Şimdi Ara

HALO THE MASTER CHİEF COLLECTİON (Ana Konu) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
11
Favori
31.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kusura bakmayın internette biraz araştırma yaptım ama net bilgi almak için soruyorum. Bu paket halonun 5. oyun hariç, çıkmış tüm oyunlarını için de bulunduruyor dimi? Bu paket hariç halonun oynamadığım tek oyunu 5. oyun olacak dimi?
  • adminastör kullanıcısına yanıt
    koleksiyon içersinde halo reach, halo 1, halo 2, halo 3, halo 3: dost ve halo 4 var.

    içersinde olmayan oyunlar halo 5, halo wars 1&2 onlarıda eklerler belki ilerleyen zamanlarda. gamepass içersinde var bu arada koleksiyon şiddetle öneririm. halo reach'den başla bu arada kronolojik olarak gitmek istersen.

    edit: doğru ya onu hep arada kaynatıyorum teşekkürler @ddnet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Isaac We Trust -- 18 Mayıs 2020; 1:21:26 >
  • Arkadaşlar ben PC'deyim fakat Halo serisini oldum olası severim. Eğer Campagin Co-Op oynamak isteyenler varsa ve bu amaçlarla kurulmuş whatsaap grubu varsa gelebilirim.

    Bu arada Halo: ODST'de serinin içinde onu unutmuşsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

    koleksiyon içersinde halo reach, halo 1, halo 2, halo 3, halo 3: dost ve halo 4 var.

    içersinde olmayan oyunlar halo 5, halo wars 1&2 onlarıda eklerler belki ilerleyen zamanlarda. gamepass içersinde var bu arada koleksiyon şiddetle öneririm. halo reach'den başla bu arada kronolojik olarak gitmek istersen.

    edit: doğru ya onu hep arada kaynatıyorum teşekkürler @ddnet
    Teşekkürler hocam sağolun bilgilendirme için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-675C938D1

    Arkadaşlar ben PC'deyim fakat Halo serisini oldum olası severim. Eğer Campagin Co-Op oynamak isteyenler varsa ve bu amaçlarla kurulmuş whatsaap grubu varsa gelebilirim.

    Bu arada Halo: ODST'de serinin içinde onu unutmuşsunuz.
    Hocam ben pc den satın alıp oynayacağım istersen ekleyin Jyu Viole Grace steam adım
  • adminastör kullanıcısına yanıt
    tamam hocam ekliyorum. MbaBey bende.
  • serinin ilk oyunları, en zor seviyede ciddi zordu, gears of war 4 ve 5 bitsin, halo 5 e gireceğim, umarım single sonrası multi, önceki oyunlar gibi iyi oyalar beni, reach de ciddi zaman harcamıştım multiye :)
  • renzokuken kullanıcısına yanıt
    reach'in multisini betasından 360'ı satana kadar oynamıştım harika bi ortam vardı. umarım halo infinite ile o coşku yakalanır tekrar bekliyoruz.
  • Şu oyunun steamında co-op takılabileceğim bir Allahın kulunu bulamadım yav :D Multisi fena deği özellikle 8v8 süper de adamlar neredeyse hileli oynuyorlar: Yani adam bilgisayara değil kendine yüklemiş hileyi O kadar usta oynuyorlar oyunu Fakat 8v8 çok bulunmuyor avrupa serverlerinde 4v4 yapıyorlar daha çok onu da ben sevmiyorum.

    Yokmu PC'Den size bağlanabileceğim bir yol ? CrossPlatform gibi ? Pc'yi yeni aldım gidip Xbox'ta alamam ki şimdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 22 Mayıs 2020; 8:4:5 >
  • Steame gelen Halo MCC versiyonu ile beraber ilk defa bir Halo oyunu oynadım. Gerçekten harika bir evreni var oyunun, sandbox öylerine bayıldım, kendi haritalarını savaşlarını yapabilmek süper birşey. Kendi yaptığım bir ai savaşı videosunu paylaşıyorum ben yaparken çok zevk aldım umarım izlerken siz de zevk alırsınız.

  • H:Reach Invasion modu ne kadar zormuş böyle. Hiç kimse clansız oynamıyor random playerlara acımıyorlar. Xbox'ta clan olarak oynayan varsa, ya da clan kurmak isteyenler ekleyebilir ; Kaibaboysmaster

