Şimdi Ara

HALO3 single ilk ekran (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
2.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • efruz@ zırhın üzerinde zaten bump mapping kullanılmış ama dediğin gibi 2. resimdeki kadar abartmamışlar fakat o kadar detayda son rötuşlarda eklenir elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resqect23 -- 6 Temmuz 2007; 1:59:31 >
  • Multiplayer içime oturdu, gönül ister 2. resimdeki gibi gelsin oyun. Neyse göreceğiz zaten 5 gün sonra.

Halo 3 vs Killzone 2 savaşı olacak resmen.
  •  HALO3 single ilk ekran

Kusura bakmayın ama büyük boyutunu koymak zorundayım bazı şeylerin daha iyi anlaşılabilmesi için. inceleyin ve kendiniz karar verin arkadaşlar. Koray da 2. trailerdaki resmin büyünü koyarsa karşılaştırmış oluruz..

Aerich,

Yanılıyorsun, Sony hiç bir zaman oyun çii demedi, zaten Sony değil yapımcı firma konuştu oyun hakkında. Gösterdikleri andan itibaren 'bu oyun içini temsilen yapılmış, hazıtlanmış ve fuara yetiştirilmiş bir demodur' dendi. 1000 kere söyledik ama 10000 kez daha söyleriz, anlatana kadar..

• quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

murat708,

Ddiinden pek bişey anlamadım ama ben HAlo3'ü kötülemiyorum, aksine 2 resim arasındaki farktan bahdediyorum.. Bu fsrkı gören de bitek ben değilim hani. Yukarda kaç kişi var, ama herhalde en dikkat çeken benim, o anlaşılıyo..

Koray,

Silahdakilerde dümdüz doku var, modellemeleri çok farklı. birisi dü metal diğeri bakırımsı bir dokuya sahip. HAni derinya hep ratchet & clanck falan, MGS düz doku diye, aynı hesap işte hocam. Güzel görünüyor o ayrı ama zaten öyle de olması gerekir. Ps2 black de bile ne silah mosellemeleri vardı, olsun o kadar 360'da. Önemli olan master chief, ne yalan söylim, ilk trailerı gördüğümde 'oha' demiştim, öyle de geleceğini sandım.. Ama gördüğün gibi eser yok. GAmespot nasıl oynadıysa artık bu demoyu, ilkönce kaplamalar kaliteli olup oyunun son halinde düşürülür mü? Oyun geriye doğru mu gelişiyo?!

Düşürülür tabi hocam, ilk TechDemo'da çevreyi Fake yaparsınız veya harita düşük ebatlıdır ama gerçek haritalar çizildiğinde bu doku boyutları kurtarmaz, mecbur ufaltırsınız.

• Adventure,resmi mi uzattın;bu ne kalite?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ragdol

Düşürülür tabi hocam, ilk TechDemo'da çevreyi Fake yaparsınız veya harita düşük ebatlıdır ama gerçek haritalar çizildiğinde bu doku boyutları kurtarmaz, mecbur ufaltırsınız.

İşte, bu da bizi nereye etiriyor hocam? 1. resmin 2. ile arasındak farka

Büyük olan resme iyi bakın, gerek dağlara gerek Master Şef'e.. Şimdi söyleyin allahaşkına, Obliviondan, Geowdan farkı var mı? Geow daha bile bence. HAtta çok çok daha iyi... Bi de tralerının büyük fotosunu koysak da anlaşılsa şu kaplama detayı iyicene..
  • Adventure, haklıymışsın ilk resimdeki doku boyutu konusunda. Ben yanılmışım.
  • Master Chief'i 3'e ayırırsak;

Kafasındaki kask ve ayrıntıları bence trailerdan daha iyi.
    Üstündeki armor ise biraz daha düşük texture la kaplanmş.Bump Mapping ve parlama efekti henüz mevcut değil.
    Silah ve arkaplan ise trailerla aynı.

Bence Bungie yine çok iyi bir iş çıkarmış.Trailer'ı yakalamış yani çoğu kısımdan.Darısı Killzone'un başına ne diyelim

Edit:Tam attım mesajı Adventure'ın koyduğu resmi daha dikkatli inceledim.Arka plan o kdr eyi değilmiş yaw....Ama bnce sağlam yine HALO3.Sevenlerine bayramını kutlar.Allah bizede sevdirsin şu oyunu.İlk 2 oyun bitti yok yani bnce vasat bi FPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solid_Snake -- 6 Temmuz 2007; 2:08:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Fallsjg. S.V.

Adventure,resmi mi uzattın;bu ne kalite?

Boyut 1280x720, doğal yani. Adventure hocam öyle küçük oyunlar da yapmaz zaten dimi ama?

Yalnız arkadaşlar bilgisayarınıza kaydedip açın resmi.
  • quote:

Hehe Bungie'nin kendi sitesinden, resmin orjinal boyutu kardeş

Fark var di mi?

Ragdol,

Dokular gerçekten de farklı hocam, öyle böyle değil. Umarım değişir..
  • Bunlar da Halo 2' den Master Chief resimleri.

Yeni Halo 3 görüntüsündeki chief ile arasındaki farkı anlayabilene aşk olsun...

Xbox - Xbox 360 arası fark bu kadar az olacaksa Bungie'ye birşey diyemiyorum.

HALO3 single ilk ekran

HALO3 single ilk ekran

HALO3 single ilk ekran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 6 Temmuz 2007; 2:19:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Clementine

quote:

Boyut 1280x720, doğal yani. Adventure hocam öyle küçük oyunlar da yapmaz zaten dimi ama?

