Şimdi Ara

Halo2 Activate sorunu(XP) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
12.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar, ben oyunu kurdum ama aktivasyon işlemini yapamadım. 2. bölümde tıkandım anlayacağınız. Çaresini bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: efe53

sorunu cözdüm arkadaşlar google de halo2xp_v0.3 diye aratın programı indirip halo 2 nin kurulu odluğu klasörün icine kurun halo2 klasöründeki halo 2 simgesini Loader simgesinin üstüne sürükleyerek oyunu acın.halo 2 logosunu gördüğünüz zaman F1 e bir kac kez basın frofilinizi secin önceden kapalı olan live ve network secenekleri aktf olursa işlem tamamdır arkadşalar ben böyle yaptım oldu.. AZMİN ZAFERİ BU 3 GÜN ARALIKSIZ ARADIM VE BULDUM :)

İŞTE BUDA YAPILIŞ VİDEOSU
    http://www.youtube.com/watch?v=y2LWi-gM6g4

Hocam, anlatımından hiçbirşey anlamadım. Daha ayrıntılı anlatır mısın? Aktivasyon yüzünden bölüm atlayamıyorum :(

• Yukarı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGreat

Yukarı :)

Aşağa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orjinalden alıntı: TheGreat

Yukarı :)

Aşağa.

Hehe
  • halo 2 almaya değer bir oyun mu arkadaşlar?bir kaç ss koyarlarsa oynayan arkadaşlar iyi olur.
  • almaya değer bir oyunda xplerde sorun çıkarıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: @h@t

halo 2 almaya değer bir oyun mu arkadaşlar?bir kaç ss koyarlarsa oynayan arkadaşlar iyi olur.

Değmez. Tam çöplük oyun.
  • Arkadaşlar bende de tam yükleme ekranında yükle diyorum böyle bir hata çıkıyor...

Halo2 Activate sorunu(XP)
  • quote:

quote:

halo 2 almaya değer bir oyun mu arkadaşlar?bir kaç ss koyarlarsa oynayan arkadaşlar iyi olur.

Değmez. Tam çöplük oyun.

O kadar uğraşıp oyunu açtıktan sonra bende böyle düşündüm.

@BİG KİNG

performansın yetmiyor gibisinden bişeyler söylüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyaz_piy10

quote:

quote:

Değmez. Tam çöplük oyun.

O kadar uğraşıp oyunu açtıktan sonra bende böyle düşündüm.

@BİG KİNG

performansın yetmiyor gibisinden bişeyler söylüyor.

Öyle de bence yeterli.
    AMD 3200+
    6800 ultra
    1 gb ram

Daha ne olsun yaa

• boşverin
  • ben 12. tura geçtim halo 2 de ama açmadı "insert your original halo 2 game disc" sorunu veriyor lütfen yardım şimdiden teşekkürler inşallah bi allahın kulu bir şey bulabilir
  • halo 2 kurdum we halo2.exe yi loaderin uzerine biraktim.oyun aciliyor fakat belli bir sure sonra sorgusuz sualsiz masaustune atiyor..bunun sebebi nedir acaba,kurulum hakkinda biras yardimci olabilir misiniz..??
  • bu sorunu bende yaşamıştım bu forumlardada sormuştum ama cözebilen cıkmadı sonra ben kendim aradım ve buldum oynadım ama şimdi bilmiyorum nerden buldum felan uzun zaman oldu nede olsa :)

• sunu bi indirin oncehttp://rapidshare.com/files/135800087/Halo_2_XP.rar.html
    ilk bolum :yukleme
    asama 1 : klasore girin (halonun cd sinide takın ha, yada deamon tools falan kullanıyosanız takın eger hata verirse korkmayın telaş yok o normaldir) install dosyasına sag tıklayın sonra duzenle(yada edit o dile kalmış)
    aşama 2 : sonra orda "Loader.exe G:\Startup.exe " der orda sonra kırmızı yazdıgım yere cdrom unuzun oldugu harfi yazın(mesela G:\ benim dvd romum ama sizin farklı olabilir ) sonra kaydedin cıkın
    asama 3 :sonra install dosyasına çift tıklatın gelir "Custom Game İnstall" a tıklayın sonra "Full install only"e tıklayın artık kurun sonra "run, dont run
    diye bi yazı gelirse run'a tıklayın yukleyin
    iikinci bolum : halo 2 cd'siyle kalan son is
    aşama 4 : cdnin icinde redists klasorune girin
    aşama 5 :XLiveRedists1.0.6027 yıklemesine çift tıklayın sonra next deyin 1-2 saniye sonra bole yazılar gelicek siz onlardan repair e tıklayın sonra yeniden repair e tıklayın (yuklemenin sonunda yes li no lu soru gelicek no deyin yoksa bilgisayar reset yer )
    aşama 6:vcredist e tıklayın kurun (bunuda yapamayanlara yuh derim baska bisey diyemem )
    üçüncü bolum : klasorun ise yarama anları
    aşama 7 :klasore girin MFPlat.dll ve dwnapi.dll yi oyunun kurulu oldugu dizine kopyalayın (anlayamayanlar icin bi not : kurulu oldugu dizin derken oyunu kurdugun yer C:\Program Files\Microsoft Games\Halo 2 mesela benim bole anlayamayanlar icin bi anlatım daha gecebilirim herhalde )
    aşama 8 : oyunun exe sini taşıyıp (basılı tutarak yani) halo2xp klasorunun icindeki loader.exe nin uzerine getirin uzerine bırakın ama sonra buyrun aksiyona
    başlayın artık
    (ne oldu hersey bitti deyip kapattın dimi sonra 2. bölümde şapamı oturdun devamı var daha nereye
    dorduncu bölüm : 2. bolum tuzagı
    (not: ne olucakki diyenlere soleyim acivate edin gibi bi hata veriyor ve devam etmiyor )
    aşama 9 : halo 2xp klasorundeki Activation klasorune girin ordaki MF.dll dosyasını mfplat ve dwmapiyi kopyaladıgınız yere aynen kopyalayın
    aşama 10 :sonra halo 2xp klasorune geri dönün ordaki mf.dll ve xinput 9.1 .0.dll dosyasını C:\WINDOWS\system32 atın (not bilgisayarına gelecek zarardan oyuncu limited a.ş mesuliyet kabul etmez ) :dikkat:bu arada sakın mf.dll yi karıstırma harf boyutlarına bak teki buyuk teki kucuk dikkat edin

