Şimdi Ara

HALO3 single ilk ekran (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
2.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EpicGames ve Bungie'yi kıyaslamak da ne derece doğru bilemiyorum. Hani Epic'in kadrosuyla yarışabilmek de insanda uzuv ister. Değil mi?
  • Bu forum bana yaramıyor;eskiden sunulan grafiklere 10'da 1 önem vermezken şimdi hastası olduğum oyun,GeoW'daki gatling gun'ın tipine takılıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure
    Demosu ile oyunun farkının olmayacağı tek oyun bence MGS4 olacaktır. Dikkat ederseniz hep oyun içi motoruyla demo, tanıtım yaptılar..

Mass Effect i de katalım.
  • Bütün tartışmayı bitirmek amaçlı bir resim koyuyorum, ne MGS, ne Geow, ne de Halo.. İşte kaplama, işte grafiklerin kralı..

HALO3 single ilk ekran

• Gönlümüzün birincisi.
  • özellikle pc nin kaplamalarına bittim kibrit kutusu gibi olmuş.

quote:

Gönlümüzün birincisi.

tabiki.
  • Adamlar peşin peşin söylediler "Kabus" diye

Gururumuz o bizim.
  • Beyler oyun şirketi açıyorum, var mısınız?

Şirketin adı "Artun Productions" olacak. İlk oyunumuzun ismi ise Metal Gear Liquid!
  • Oo şimdi dikkat ettim..Oyun içi SS de Masterchief in zırhının sag tarafında savaşta aldıgı hasar bile var...Diger trailer da olmayan.O resme bi bump mapping, emboss birazda parlaklık oldumu süper olur..

GeOW la nasıl bir tutuyosunuz ? GeOW daki mapler ve ortamlar genelde küçüktür.Heryere gidemezsin.Artık bunu kabullenin.
    Bu sene HALO3 den iyi başka bir oyun OLMAYACAK !

Adventure degilim diyorsun ama harbi ps fansın abicim sen.Demek bir tek MGS aynı olur ? Oysa onunda ilk trailerına göre düşüş gösterdiğini sende iyi biliyorsun..

Merakla bekliyorum KZ2 SS lerini..Bu başlığı kaybetmeyelim vede yorumları..Haydi bakalım
  • Valla koray bence hiç uğraşma.Adventure'un verdiği SS'te ve biraz önce iyice incelememle arka plan gerçekten vasat olmuş.Ama yinede Trailer'a yaklaşmışlar.Özellikle arka plan konusunda HALO'dan L.A.I.R bile iyi.Ama Master Chief sağlam olmuş.Bunun PS fanı olmakla fln alakası yok.

Benim gözümde Trailer'a yaklaşılma derecesi %65

Yine bana göre Bungie iyi iş çıkarmış
  • quote:

joven Tarih 6 Temmuz 2007; 11:14:20
    Halo 3'ün yayınlanan 1 resmine göre bayaa ps fanları eleştiriler yapmış. O zaman bende diyorum fanlık olacak ya... Nerde Killzone 2 nerde resim daha bir tane oyun içi görüntü yok adamlar yere göğe sığdaramıyorlar iş ps3 gelince bazı arkadaşlar çok sabır taşı kesiliyor. Xbox 360 olunca piyasada zibille oyun olunca üzümün sapı armutun çöpü düne kadar millet nextgen'in n sini bilmiyordu. Şimdi bazı arkadaşlar yok kaplamalar kötü yol ışıklandırmalar'da sorun var. Hayırdır bazılıar resmen iyiden iyiye oyun yapımcılığına dökmüş işi.

Bence o arkadaşlar oyuncu felan değil gerçek oyuncular hiçbir zaman o kadar detayla ilgilenmez. O oyundan aldığı haz'a bakar 1 tane pireye yorganı yakmaz.

Artık bu forumda oyuncu göremiyorum. Sadece eleştirmenler var bence o arkadaşlar Gamespot veya Ign bünyesine katılsın paraya para demezler boşdan yere ellerini burada yormasınlar.... Benim demek istediğimi anlayan çok güzel anladı.

Kardeş güzel söylemişsinde burda yayınlanan bir SS hakkında eleştiriler gelmesi güzel.Tabi ki oyun sırasında kimse o kadar detayla ilgilenmez.Millet sadece yayınlanan SS'e eleştiriler getirio ya yapıcı ya yerici.Sonuçta forum demek tartışma platformu demek.Bunun fanlıkla falan alakası yok.Herkes kendi fikrini ortaya koyar,yanlış bildiği şeyleri öğrenir.Her Xbox360 oyununu olumsuz eleştiri geldiği gibi her PS3 oyununada olumsuz eleştiri gelir.Çnkü zevkler renkler ve bakış açıları her insanın farklıdır.

