Şimdi Ara

HALO3 single ilk ekran (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
2.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kusura bakma Solidde LAIR doku kalitesi olarak yanına bile yaklaşamıyor şu görüntünün..Şimdi detay resimlerini buraya verip başlığı saptırmak istemiyorum ama Lair da ne ejderlerin ne yeryüzü kaya vs lerin kaplamaları güzel.Hatta çokta kötüydü.Ancak su efekti güzel.Lair bu görüntüyle karşılaştırılacak en son oyun olur.

Buyur Lair ın kalite dagları.Kaldıki üstteki resim şu anda sadece karakteri gösteriyor.Oyun alanını henüz görmedik.

http://www.greatwallofgaming.com/games/l/lair/lair_img_3.jpg
    http://www.greatwallofgaming.com/games/l/lair/lair_img_2.jpg
    http://www.ps3land.com/images/Lair/Lair03_large.jpg

• quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Kusura bakma Solidde LAIR doku kalitesi olarak yanına bile yaklaşamıyor şu görüntünün..Şimdi detay resimlerini buraya verip başlığı saptırmak istemiyorum ama Lair da ne ****rin ne yeryüzü kaya vs lerin kaplamaları güzel.Hatta çokta kötüydü.Ancak su efekti güzel.Lair bu görüntüyle karşılaştırılacak en son oyun olur.

Buyur Lair ın kalite dagları.Kaldıki üstteki resim şu anda sadece karakteri gösteriyor.Oyun alanını henüz görmedik.

arkadaş tek firmaya bağlı olduğu için tarafsız yorum yapamıyor bende iki konsolda var halo3 kaplamaları daha iyi diyorum(gereksiz bi kıyaslama olmasına rağmen) bu böyledir ss ler ortada.

• quote:

korayg Tarih 6 Temmuz 2007; 12:34:54
    Kusura bakma Solidde LAIR doku kalitesi olarak yanına bile yaklaşamıyor şu görüntünün..Şimdi detay resimlerini buraya verip başlığı saptırmak istemiyorum ama Lair da ne ****rin ne yeryüzü kaya vs lerin kaplamaları güzel.Hatta çokta kötüydü.Ancak su efekti güzel.Lair bu görüntüyle karşılaştırılacak en son oyun olur.

Walla koray HALO'nun o SS'ini biraz büyüt yakından incele.Verdiğin bu LAIR SS'lerindeki dağlardan en ktü ihtimalle bir farkı olmadığı çıkıyor.Kaldı ki duman efektide bir o kdr kötü.Karaktere bişi demiyorum trailer yakalanmış gbi son derece sağlam.

Ayrıca bu lafımdan LAIR HALO'dan daha iyi grafik sahibidir çıkmasın.HALO gibi bir seriyi LAIR gibi sonu muallak olan bir oyunla kıyaslamıyorum.Aynı senin yaptığın gibi gördüğüm bir eksikliği söylüyorum.Ha diyorsan ki bu arka plan son derece güzel trailer yakalanmış.Eyvallah senin görüşün der susarım.Ama elbetta daha ilk SS.Çok geliştirilir bu açıklar kapanır inşallah.

@Durin
    HALO'ya kimsenin laf ettiği yok.Oyunun bana göre olumsuz yanlarını göstermemiz normal.Yeri gelir aynı şeyi MGS4 içinde yaptık.Ayrıca kimse kimseyi birşey havasında yapmıyor.Bu foruma girdiğimden beri attığım bu kadar mesajı PSfanboyu olup bunu saklamak,aman kimse fan olduğumu çakmasın ben oyuncuyum imajıyla yapmadım.Öyle birşey gördüysn ki bunu anlayacak zekaya sahipsen bunu ispatlayacak zekayada sahipsindir.Bulursun gösterirsin.O zaman anlarız zeka seviyeni.

• Abicim bana da mı laf geliyor yoksa ben mi ters tarafımdan uyandım bu sabah bilmiyorum. Hayırdır inşallah.