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Funder

    H:Reach Invasion modu ne kadar zormuş böyle. Hiç kimse clansız oynamıyor random playerlara acımıyorlar. Xbox'ta clan olarak oynayan varsa, ya da clan kurmak isteyenler ekleyebilir ; Kaibaboysmaster
    Invasion çok güzel mod, eliteler ile spartanların kapıştığı tek mod yanlış hatırlamıyorsam ve haritalar da tamamen bu moda göre tasarlanmıştı, ben hala arada oynuyorum ekleyebilirsin beni. Açıkcası Warzone yerine BTB ve Invasion'a yönelseler daha güzel olur Halo Infinite için.
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    Elite vs Spartan modu çok güzel bir fikir gerçekten. Her defasında aynı heyecanla oynuyorum. Keşke 8v8 btb şeklinde de oynanabilseymiş, o zaman başka oyun modu seçmezdim :) Umarım infinite'de olur. 10 yıl boyunca yeni içerik geleceği söyleniyor, topluluğun böyle bir isteği olursa getirilir belki.
    Gerçi Mcc'ye klavye mouse desteği geleceğini duyunca Infinite'ı bile unuttum diyebilirim çünkü haloyu ilk önce pcde oynayıp beğenmiştim. CE demosunda sadece blood gulch haritası olmasına rağmen yıllarca sıkılmadan oynamıştım. Bu yüzden Reach ve 4'ü kb/m Ile oynayabilecek olmam bu yıl aldığım en iyi oyun haberi oldu. Bana göre Halo keyfi en iyi klavye mouse ile çıkarılır. Daha iyi nişan alındığından da değil, Halo'yu kb/m Ile oynamayı daha çok seviyorum sadece.
    Mesela cod warzone'u gamepadle oynamayı tercih ederim klavye desteği olmasına rağmen.

    bir kaç gün konsolu açamıcam, müsait olduğumda seni eklerim. Xbox gamertagın forumdaki nickle aynı mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu videoda bütün halo hikayesini izleyebilirsiniz.

    Tabi baya vaktiniz olması lazım. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lastmandar

    Steame gelen Halo MCC versiyonu ile beraber ilk defa bir Halo oyunu oynadım. Gerçekten harika bir evreni var oyunun, sandbox öylerine bayıldım, kendi haritalarını savaşlarını yapabilmek süper birşey. Kendi yaptığım bir ai savaşı videosunu paylaşıyorum ben yaparken çok zevk aldım umarım izlerken siz de zevk alırsınız.

    bu arada bende stemaden bunu nasıl yapabiliyoruz yav ?




  • Funder kullanıcısına yanıt
    Infinite'in life cycle'ında geleceğini düşünüyorum, uzun yıllar yeni içerik gelecek çünkü.

    GT : Ashes2Bashers
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-675C938D1

    bu arada bende stemaden bunu nasıl yapabiliyoruz yav ?

    Alıntıları Göster
    Hocam videonun açıklama kısmında mod sitesinin linkini paylaşmıştım, ancak son gelen güncellemeden sonra mod şu an çalışmıyor. Ben takip ediyorum mod sahibi modu güncellediği an ben de yeni videolar yapacağım için ben de bekliyorum. Istersen sen de o linkten modu yapan kişinin discorduna katılabilirsin ve takip edebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastmandar -- 5 Ağustos 2020; 11:55:26 >
  • lastmandar kullanıcısına yanıt
    Eyvallah :)
  • Sevgili Halo severler. Ne yazık ki oyunun konusu, hikaye örgüsü ya da Halo evreniyle ilgili Türkçe içerik yok denecek seviyede. Bir şekilde ilk 3 oyunun hikayesini ve evreni az çok birkaç kaynak bulup okudum. Az önce de Halo 5'i bitirdim ve birçok şey havada kaldı, aklımda da bazı sorular var. Bilgisi olanlar cevap verirse çok sevinirim.


    öncelikle anladığım kadarını kısaca yazayım, yine eksikleri ya da yanlışları düzeltirseniz sevinirim. Anladığım: Cortana denen yapay zeka kontrolden çıkıyor, kendince bir plan yapıyor ve çok uzun zaman önce yapılan gibi tüm canlı ırklarını yokedip, dünyada yaşamı sıfırdan başlatmak istiyor. Hatta kendisine robot ordusu kuruyor, sonrasında bu ordu kendisini dinlemeyip emrinden çıkıyor. Bu planı öğrenince, normalde insan ırkıyla düşman olan diğer ırklar, biz insanlarla ittifak kuruyor. Master Chief ile geçmişinden, ona güveninden ve ilgisinden dolayı bu süreçte onu koruma altına alıp, evreni yeniden yaratırken yanında olmasını istiyor. Locke(sanırım adı buydu) diğer bir makine-yapay zeka yardımıyla bu planı son anda engelliyor ve Master Chief'i kurtarıyor. Benim anladığım senaryonun en kısa özeti bu.


    Buralar Spoiler sayılmayacağından açık yazayım.
    Master Chief oyunun başında nereye ve neden kayboldu? Biz neden sürekli onun peşindeydik? Cortana neden cozuttu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugün seriye yeniden başlamak için oyunu download ettim de, oyun karşıma almanca dil desteği ile geldi. Bir türlü de değiştiremedim. Yardım edebilen bir arkada?ım olursa çok mutlu olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.