• Valla HALO3 ün beta multiyide çok eleştiren oldu...Unutulmasınki o tamamen multi oyun mekaniklerinin testi içindi, ne grafik ne başka birşey...Multisi ve single ı ile Bungie "ÇENELERİ KAPAYACAK" emin olsun herkes
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solid_Snake

Valla koray bence hiç uğraşma.Adventure'un verdiği SS'te ve biraz önce iyice incelememle arka plan gerçekten vasat olmuş.Ama yinede Trailer'a yaklaşmışlar.Özellikle arka plan konusunda HALO'dan L.A.I.R bile iyi.Ama Master Chief sağlam olmuş.Bunun PS fanı olmakla fln alakası yok.

arka plan olarak karışlaştığın oyunların birbirleriyle alakası bile yok %65 derkende güzel sallamışsın in-game trailer zaten xbox360'ın GÜCÜ İLE tasarlandı..
    o yüzden oyunun 2. ss deki gibi geleceği aşikar!! herneyse halo3 ün kalitesini anlamak istemeyenler çok, siz vidyo izlemeye devam, biz ise oyun oynamaya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resqect23 -- 6 Temmuz 2007; 11:44:52 >

• quote:

Resqect23 Tarih 6 Temmuz 2007; 11:43:18
    quote:

Valla koray bence hiç uğraşma.Adventure'un verdiği SS'te ve biraz önce iyice incelememle arka plan gerçekten vasat olmuş.Ama yinede Trailer'a yaklaşmışlar.Özellikle arka plan konusunda HALO'dan L.A.I.R bile iyi.Ama Master Chief sağlam olmuş.Bunun PS fanı olmakla fln alakası yok.

arka plan olarak karışlaştığın oyunların birbirleriyle alakası bile yok %65 derkende güzel sallamışsın in-game trailer zaten xbox360'ın GÜCÜ İLE tasarlandı..
    o yüzden oyunun 2. ss deki gibi geleceği aşikar!! herneyse halo3 ün kalitesini anlamak istemeyenler çok, siz vidyo izlemeye devam, biz ise oyun oynamaya...

Bak Respect...Öncelikle bi araokumayı öğren orda "bence" demişim.İnsanların fikirlerine saygılı olmayı öğren.Sallamak fln ne demek.
    2.si Killzone2 de PS3'ün gücüyle tasarlandı dediler o zmn.Bu durumda o da ingame.Verilen SS'tende anlaşıldığı üzer tam trailer kalitesinde değil.Özellikle arka plan çok sırıtıyor.Arkadaki dağlar ve duman efekti iyi değil.LAIR'la karşılaştırma sebebim ise arka plan dağları ve efektleri olark benzemesi.LAIR'da bana göre daha iyi.Burası seni bağlamaz.

HALO'nun trailerdaki gibi olmasını senden çok ben isterim mrk etme.Vaadettiğini veren bir oyundur eyvallah.Seveni çoktur kalitelidir.Bunlara lafım yok ztn.Ama her oyunun eksisi vardır eleştirilir.HALO'ya olumsuz bir eleştiri geldiğinde kuyruğuna basılan kedi gibi viyaklama.Herkesin bir fikri vardır.Saygılı olup sallama fln diye knşmayı bırak.

• quote:

.Özellikle arka plan çok sırıtıyor.Arkadaki dağlar ve duman efekti iyi değil.LAIR'la karşılaştırma sebebim ise arka plan dağları ve efektleri olark benzemesi.LAIR'da bana göre daha iyi.Burası seni bağlamaz.

bunları okuduktan sonra cevap vermeme gereği duydum ne denilse az çünki. arkaplan 2. ss ile aynı, nasıl sırıtıyor anlamadım sırıtan yerleri özellikle gösterirsen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resqect23 -- 6 Temmuz 2007; 12:05:16 >
  • quote:

Resqect23 Tarih 6 Temmuz 2007; 12:04:36
    quote:

.Özellikle arka plan çok sırıtıyor.Arkadaki dağlar ve duman efekti iyi değil.LAIR'la karşılaştırma sebebim ise arka plan dağları ve efektleri olark benzemesi.LAIR'da bana göre daha iyi.Burası seni bağlamaz.

bunları okuduktan sonra cevap vermeme gereği duydum ne denilse az çünki. arkaplan 2. ss ile aynı, nasıl sırıtıyor anlamadım sırıtan yerleri özellikle gösterirsen sevinirim.

