Şimdi Ara

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.137
Cevap
0
Favori
44.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paypay88

koskaca geow2 codmw2 left 4 dead 2 oynuyorum geow2 mw2 halodan daha iyi grafikli bu salak haloyu coop online oynayamıyorum zorla hdd istiyor peki geownasıl yapıyor BUNGIE !

O problem yakında giderilecek.
  • hocam sadece 4gblikler için gidereilecek denmiş bende 256 mb olan var
  • xbox360 kullanıyorsan paraya kıyıp 20-60-120-250 gb hdd alacaksın...
  • az önce shopto dan verdim siparişi beklemedeyim
  • Ya sormayın Resident Evil Afterlife 3D'ye gittik (akşama oyuna gelebileyim diye erken gittim) film bok gibi, bildiğin leş anasını satayım. Başta çıkan 3D animasyon bile daha iyiydi (3D gözlüğü tanıtan çocuklar falan) o derece kötü bir film ve 3D yok gibi birşey. Sadece mermiler ve buhar sahneleri tam 3D gibiydi. Devam filmide geliyormuş ona gitmem sinemada falan artık evde 1080p izlerim param cebimde kalır. (Zaten HD arşivi olmuş 4 TB anasını satiyim) İyice otomatiğe bağladılar zaten benden zırnık yok artık Resident Evil filmlerine.

Bu arada Albert Wesker'ın ölümü ise tam komedi. Adi herifler Resident Evil 5 oyunu gibi film yapmış. Herşey uyduruktu be. Milla falan hikaye zaten Ali Larter için gittim filme.

Neyse beyler, akşam oyuna geliyorum. Hatta şuan online'ım Live'da. Multi Halo Reach atacakları beklerim. Şuan içki ve Armin Van Buuren keyfi yapıyorum. :)

@SyLaR25,

Multi çekim videolarım ayın 23'ü gibi gelecek çünkü Capture aletini o güne bekliyorum. Biraz daha sabır arkadaşlar. Ayrı bir konu bile açmayı düşünüyorum. Aklımda güzel projeler var.

• Grafik render Fakiri Rezalet Bir oyun İnternet Üzerinden Co - Cop MOdunda bile problem oluyor oynanmıyor.Neresini seviyorsunuz anlamıyorum Buna gelene kadar ir çok sıkı oyun var. Sadece microsoft un sıkı reklamına sahip olan berbat bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desperadotr

Grafik render Fakiri Rezalet Bir oyun İnternet Üzerinden Co - Cop MOdunda bile problem oluyor oynanmıyor.Neresini seviyorsunuz anlamıyorum Buna gelene kadar ir çok sıkı oyun var. Sadece microsoft un sıkı reklamına sahip olan berbat bir oyun.

adam gibi oyunu orjinal alırsın, hdd'ine yüklersin paşalar gibi oynarsın, biz dün akşam co-op da yaptık, slayer mode'da da oynadık hiç bir problem yok...
  • Halo 1-2'den zevk alamasam da ODST'den baya bir zevk almıştım.Bakalım Reach'ten sonra bu seriye aşık olacak mıyım.

Bu arada HDD'm yok diye kıvranan arkadaşlar çok değil 8 veya 16 gb'lık bir usb alsınlar.HDD kadar performans vermez tabii ama dvd'den okumaktansa oyunu usb'ye yükleyip hem dvd sesinden kurtulursunuz hem de co-op oynayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 16 Eylül 2010; 9:55:33 >
  • Oyun güzel ve zevkli. Senaryosunu bilmesem bile sırf multisi yeter oynamak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

quote:

Grafik render Fakiri Rezalet Bir oyun İnternet Üzerinden Co - Cop MOdunda bile problem oluyor oynanmıyor.Neresini seviyorsunuz anlamıyorum Buna gelene kadar ir çok sıkı oyun var. Sadece microsoft un sıkı reklamına sahip olan berbat bir oyun.

adam gibi oyunu orjinal alırsın, hdd'ine yüklersin paşalar gibi oynarsın, biz dün akşam co-op da yaptık, slayer mode'da da oynadık hiç bir problem yok...

