Şimdi Ara

Halo2 Activate sorunu(XP)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
12.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar halo2 yi xp de açmayı başardım fakat.Return to sende adlı bölümü geçtikten sonra bombayla gemiyi patlatıp ana gemiye döndüğümüzde acivate edin gibi bi hata veriyor ve devam edemiyorum.
    bilen varsa pm den görüşelim.

• dostum vista için değilmi bu oyun ben mi yanlış hatırlıyorum
  • vista için ama xp için kırıldı ben de açabildim ama bilen yokmu yaaa şu sorunu nasıl hallletcez?
  • aynı sorunla bende karşılaştım neden oluyor acaba cd-key felanmı istiyo bilmiyozki :( acele yardım lütfen..
  • aynı durum bende de var
  • işte uyarı mesajı nasıl halledicez bu sorunu anlamadım gitti yaa halo 2 yi oynayamazsam sinirden pc yi kıracam..
     Halo2 Activate sorunu(XP)
  • bu oyun vista için bendede war da çalişmio bizim ordaki internet kafeye gitmiştimm orda oynarken sordum ordaki abiye vista içinmişş ben bu oyun için windows deiştirmem walla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gamepad driver sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim oyun arşivimde oyun duruyor.vista kurdğumuzda aklımıza gelirse kurarız artık.
  • bu oyunu xp altında da oynayabilirsiniz
  • de nasıl oynuycaz abi bi söyleseniz de yapsak olmazsa vista kurucam vista kuruncada aynı hata verirse kırarım dvd yi ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alattin_nuri

bu oyunu xp altında da oynayabilirsiniz

Demesi kolay. Hiç kasmayın bence çünkü adamlar Vista için yapmışsa Vista için yapmıştır... Başka şansı yok. Sırf bu tarz oyunlar için de Vista yüklemeye değmez. Tavsiye etmem.
  • bilsemki aynı sorunu vermiycek yüklerdim vistayı ama o da garanti değilki ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: !!!DangerouS!!!

quote:

Orjinalden alıntı: alattin_nuri

bu oyunu xp altında da oynayabilirsiniz

Demesi kolay. Hiç kasmayın bence çünkü adamlar Vista için yapmışsa Vista için yapmıştır... Başka şansı yok. Sırf bu tarz oyunlar için de Vista yüklemeye değmez. Tavsiye etmem.

Yapması da bu işi bilenler için kolay.Bkz; Shadowrun, ilk vista oyunu kırıldı başlığı
  • Valla ben bu oyun için xp'min imajını alıp vista kurdum. çatır çatır oynadım ve bitirdim. sorarsanız bu kadar uğraşmaya değermiydi diye cevabım kesinlikle değer olacaktır.

• arkadaşlat bu oyun xp için kırılmıştır fakat çoğu(tüm) pc lerde bu xp ile kırılanlarda bu activate sorunu çıkıyor.
    ona bi çözüm bulamamışlar artık.shadowrun u da kırdılar fakat belki onda da böle bi hata olabilir.dediğim gibi oyun arşivimde duruyor vista kurulunca aklıma gelirse halo2 yi de kurarım.zaten o kadar süper manyak gibi bi oyun gelmedi.uzay atmosferinde geçio böle zaten terlediodu beni.
  • ARKADAŞLAR BEN ŞÖYLE BİŞEY B ULDUM Bİ SİTEDE AMA YAPAMADIM BELKİ SİZ YAPARSINIZ..

HALO 2 Activation under XP How can I do it?
    I want to play HALO 2 under XP. I have bought a PC version which is designed for Windows Vista. Then I have used the well know loader to install the game and to play it. It worked so far ok until the level where you have to go to the planet. I believe this is the second level. Before you can enter the level the game is requesting the activation. But I can not start this activation, it does not work under XP.
    Does anyone know how to fix it? I have also put the mf.dll in the system32 dir. I have checked what will be change by HALO 2 and this the stuff in the folder C:\WINDOWS\system32\wbem\Repository\FS. The current level position must be also in this dir. Maybe I have to get from someone this folder on a position which is after this level ? I would appreciate a little bit help.

HALO 2 Activation under XP How can I do it? Problem solved!
    I the meantime I solved the problem. There are two different mf.dll files. The one of the loader has to be copied to the sys32 dir and the one from razor has to be copied into the HALO 2 dir. Use _Halo_2_XP_ACTIVATION_FIX_[crejbi]_[dopeman] then it will work.

• 2. paragrafta _Halo_2_XP_ACTIVATION_FIX_[crejbi]_ bu patchin sorunu giderdiği yazıyor.
  • sorunu cözdüm arkadaşlar google de halo2xp_v0.3 diye aratın programı indirip halo 2 nin kurulu odluğu klasörün icine kurun halo2 klasöründeki halo 2 simgesini Loader simgesinin üstüne sürükleyerek oyunu acın.halo 2 logosunu gördüğünüz zaman F1 e bir kac kez basın frofilinizi secin önceden kapalı olan live ve network secenekleri aktf olursa işlem tamamdır arkadşalar ben böyle yaptım oldu.. AZMİN ZAFERİ BU 3 GÜN ARALIKSIZ ARADIM VE BULDUM :)

İŞTE BUDA YAPILIŞ VİDEOSU
    http://www.youtube.com/watch?v=y2LWi-gM6g4
  • çok saol yaa.arşive kopyaladım en kısa zamanda denicem.eyw efe
  • Ewet Halo 2 yi alalim o zaman Oyun nasil bari güzel mi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.