Verilen SS'i büyük olarak açınca arkadaki duman efekti ve dağlardaki detaysızlık göze çarpıyor zaten hemen.LAIR'ın uzak mekandaki dağlar daha güzel duruyor bence.

Adventure'ın verdiği SS'e bakarsan arka plandaki dağlar ve duman efekti çok iyi değil.Geliştirirler inşallah biraz daha.Yada hareketli görmek lazım.Ama şu SS'e bakaraktan yorumum LAIR'daki arka planda duran dağlar ve duman efekti daha güzel bence.

• Grafikler süper xbox360 satışları halo3 den sonra patlama yapar herhalde.Merakla bekliyorum...Bu arada bildiğim kadarı ile elite nin bir grafik geliştirmesi yok.Tüm 360çılar halo 3 ü oynayabilecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Aerich,

Ne kıvırması hocam, adamlar fuar zamanı söylediler. HAtta demoyu kaç ayda zar zor hazrladıklarını bile duyurdular. Üstüne üstlük, temsili şeyler olduğu da belliydi. Oyun içi ile sinematik görüntülerin birleşmesiydi. Motorstorm da öyleydi. Herkes dedi ooww woow oyun içi böyle olacak. Adamlar sadece demoları gösterdiler, bu demodur dediler..

Yani anlamadığım bişey var, biri bana açıklasın lütfen. NAsıl olur da bi insan bu görüntülerin oyun içi olduğunu inanabilir? 2005 yılında, anında oyunu yaptılar ve oyun içi dediler, herkes de inandı ama 2007'ye geldik oyundan esr yok. Öyle mi? İnanan da kabahat bence, öyle zannedende kabahat. Demo yapıldı, şimdi de o demoya layık bir oyunu hazrlıyorlar. demonun amacıbudur, kanızdakinin bir önizlemesini çıkarır ve şöyle olacak dersiniz..

yahu adamlar koskoca e3 fuarinda bu oyun boyledir , soyledir dediginde vakit herkezin inanmasi normaldir. ahh pardon herkez demeyim sen haric herkez sanirim :D . yani simdi adamlarda hic kabahat yok tamamen bizlerde kabahat var ha :/ oy oy . demonun amacini ben.... amman neyse simdi uyduruk bir oyun icin bukadar konusmaya degmez bile. ciksin hele bi , cikarsa tabiki o'da ...

• quote:

quote:

Resqect23 Tarih 6 Temmuz 2007; 12:04:36
    quote:

Verilen SS'i büyük olarak açınca arkadaki duman efekti ve dağlardaki detaysızlık göze çarpıyor zaten hemen.LAIR'ın uzak mekandaki dağlar daha güzel duruyor bence.

Adventure'ın verdiği SS'e bakarsan arka plandaki dağlar ve duman efekti çok iyi değil.Geliştirirler inşallah biraz daha.Yada hareketli görmek lazım.Ama şu SS'e bakaraktan yorumum LAIR'daki arka planda duran dağlar ve duman efekti daha güzel bence.

adamlar tabiki gelistirir. microsoft'un koskoca halo'sundan bahsediyoruz. adamlar sadece bir halo oyunu icin konsol satin aliyor. o yuzden microsoft, oyunu saglam cikarttir kesinlikle . hele ps3'un piyasadaki uyduruk pozisyonunu dahada dibe vurmak icin oyle yapmak zorunda zati.

• Vay be.

Şu PS3 fanboyların Halo'yu kötülemek için kendilerini paralamalarını seyretmek gerçekten çok eğlenceli. Bir de bunu sanki fanboy değillermiş aslında çok iyi oyuncularmış aslında her şeyi oynarlarmış sadece eleştiriyorlarmış havasında yapmaya çalışmıyorlar mı sanki biz kimin fanboy olduğunu anlayacak zekaya sahip değilmişiz gibi.

Bir HALO haberi çıkıyor altında HALO severlerden daha çok laf etmek için birbiri ile yarışanları görüyoruz.

Daha E3 başlamadan BETAYA bakıp bu mu HALO diyenlere ilk cevap geldi. Susup oturacaklarına hala bir şeylerin ispatındalar. %5 lik farklar için piksel avına çıkmışlar. Size hayırlı avlar da oyun ortada ne bulacağınızı sanıyorsunuz? Yatmayıp, uyumayıp, yemek yemeyip saatte 15 mesaj atarak bu başlığı domine ederek bu oyunu gözlerden sileceğinizi mi düşünüyorsunuz yoksa?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.