Şimdi Ara

Haluk Bilginer ve Feyyaz Yiğit'li Yan Yana filminden ilk fragman yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bu yıl sinemaseverlerle buluşacak en dikkat çekici yerli filmlerden biri Yan Yana olacak. Komedi ile dram türlerini harmanlayan Yan Yana, hem konusuyla hem de oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Fransa yapımı Intouchables (Can Dostum) filminin bir yeniden çevrimi olan Yan Yana'nın başrollerinde Haluk Bilginer ve Feyyaz Yiğit yer alıyor. Vizyon tarihinin yaklaşmasıyla birlikte, filmden ilk fragman da paylaşıldı.

Yan Yana, 14 Kasım'da Vizyona Girecek

Tam adı "Soyut Dışavurumcu Bir Dostluğun Anatomisi Veyahut Yan Yana" olan filmin senaryosunda Feyyaz Yiğit, Aziz Kedi ve Mert Baykal'ın imzası bulunuyor. Daha önce Pardon ve Kardeşim Benim gibi filmlere imza atan Mert Baykal'ın yönettiği Yan Yana, IMAX teknolojisi kullanılarak çekilen ilk yerli yapım olma özelliğini taşıyor. 14 Kasım'da gösterime girecek olan film, IMAX salonlarında da gösterilecek.

Ayrıca Bkz.Bugüne kadar çekilmiş en iyi suikastçı filmleri

Can Dostum'a kaynaklık eden Fransa yapımı Intouchables, bir paraşüt kazası sonrası saskat kalan zengin bir adam ile bakıcı olarak tuttuğu genç adam arasında oluşan dostluğa odaklanıyor. Sabıkalı olmasına rağmen işe aldığı Driss, renkli kişiliği ve yaşama dair pozitif bakışıyla yaşlı adamı yeniden hayata bağlıyor. Benzer bir hikâyeyi perdeye taşıyacak olan Yan Yana'da Haluk Bilginer sakat kalan zengin adamı (Refik), Feyyaz Yiği ise bakıcısı Ferruh'u canlandırıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer ve Feyyaz Yiğit'e Bige Önal, Hatice Aslan ve Şevval Sam eşlik ediyor.

Haluk Bilginer ve Feyyaz Yiğit'li Yan Yana filminden ilk fragman yayınlandı

• Sinema/Dijital/Torrent sektiği an izleriz. Bunun içinde 6 aydan fazla var. Güzel eğlenceli bir filme benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 21 Eylül 2025; 15:14:5 >
    İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • TheCraxy kullanıcısına yanıt
    türklerden özgün bir şey çıksa bile kimse çıkıp izlemez. bizim millet iyi filmlerden içeriklerden hoşlaşmaz. ya ağlamaklı aile dizisi olacak ya da çatışmalı mafya dizisi. televizyonu açıp bakın ikisinden birisi oluyor daima.

• TheCraxy kullanıcısına yanıt
    abisi sektör malum ırkın elinde kelime oyunu da yapma ayrıca bir sürü ülke uyarlama yapıp duruyor çok da uzatma ortamı germe seni de şikayet ettim bile!

• gideceğim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Malum ırkın saçmalıkları tv yi dolduruyor sürekli mağdurlar ya ondan işte

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• haluk bilginerin şansına netfilix yaşlılığında geldi. 30 yıl felan önce gelse kralı olurdu bu adam. çok iyi oyuncu

• Untouchables' in hayranı biri olarak keşke hiç olmasaymış dediğim yapım
    Hele şu feyyaz yiğit midir nedir çekilir dert değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Genellemek yanlış olur. 9 Kere Leyla diye garabet bir Netflix filminde oynadı kendisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Dogru diyorsunuz

• Özenti olmuş. Boşuna izlemeyin lakin yabancı ülkelerde emsalleri bol.

Özenti eziklikten gelir ...

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.