Adamlığı senden mi öğreneceğim çoçuk ! Oyunu korsan aldığım yalanını nerenden uyduruyorsun , Korsan oyunda Online modlarının oynamadığını bilimyormusun bilgisizliğin burdan belli oluyor.Madem ben korsan kullanıyorum nasıl online oynayıp yorum yapabiliyorum açııklama getir hadi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desperadotr -- 16 Eylül 2010; 9:57:54 >

• quote:

quote:

bu oyunu oynayıpta bıdı bıdı yapan, oyun hakkında atıp tutanlar bence oyunun o'sundan anlamayan insanlar, xbox360 için gears of war - gears of war2 ne ise halo ve halo seriside odur, acaba burada atıp tutanlar hiç halo oynamışlarmıda bıdı bıdı yapıyorlar... hikayeyi biliyorlar mı? senaryoyu biliyorlar mı? bu konu uzar gider... grafik isteyenlere de şaşırıyorum, Halo Reach'e baktınız mı da konuşuyorsunuz merak konusu

Oyunu Orjinal Olarak aldım ve oynadım Bıdı bıdı ne sataşarak ne yapmaya çalışıyorsun kavgamı istiyorsun ! İki oyun oynadın diye hemen pro mode geçiyorsunuz. Hikayeyi bilsen ne bilmesen ne graifk fakiri sıkı reklamı olan bir balondur HAlo ! Her serisini oynadım çokta değişen bir şey yok.Grafik isteyeceğim tabi oyunu Flash tipi graifklerle oynamayı kim ister o kadar parayı veripte !

ne sataşıcam ya, işim tükendi seninle uğraşıcam tövbe tövbe...

sana 2 kelam edeyimde sus bari...

sen hayatında hiç 2 milyon önsipariş alan oyun duydun mu ?

oyun sitelerinin verdiği notları gördün mü ?

- IGN: 9.5/10
    - IGN UK: 10/10
    - EUROGAMER: 9/10
    - JOYSTIQ: 5/5
    - GAMEINFORMER: 9.5/10
    - GAMETRAILERS: 9.3/10
    - DESTRUCTOID: 10/10
    - GAMEPRO: 5/5
    - 1UP: 10/10
    - KOTAKU: NO SCORE "BEST HALO EVER"
    - SHACKNEWS: NO SCORE "THIS IS HALO 4"

DAHA NEYİ KONUŞUYORUZ ?

Flash tipi grafik diyorsun sabahlara kadar call of duty modern warfare oynayan milyonlarca insana ne diyorsun o zaman ? grafik herşey değildir bunu unutma... şu an dünyanın en çok satan konsolları NINTENDO'nundur... keza oyunları da öyle!!!

• quote:

quote:

quote:

Adamlığı senden mi öğreneceğim çoçuk ! Oyunu korsan aldığım yalanını nerenden uyduruyorsun , Korsan oyunda Online modlarının oynamadığını bilimyormusun bilgisizliğin burdan belli oluyor.Madem ben korsan kullanıyorum nasıl online oynayıp yorum yapabiliyorum açııklama getir hadi ?

sana kimse böyle bir ithamda bulunmadı, korsan kullanıyorsun demedi kimse, kaldı ki oyun resmi olarak çıkmadan burada live'da kopya oynayan DH'de bile 30-50 kişi çıkarırım sana... birazcık araştır bakalım! ayrıca forum kurallarını da okuyuver bir zahmet, böyle fevri hareketlerde bulunmanı tavsiye etme... SAKİN OL ŞAMPİYON

• quote:

quote:

quote:

bu oyunu oynayıpta bıdı bıdı yapan, oyun hakkında atıp tutanlar bence oyunun o'sundan anlamayan insanlar, xbox360 için gears of war - gears of war2 ne ise halo ve halo seriside odur, acaba burada atıp tutanlar hiç halo oynamışlarmıda bıdı bıdı yapıyorlar... hikayeyi biliyorlar mı? senaryoyu biliyorlar mı? bu konu uzar gider... grafik isteyenlere de şaşırıyorum, Halo Reach'e baktınız mı da konuşuyorsunuz merak konusu

Oyunu Orjinal Olarak aldım ve oynadım Bıdı bıdı ne sataşarak ne yapmaya çalışıyorsun kavgamı istiyorsun ! İki oyun oynadın diye hemen pro mode geçiyorsunuz. Hikayeyi bilsen ne bilmesen ne graifk fakiri sıkı reklamı olan bir balondur HAlo ! Her serisini oynadım çokta değişen bir şey yok.Grafik isteyeceğim tabi oyunu Flash tipi graifklerle oynamayı kim ister o kadar parayı veripte !

ne sataşıcam ya, işim tükendi seninle uğraşıcam tövbe tövbe...

sana 2 kelam edeyimde sus bari...

sen hayatında hiç 2 milyon önsipariş alan oyun duydun mu ?

oyun sitelerinin verdiği notları gördün mü ?

