasları gibi olmuş ve nasır bağlamıştır. Vallahi ben bir saate kadar oynadıktan sonra elimde acaip bir ağrı hissediyorum, alışkanlık meselesi olsa gerek. Kaç yıldır kullandığınızı merak ettim şimdi, bir de mümkünse elinizin resmini çekip upload etseniz?

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Xbox 360'ın joypadi ele iyi oturur ama dpad'i kötü tasarlanmış ve kalitesizdir.Bunun ki nasıl acaba?
    Hamayı bilmiyorum ama efsanevi marka saitek'in de güzel bir ürünü var.Dpad ve analogun yeri değiştirilebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

Xbox 360'ın joypadi ele iyi oturur ama dpad'i kötü tasarlanmış ve kalitesizdir.Bunun ki nasıl acaba?
    Hamayı bilmiyorum ama efsanevi marka saitek'in de güzel bir ürünü var.Dpad ve analogun yeri değiştirilebiliyor.

Alıntıları Göster
    360 kolu ile dövüş ve futbol oyunlarını oynamak cidden çok zor. Bir de FPS'ler de bende daha başarılı olduğuna inanıyorum, bunu daha çok analog çubukların sertliğine ve ani hareketine bağlıyorum. PS3 kolu ise yıllardır bildiğimiz bir kontroler, belki de alışkanlıklardan dolayı bu kolu daha çok seviyorumdur. Aslında bir araştırma yapılsaydı bu konuda cidden çok iyi olurdu. Sonuçta hangisinin ergonomik olup olmadığı bilimsel olarak ispat edilebilir diye düşünüyorum...

• quote:

quote:

Sanırım uzun süredir oynamaktan el kaslarınız Arnold'un kasları gibi olmuş ve nasır bağlamıştır. Vallahi ben bir saate kadar oynadıktan sonra elimde acaip bir ağrı hissediyorum, alışkanlık meselesi olsa gerek. Kaç yıldır kullandığınızı merak ettim şimdi, bir de mümkünse elinizin resmini çekip upload etseniz?

İlk Xbox konsoluda mevcuttu yani yıllardır kullandıgım bir yapıya sahip ayrıca Xbox gamepad'i yıllar once ilk kullanmalarımda bile herhangi bir agrı hissetmedim. Bendede aynı sekilde Ps2 ve Ps3'ün kontrolleri agrı yapıyordu.

Bir ara çeker koyarım

• quote:

Orijinalden alıntı: SolidEye

quote:

quote:

İlk Xbox konsoluda mevcuttu yani yıllardır kullandıgım bir yapıya sahip ayrıca Xbox gamepad'i yıllar once ilk kullanmalarımda bile herhangi bir agrı hissetmedim. Bendede aynı sekilde Ps2 ve Ps3'ün kontrolleri agrı yapıyordu.

Bir ara çeker koyarım

Alıntıları Göster
    2006 dan 2009 kadar xbox360 kullandım çok sevdim ama 2 adet 3 kırmızı sonrası Ps3 e geçtim, yaklaşık 4 ay oldu. Ne kolunu yadırgadım, ne psn de lagdan oyun oynayamama sorunu yaşadım ne de başka bir şikayetim olmadı.
    35 yaşında bir arkadaşınızın sözüne güvenirseniz boşuna tartışmayın ps3 de çok güzel çıktı xbox360 da çok güzeldi. İkisinin koluda rahattı ama ps3 kolu hafiflik açısından daha hoşuma gitti.

Cross chat olmaması falan beni ilgilendirmiyor ama ps3 ün tek eksiği:
    1) play and charge kit çok kısa
    2) konuşurken bluetooth un şarjı bitince kala kalıyorsunuz. ( xbox da kola takılı biliyorsunuz )

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanww2

2006 dan 2009 kadar xbox360 kullandım çok sevdim ama 2 adet 3 kırmızı sonrası Ps3 e geçtim, yaklaşık 4 ay oldu. Ne kolunu yadırgadım, ne psn de lagdan oyun oynayamama sorunu yaşadım ne de başka bir şikayetim olmadı.
    35 yaşında bir arkadaşınızın sözüne güvenirseniz boşuna tartışmayın ps3 de çok güzel çıktı xbox360 da çok güzeldi. İkisinin koluda rahattı ama ps3 kolu hafiflik açısından daha hoşuma gitti.

2) konuşurken bluetooth un şarjı bitince kala kalıyorsunuz. ( xbox da kola takılı biliyorsunuz )

Alıntıları Göster
    @gokhanww2

Hocam hemen size bir USB kulaklık alalım. Hem ses kalitesi çok iyi, hem de şarj derdi yok... Şarj meselesini de en az iki kol kullanarak halledebilirsiniz. Bitince diğerine geçer onu da şarj edersiniz...

• quote:

@gokhanww2

Hocam hemen size bir USB kulaklık alalım. Hem ses kalitesi çok iyi, hem de şarj derdi yok... Şarj meselesini de en az iki kol kullanarak halledebilirsiniz. Bitince diğerine geçer onu da şarj edersiniz...