Yalnız arkadaşlar bilgisayarınıza kaydedip açın resmi.

Yok zaten Falls öyle bişey yapmayacağımı bilir, şaşırdığı için öyle tepki veriyor sadece..

Zaten sağ klikleyip show picture/image derseniz rahat rahat görebilirsiniz detayları..

HAyr işin kötüsü ben kesinlikle kötü demiyorum grafiklere, çok iyiler böyle bakıldığında, oblivion gibi falan işte. Ama daha beklenilen değil, konu bu..

• Aman konuyu hararetlendirmeyeyim ama şimdi tekrar izledim; -Killzone2 CGI'dır veya gerçektir bilemem- ama o videodaki karakterlerin yüzlerindeki kaplama boyutu bile Halo Dayının kaplama boyutundan büyük. Saçlarındaki poligonlar bile HaloDayının toplam poligon sayısı kadar. Olacak iş değil.
  • silahın üzerindeki yeşil ışığa dikkat edin. silahı açıp kapatma tuşu sanırım,güzel bir ayrıntı olmuş

HALO3 single ilk ekran
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Aerich,

Yanılıyorsun, Sony hiç bir zaman oyun çii demedi, zaten Sony değil yapımcı firma konuştu oyun hakkında. Gösterdikleri andan itibaren 'bu oyun içini temsilen yapılmış, hazıtlanmış ve fuara yetiştirilmiş bir demodur' dendi. 1000 kere söyledik ama 10000 kez daha söyleriz, anlatana kadar..

sonradan kivirma icin soylenenleri bosversene , adamlar resmen oyun ici bunlar demislerdi . ondan sonrasi hikaye zati . yapimci firma , sony dogrultusunda yapmiyormu oyunu. adamlarin soyledigi laf sony'de baglar basit birsekilde . o yuzden istersen 10000 kere soyle , izledigim videolari , okudugum yazilar degismez ne yazikki. simdi sony ah pardon yapimci firma!! bir taraflarini yirtmiyormu , yedikleri halti temizleyebilmek icin. ama kolay degil tabikii o CG kalitesine ulasmak. aslinda ulasilirda , ne ps3 oynatir onu simdiki haliyle , nede xbox . 5-6 yil sonraki konsollarda goruruz birseyler

• Aynen dediğin gibi Adventure,gece gece şoka uğrattırdın beni.Senin verdiğin resimdeki dokular beni çıldırttı.Gerçekten arada bayağa fark var.Ayrıca,arkaplandaki bulutlara söyleyecek kelime bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallsjg. S.V. -- 6 Temmuz 2007; 2:23:08 >
  • E dedik ilk ss deki grafikte çıkarsa alay konusu olur diye.
  • Aerich,

Ne kıvırması hocam, adamlar fuar zamanı söylediler. HAtta demoyu kaç ayda zar zor hazrladıklarını bile duyurdular. Üstüne üstlük, temsili şeyler olduğu da belliydi. Oyun içi ile sinematik görüntülerin birleşmesiydi. Motorstorm da öyleydi. Herkes dedi ooww woow oyun içi böyle olacak. Adamlar sadece demoları gösterdiler, bu demodur dediler..

Yani anlamadığım bişey var, biri bana açıklasın lütfen. NAsıl olur da bi insan bu görüntülerin oyun içi olduğunu inanabilir? 2005 yılında, anında oyunu yaptılar ve oyun içi dediler, herkes de inandı ama 2007'ye geldik oyundan esr yok. Öyle mi? İnanan da kabahat bence, öyle zannedende kabahat. Demo yapıldı, şimdi de o demoya layık bir oyunu hazrlıyorlar. demonun amacıbudur, kanızdakinin bir önizlemesini çıkarır ve şöyle olacak dersiniz..
  • quote:

Aynen dediğin gibi Adventure,gece gece şoka uğrattırdın beni.Senin verdiğin resimdeki dokular beni çıldırttı.Gerçekten arada bağaya fark var.Ayrıca,arkaplandaki bulutlara söyleyecek kelime bulamıyorum.

Abicim insanların en büyük hatası, hemen gaza gelip 'işte bu' demeleri. YAni tamam KZ2, Motorstorm demoları görürüz, hayran kalırız, HAlo3 deemosu görürüz hastası oluruz ve o andan itibaren oyunun %100 öyle çıkmasını bekleriz. Olmayınca da vay efendim neden byle oldu vs. Yav adamlar o modellemeleri yapmak için yemeden içmeden kesiliyolar arkadaşlar. Normal yani trailerlara ulaşamamak. Geow da ulaşamadı ama kötü mü oldu? Mis gibi grafkileri var. Motorstorm da öyle.. Süper grafikleri var ama beklentilerimiz haddinden fazla yüksek bence..

Killzone da, halo da yaklaşır trailerlara, ama anca yaklaşırlar..

Demosu ile oyunun farkının olmayacağı tek oyun bence MGS4 olacaktır. Dikkat ederseniz hep oyun içi motoruyla demo, tanıtım yaptılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 6 Temmuz 2007; 2:23:22 >

•  HALO3 single ilk ekran

HALO3 single ilk ekran

HALO3 single ilk ekran

HALO3 single ilk ekran

Bungie ile tanıştırmak lazım olmazsa, bu da Gears Of War.

Yanlış biliyorlarmış sanırım. Bunu geçececeğiz dedilerse işleri bir hayli zor gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 6 Temmuz 2007; 2:32:51 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.