- IGN: 9.5/10
    - IGN UK: 10/10
    - EUROGAMER: 9/10
    - JOYSTIQ: 5/5
    - GAMEINFORMER: 9.5/10
    - GAMETRAILERS: 9.3/10
    - DESTRUCTOID: 10/10
    - GAMEPRO: 5/5
    - 1UP: 10/10
    - KOTAKU: NO SCORE "BEST HALO EVER"
    - SHACKNEWS: NO SCORE "THIS IS HALO 4"

DAHA NEYİ KONUŞUYORUZ ?

Flash tipi grafik diyorsun sabahlara kadar call of duty modern warfare oynayan milyonlarca insana ne diyorsun o zaman ? grafik herşey değildir bunu unutma... şu an dünyanın en çok satan konsolları NINTENDO'nundur... keza oyunları da öyle!!!

Ben suascağım yeri biliyorum sen sınırı çizmeyi öğren.Call of Duty Modern Warfre 2 de 48 saat içinde 4.5 milyon sattı buna ne diyeceksin ? 2 milyon nedir devede kulak ! Oyun sitelerinin kaçta kaçı E3 verilerinin ki kadar sağlıklı ? Call Of Duty Modern Warfare 2 oyununu da flash grafikleri benzeri sınfınada soktun ya daha bir şey söylemem sana. Ben Borderlands ve prince of Persia 4 gibi oyunlardaki sevmediğim grafik stillerinden bahsediyordum oysa.Grafik ve Atmosfer oyunda herşeydir tetris değil bu.Video oyunu.nintendoyu ancak çoluk çoçuk takımı için şiddetsiz oyun sınıfında üretim yaptığı için alırlar sende bunu unutma.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sana kimse böyle bir ithamda bulunmadı, korsan kullanıyorsun demedi kimse, kaldı ki oyun resmi olarak çıkmadan burada live'da kopya oynayan DH'de bile 30-50 kişi çıkarırım sana... birazcık araştır bakalım! ayrıca forum kurallarını da okuyuver bir zahmet, böyle fevri hareketlerde bulunmanı tavsiye etme... SAKİN OL ŞAMPİYON

Bulundun kardeşim öyle bir imada bulundun. Konuştuğun lafı anlmayorsun o zaman benim mesajımdan alıntı yapmasaydın.Benim araştırdığım bana yeter.Sataşan sensin burası belli kurallar çerçevesinde özgür yorum yapabileceğimiz bir platform.Ben olumlu veya olumsuz yorumumu yazmakta özgürüm.Sende microsoftun avukatı gibi kalkar bana burda fevri davranır bıdı bıdı yaparsan bende sana fevri davranırım.

bana '' Dsotum ben sana katılmıyorum, işte kanıtlar işte veriler , benim düşüncem böyle '' gibi bir yorum yazabilirdin ama bundan tamamen uzak bir mahalle ağzı ile kalkmış yorum yazıyorsun. O zaman sonuçlarınada katlanacaksın ben forum kurallarını biliyorum sen sıkma tatlı canını.

• madem orjinal kullanıyorsun o zaman seni daha seviyeli bir ortama davet ediyorum, beklerim...

http://forum.donanimhaber.com/m_42763510/mpage_7/f_/key_//tm.htm
  • quote:

madem orjinal kullanıyorsun o zaman seni daha seviyeli bir ortama davet ediyorum, beklerim...

http://forum.donanimhaber.com/m_42763510/mpage_7/f_/key_//tm.htm

teşekkür ederim katılacağım not aldım. ılımlı davrandığın için sağol.Amacım kimseyi rencide etmek değil.Yorumlar elbet tepki görecektir ama bunu birazdaha alaycı çizgiden uzak tutarak medeni insanlar gibi konuşursak ikimiz ve hepimiz içinde daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.Neticede Ne Halo Nede DH nin avukatı veya gelir sahibi değiliz.Boşuna birbirimizi yıpratmaktan öteye geçemeyiz diye düşünüyorum.Xbox harika bir konsol. Onu tanıdıktan sonra PS3 ün adını bile unuttum nerdeyse.

NE MUTLU XBOX ALANA !!

• her zaman bekleriz live anlatılmaz yaşanır
  • ilk günde 200 milyon dolar hasılat yapmış.
  • Bu akşam oyuna gelen olacak mı bizim tayfadan ? (MrStark, evo_4, Kraken TR)

Yoksa haftasonuna mı kaldı bizim Halo Reach partisi...
  • quote:

quote:

Serinin hiç bir oyununu beğenmemiş biri isen neden sonuncusunu para verip alıyorsun? Zaten grafik olarak efsane birşey vaadetmediler ki beklentin olsun? Sana göre balon(!) olan oyuna parayı yatırmışsın bile bile, geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.