sonra dedigim gibi halo2.exe tasıyarak loader in uzerine getir
    (12. bolum yani Gravemind e gelince lutfen bana kızmayın çunku devamını okumadın:D)
    beşinci bölüm :gravemind bolumu engeli
    aşama 11:http://rapidshare.com/files/141565864/Halo_2_Games_Or__304_g__304_nal_Disk_Hatas__305_.rar.html burdan indir
    aşama 12: parola: oyun-arsivi
    aşama 13: halo 2 exe'yi wowmon.dllnin uzerine getirin tam uzerine bırakın ve haydi savaşa

• quote:

Orijinalden alıntı: lonelywolf333

sunu bi indirin once http:/****.com/files/135800087/Halo_2_XP.rar.html
    ilk bolum :yukleme
    asama 1 : klasore girin (halonun cd sinide takın ha, yada deamon tools falan kullanıyosanız takın eger hata verirse korkmayın telaş yok o normaldir) install dosyasına sag tıklayın sonra duzenle(yada edit o dile kalmış)
    aşama 2 : sonra orda "Loader.exe G:\Startup.exe " der orda sonra kırmızı yazdıgım yere cdrom unuzun oldugu harfi yazın(mesela G:\ benim dvd romum ama sizin farklı olabilir ) sonra kaydedin cıkın
    asama 3 :sonra install dosyasına çift tıklatın gelir "Custom Game İnstall" a tıklayın sonra "Full install only"e tıklayın artık kurun sonra "run, dont run
    diye bi yazı gelirse run'a tıklayın yukleyin
    iikinci bolum : halo 2 cd'siyle kalan son is
    aşama 4 : cdnin icinde redists klasorune girin
    aşama 5 :XLiveRedists1.0.6027 yıklemesine çift tıklayın sonra next deyin 1-2 saniye sonra bole yazılar gelicek siz onlardan repair e tıklayın sonra yeniden repair e tıklayın (yuklemenin sonunda yes li no lu soru gelicek no deyin yoksa bilgisayar reset yer )
    aşama 6:vcredist e tıklayın kurun (bunuda yapamayanlara yuh derim baska bisey diyemem )
    üçüncü bolum : klasorun ise yarama anları
    aşama 7 :klasore girin MFPlat.dll ve dwnapi.dll yi oyunun kurulu oldugu dizine kopyalayın (anlayamayanlar icin bi not : kurulu oldugu dizin derken oyunu kurdugun yer C:\Program Files\Microsoft Games\Halo 2 mesela benim bole anlayamayanlar icin bi anlatım daha gecebilirim herhalde )
    aşama 8 : oyunun exe sini taşıyıp (basılı tutarak yani) halo2xp klasorunun icindeki loader.exe nin uzerine getirin uzerine bırakın ama sonra buyrun aksiyona
    başlayın artık
    (ne oldu hersey bitti deyip kapattın dimi sonra 2. bölümde şapamı oturdun devamı var daha nereye
    dorduncu bölüm : 2. bolum tuzagı
    (not: ne olucakki diyenlere soleyim acivate edin gibi bi hata veriyor ve devam etmiyor )
    aşama 9 : halo 2xp klasorundeki Activation klasorune girin ordaki MF.dll dosyasını mfplat ve dwmapiyi kopyaladıgınız yere aynen kopyalayın
    aşama 10 :sonra halo 2xp klasorune geri dönün ordaki mf.dll ve xinput 9.1 .0.dll dosyasını C:\WINDOWS\system32 atın (not bilgisayarına gelecek zarardan oyuncu limited a.ş mesuliyet kabul etmez ) :dikkat:bu arada sakın mf.dll yi karıstırma harf boyutlarına bak teki buyuk teki kucuk dikkat edin

sonra dedigim gibi halo2.exe tasıyarak loader in uzerine getir
    (12. bolum yani Gravemind e gelince lutfen bana kızmayın çunku devamını okumadın:D)
    beşinci bölüm :gravemind bolumu engeli
    aşama 11: http:/****.com/files/141565864/Halo_2_Games_Or__304_g__304_nal_Disk_Hatas__305_.rar.html burdan indir
    aşama 12: parola: oyun-arsivi
    aşama 13: halo 2 exe'yi wowmon.dllnin uzerine getirin tam uzerine bırakın ve haydi savaşa

Dostum sagol senin sayende şu an halo2 oynuyorum multiplayer oynanmıyo galiba vista olmayınca olsun buda yeter bana.

• 2011 oldu her link kırık bi haftadır arıyorum bi tane düzgün link bulamadım
  • arkadaşlar bende rekor kırdım windows 7 de de çalışıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.