Bir kere eleştiri ve yorum ile fanboyluğu ayırmak lazım. SS'ler verilecek ve üzerinde muhakkak tartışılacak. Her eleştiri yapana fanboy damgası vurursanız tabi ki tartışma boyutunu kavgaya bırakır, işler tatsızlaşır. Kendi adıma fanboyluk falan yapmaya çalışmıyorum. Eleştiriyorum ama her oyunu eleştiriyorum sadece Halo'yu değil. PS fanboyu olmak ile alakası yok, sadece Halo fan'ı değilim. O nedenle daha objektif yorum yapabiliyorum ama bazılarımız Halo dayıyı çok seviyor ve kabullenmek istemiyor. Aynı durumun MGS 4 için geçerli. MGS fanı olmama rağmen MGS'de kullanılan kaplama kalitesinin Mass Effect kadar olmadığını bir başka topic'de söylemiştim. Hayır her kötü söz söyleyene damga yapıştıracaksanız gerçekten işimiz zor. Elbette karşıt fikirler olacak, eleştiriler kavga çıkarmaz aksine güzel bir tartışma ortamı oluşturur ama sizin bu iğneleyici sözleriniz muhakkak birşeyleri körükler. Forum ahlakını ve vizyonunu unutup da böyle '' bakıyorum fanboylar da gelmişler '' gibi ucu açık kime gittiği belli olmayan laflar etmeyin bir zahmet. Hani dinime küfreden müslüman olsa diye bir laf var ya onu hatırlatırlar çünkü adama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 6 Temmuz 2007; 13:02:34 >

• aklıma gelimişken söyliyim.. halo2 de sadece ana karakterin grafikleri güzeldi.. diğer yerlerin dibine girince kaplamalar tek kelimeyle berbattı. halo3 de de böyle olur büyük ihtimalle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JAM3Z

aklıma gelimişken söyliyim.. halo2 de sadece ana karakterin grafikleri güzeldi.. diğer yerlerin dibine girince kaplamalar tek kelimeyle berbattı. halo3 de de böyle olur büyük ihtimalle.

ne gibi kaplmalar bekliyordun ge force 3 seviyesindeki karttan.ayrıca o çevre kaplamaları diğer konsolların hiç birinde yoktu onuda belirteyim ne ps2 ne gc.
  • yav,bu oyun xbox360 ın en çok satan oyunu olmayacak mı? live de en çok oynanan oyunu olmayacak mı? olacak.
    oyunu lekelemenin anlamı yok.
  • quote:

aklıma gelimişken söyliyim.. halo2 de sadece ana karakterin grafikleri güzeldi.. diğer yerlerin dibine girince kaplamalar tek kelimeyle berbattı. halo3 de de böyle olur büyük ihtimalle.

Sen neler saçmalıyorsun?Sana şimdi öyle gelebiliyor fakat o oyun,kendi dönemindeki hiç bir konsol oyununda bulunmayan grafik kalitesini sunuyordu.Evet arka plan'daki bazı detaylar beni de delirtti fakat Bungie bunları düzeltecek kapasitede büyük bir firma.Şimdi SS'lere bakıp bütün oyunlarda mutlaka sorun bulunabilir(Clementine'nin verdiği GeOW resimlerine baktım,hiç dikkatimi çekmeyen uçuk detaylar ortaya çıktı) fakat önemli olan oyun içi videolardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallsjg. S.V. -- 6 Temmuz 2007; 13:12:43 >
  • Solid zaten sana lafım yok.Fikrini söylüyorsun.Bende karşılık veriyorum ,, konuşuyoruz..Bu verilen resimdeki arka planlara çok dikkat etmemek gerek.Karakteri tanıtma amaçlı gibi sanki..Oyun içi videoların çıkmasına az kaldı zaten.HALO lar bugüne kadar grafik olarak en iyi oyun oldu xbox da, ps2 de ve gc de...O nedenle görsel açıdan şikayetçi olacagımı sanmıyorum
    Multisinin ise muhteşem oldugunu betayı oynayanlardan çok duydum.Bagımlılık yarattığını söylüyorlardı.KEza, videoları izleyincede zevkini görmemek imkansız..Patlamalar, bubble kalkanlar, silahlar, mayınlar vs aksiyon tam gaz...HALO2 yi oynardım Live da..Onca sene oldu bıkmadım.
  • Ben gördüğümü söylüyorum. Burada tartışma felan yapılmıyor benim gördüğüm kadarıyla.