Alıntıları Göster
    Sixaxis Miş X360 Gamepadiymiş Yalan

HAMA xbox360 görünümlü PC-PS3 controller

En Güzel Controller Bu

Spiderman'in Bi Parçası () Gibi Duruyo Ama Değil Dünya Üzerindeki Ergonomik Joystick

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 6 Eylül 2009; 20:22:48 >

• quote:

Bende 2 konsol kullanyorum .yaşım 31 ve söylediklerinize kesinlikle katılıyorum ama emin olun bu yazdıklarımızın bırakın akılda kalmayı ,yaklaşık 3 mesaj sonra kendi kendini imha edeceğinden ve 2 konsol arasındaki anlamsız karşılaştrımaya kalınan yerden devam edileceğinden bi o kadar da emiynim

• quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Evet hocam bu tespitine katılıyorum özellikle araba yarışlarında baş parmağımızın boğumunda belli bir zaman sonra ağrılar oluşuyor.Ergonomik olmadığı doğrudur ama sağlamlık açısından ds3'den çok daha sağlam bir gamepaddir.Tasarım olarak da güzel bir gamepad ben beğeniyorum...

XBOX 360 kökenini fps lere dayandırdığından, koluda fps oynamaya yönelik bir koldur. SONY ise çok geniş bir jenerasyona hitap eder. bu yüzden PS3 ün kolu fazla değişikliğe uğratılmadı ve klasik görünümünü korudu.

ilk zamanlarda 360 ın kolunu beğenenler çoktu, lakin oyun çeşitliliği fpslerden diğer oyunlara kaydıkca, SONY nin birkez daha doğru yapmış olduğunu gördük. 360 ın kolu kötü demiyorum, yanlış anlaşılmasın ama ben DS3 ü hiçbir padle değişmem. ha KILLZONE 2 yi 360 ın padi ile oynasam nasıl olurdu bilmiyorum, denemek isterim ama DS3 te de alıştıktan sonra her FPS keyifle oynanıyor.

yarış oyunlarında, dövüş oyunlarında genel toplamda DS3 ün en iyi pad olduğunu unutmayın.

sağlamlık meselesi de tartışmaya açık, dualshock u çok düşürdüm bana mısın demedi, 360 ın padi ise ağırdır, ne kadar düşerse o kadar bozulmaya yaklaşır. birde en kötüsü içindeki pillerin sarj etme, değişme derdi olması. SONY sarjı USB den çözmüş, içindeki lithyum pilde nerden bakarsan bak 2-3 yıl gidiyor, daha ne uğraşayım.

sonuçta forever DS3 diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Bende 2 konsol kullanyorum .yaşım 31 ve söylediklerinize kesinlikle katılıyorum ama emin olun bu yazdıklarımızın bırakın akılda kalmayı ,yaklaşık 3 mesaj sonra kendi kendini imha edeceğinden ve 2 konsol arasındaki anlamsız karşılaştrımaya kalınan yerden devam edileceğinden bi o kadar da emiynim

@gokhanww2 Hocam ben de cidden çok yoğun oyun oynayan birisi olarak hiç şarjını bitirme şerefine nail olamadım. Oyun oynamadığınız zaman kolu şarja takın dolunca çıkartın. Lithium ion pil olduğundan şarjının ne kadar kaldığı önemsiz, istediğiniz zaman şarj edebilirsiniz. 2 tane kol kullanırsanız çok daha rahat edersiniz ama ben hiç şarj konusunda sorun yaşayamadım. Yazdıklarınıza da %100 katıldığımı rahatlıkla söyleyebilirim

_2FAST4U_ Konsol konusunda çıkarılan tartışmaların kaynağı genellikle tatmin olmamış bir çoğunluk kaynaklı oluyor. Lütfen konuları bir inceleyin. Ps kullanan kaç kişi Xbox bölümüne girip çamur atıp gereksiz tartışmalar yaratıyor? Herkesin konsolu kendine. 10 yıldan uzun süredir Ps kullanan birisi olarak ben gayet tatmin olmuş durumdayım. Hiç kimsenin oyun zevkine de laf etmem. Ama birisi gelip sırf ortalığı karıştırmak babında anlamsız, forumun amacına uymayan, hiçbir şekilde bilgilendirici, eğitici niteliği olmayan yazılar yazarsa verilebilecek ters tepkiler gayet normaldir. Ayrıca sizin söylediklerinize de harfiyen katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    her türlü kolla oynarım. klavyeyle de rahat oynarım. kol ayırt edip "şu daha iyi, bu kötü" diyen kişilerin bence oyun oynama yetenekleri zayıf. sadece klavyeden futbol oynamayı sevmem ama gerekirse onuda oynarım. kol seçme olayı bir yetenek olayı. oynayabilen oynar oynayamayan eleştirir

• quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

HAMA xbox360 görünümlü PC-PS3 controller

bu kol guzelmıs degistirilebılır olması ıyı fıkır

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bunu alacağıma Logitech Chillstream alırım derdim ama demiyorum, HAMA'da iyidir.
    ama Chillstream daha güzel be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nGo

bunu alacağıma Logitech Chillstream alırım derdim ama demiyorum, HAMA'da iyidir.
    ama Chillstream daha güzel be.

Alıntıları Göster
    Olayı sağlamlık konusunda getirirsek SONY i tek geçerim Elimde 5-6 yıl önce 2. el aldığım bir DualShock 2var. defalarca yere düştü , hırpalandı. kablosu kıvrılıp saklandı vs. vs. Ama halen sorunsuz. Şuan kendileri bana PC de eşlik ediyor ve sorunsuz çalışmakta.
    Birde bu kol tam futbol ve dövüş oyunlarına uygun vallaha. Araba yarışlarıda iyi gidiyor . FPS ler ise alışana kral . Ergonomi ise bana kalırsa iyi düzeyde. Eli ağrıtmıyor ve ele iyi oturuyor. Fover Dual Shock Series diyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.