Eğer yapılıyor olsaydı şöyle denirdi. "Yahu biz betayı görüp erken karar vermişiz demek ki. Bu görüntüye bakınca o anlaşılıyor. Fakat sanki geçen seneki trailerla aralarında biraz fark var".

Fakat mesajlar mesajlar mesajlar dolusu ne deniyor efendim arkadaki dağlar kötüymüş, ağaçlar olmamış, ilk SS gibi olursa alay konusu olurmuş. Şimdi ben bunları ciddiye almalıyım öyle mi. Bu düpedüz fanboyluktur. Aksini de kimse idda etmesin. Güzel olmuş diyen her bir kişiye 10 tane alay konusu olur diyen var. Bu mu ciddiye alınmalı? Şu SS e bakıp alay konusu olacağını düşünen, kusur bulmak için piksel avına çıkan adam benim için fanboydur. Fakat ben bunu anlayabiliyorum Beta yaptı bunları. Çünkü Betanın ne amaçla çıkarıldığı hiç bir zaman anlaşılamadı sizler tarafından.

• quote:

Orjinalden alıntı: durin

Ben gördüğümü söylüyorum. Burada tartışma felan yapılmıyor benim gördüğüm kadarıyla.

Eğer yapılıyor olsaydı şöyle denirdi. "Yahu biz betayı görüp erken karar vermişiz demek ki. Bu görüntüye bakınca o anlaşılıyor. Fakat sanki geçen seneki trailerla aralarında biraz fark var".

Fakat mesajlar mesajlar mesajlar dolusu ne deniyor efendim arkadaki dağlar kötüymüş, ağaçlar olmamış, ilk SS gibi olursa alay konusu olurmuş. Şimdi ben bunları ciddiye almalıyım öyle mi. Bu düpedüz fanboyluktur. Aksini de kimse idda etmesin. Güzel olmuş diyen her bir kişiye 10 tane alay konusu olur diyen var. Bu mu ciddiye alınmalı? Şu SS e bakıp alay konusu olacağını düşünen, kusur bulmak için piksel avına çıkan adam benim için fanboydur. Fakat ben bunu anlayabiliyorum Beta yaptı bunları. Çünkü Betanın ne amaçla çıkarıldığı hiç bir zaman anlaşılamadı sizler tarafından.

+1
    bu konu ancak bu kadar güzel dile getirilebilir. teşekkürler.

• Arkadaşım burası umuma açık bir paylaşım platformu değil mi, seven de olacak sevmeyen de. Alay konusu olacağını düşünen adamın 360'ı var, benim 360'ım var neden neyin fanboyluğunu yapalım? Oyunun fanı değilim sadece diyorum, oyun ilgimi çekmiyor diyorum açıkca. Hatta MGS örneğini veriyorum; MGS'nin de eksikleri var ama o oyunun fanı olduğum için görmezden geliyorum diyorum. Halo'nun fanları da aynen bunu yapıyor. Ha kimse benim düşündüğümden farklı düşünmesin, dağlar bulutlar pixeller herkese benim gördüğüm gibi gözüksün, düşüncemden aykırı olan herkes gözümde fanboydur diyorsan o senin muhakemendir derim ama yanlış düşündüğünü de belirtmeden edemem. Üstelik Live konusunda da aynı şeyi yaptığını hatırlıyorum sevgili arkadaşım, yani insanlara fanboy diyorsun ama Live konusuna da atlayıp dağılın bakayım mesajları atmıştın, hepimizi fanboylukla suçladın ama kendin 360'ı savundun durdun. Hala da öyle yapıyorsun yani çuvaldızla başbaşa kalsak diyorum biraz da...

• quote:

Orjinalden alıntı: Solid_Snake

Ayrıca bu lafımdan LAIR HALO'dan daha iyi grafik sahibidir çıkmasın.HALO gibi bir seriyi LAIR gibi sonu muallak olan bir oyunla kıyaslamıyorum.Aynı senin yaptığın gibi gördüğüm bir eksikliği söylüyorum.Ha diyorsan ki bu arka plan son derece güzel trailer yakalanmış.Eyvallah senin görüşün der susarım.Ama elbetta daha ilk SS.Çok geliştirilir bu açıklar kapanır inşallah.

haklisin kesinlikle ... zaten halo'yu ne oldugu belirsiz bir oyunla niye kiyasliyorlar onu'da anlamis degilim. Lair neki ? halo ile kiyaslaniyor . lair icin diyebilecegim tek sey insallah iyi birseyler ortaya cikar , gerci gecenlerde izledigim videolardan sonra pek umutlu degilim ama bakalim gorucez.
  • İlk oyunu Pc 'de zevkle oynamıştım. Bu oyunda güzel olur umarım. Gerçekten harika ekran görüntüsü.
  • Halo zamanının en iyi grafikli oyunuydu.Şimdiki oyunlarla karşılaştırırsanız kötü olur tabii ki.

+HALO 3 yapımcıları Killzone yapımcıları gibi ortaya büüyk iddialar atmadı her zaman.Ama somut şeyler koydu.Oyunun betasını,dikkat edin demosunu değil betasını bizlere denettirdiler.Kullanıcı yorumlşarını aldılar.Daha betası o.Demo da değil.oyun çok daha gelişecektir.Geçmişi sağlam ve güvenilir bir oyun.Bekleyip görelim....
  • Şu SS de arkadaki dağa buluta takılıyorsanız evet fanboysunuz. Bu SS alay konusu olur diyorsanız evet fanboysunuz. Daha da açık dile getiremem heralde.

Live konusunda neyi ne kadar hatırladığını bilmiyorum. Ama o zaman da adventure adlı arkadaşımız Microsoft'u bozuk makinaları alıp tekrar paketleyip satmakla suçlamıştı. İşin bu kısmını hatırlamıyorsun galiba. Normaldir bir yerde yarbay var bir yerde onbaşı var. Normaldir benim dediklerimin aklında kalması. Ama beni suçlamadan önce kime neden cevap verdiğimi de bir araştır istersen.

Birinizin ağzından şuna benzer lafı duymuş olsaydım zaten bir şey demezdim. Yukarıda da yazdım. "Yahu biz betayı görüp erken karar vermişiz demek ki. Bu görüntüye bakınca o anlaşılıyor. Fakat sanki geçen seneki trailerla aralarında biraz fark var".

Bak Solid Snake ne demiş "Bence Bungie yine çok iyi bir iş çıkarmış.Trailer'ı yakalamış yani çoğu kısımdan.Darısı Killzone'un başına ne diyelim " işte bu olgunluktaki adama diyecek hiç bir şeyim yok benim. Helal olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: Jermaine723

Halo zamanının en iyi grafikli oyunuydu.Şimdiki oyunlarla karşılaştırırsanız kötü olur tabii ki.

abartmanın da bir sınırı var

onun zamanında, ondan daha iyi grafikli 28 tane oyun sayabilirim sana
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Jermaine723

Halo zamanının en iyi grafikli oyunuydu.Şimdiki oyunlarla karşılaştırırsanız kötü olur tabii ki.

abartmanın da bir sınırı var

onun zamanında, ondan daha iyi grafikli 28 tane oyun sayabilirim sana

Say.Konsolları kastediyorum yalnız.Halo 2'nin çıktığı gün çıkmış olnlardan en geç.Say merak ettim...

• @Durin,

İyide sanki adamlar bir taraflarından sallayarak bu suçlamaları yapıyorlarmış gibi konuşuyorsunuz. Bir yerde bunu söyleyen bir makale okumasa neden böyle bir suçlama yapsın? Bu forumda benim gördüğüm en düzgün adamlar hakkında çıkıp fanboy iddiaları atıyorsunuz. Herkes "Helal sana Bungie, 8-bit de getirsen oyunu kral sensin" filan mı demeli yani? Eğer kullanıcılar bu derece bilinçli olmasalar, firmalar oyunları geliştirir mi sanıyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.