Şimdi Ara

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.137
Cevap
0
Favori
44.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • We Are ODST yada Birth of a Spartan gibi bir live action trailer koysunlar canımı yesinler...

• @BBR

Bazıları yine,"Böyle reklam yapılmasa,hayatta satamaz bu kadar" diye ağlamaya başlarlar birazdan
  • Oyun çıktı arkadaşlar. Region Free.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Oyun çıktı arkadaşlar. Region Free.

Ban dalgası başlıyor yani

şafak 2 saat 20 dakika + 20 dakika
  • Oyunu erken oynayacak olanlar oynamasın derim. Zaten banlanıcazda en azından GT ban yemesin. :)

Banlılardan oynayacaklar olursa bol bol SS bekliyoruz. (:
  • bu aralar para durumlarım pek iyi değil. ama eğer olsaydı bir fw siz slim bir de halo reach alırdım. 3 sene bakardım keyfime . ne bc2 si ne mw si arkadaş. dünyanın en güzel multisine sahip bu şeref yoksunu oyun elimde olsa hiç tereddüt etmeden alırım.

artık single takılacak fw li makinede.
  • Mafia II 'yi bitireyim bansız konsolumda, Reach'i banlı konsolumda oynıcam hayırlısıyla Bazen banlı konsolun olması işe yarıyor
  • efsane korsana yenik dustu.. diger ban dalgasindan daha buyuk olacak bence konsol+gamertag banlayabilir Ms

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 1 Eylül 2010; 11:02:33 >
  • oynadığım konsol kuzeniminki benimkinde oynamıyorum reachi o kadar asalak değilim
  • feci dayak geliyor
  • Deneyelim hemen splitscreen co-op
  • Oyunu indirip oynayacak arkadaşlar spoiler yada binbirtürlü ima ile oynamamış kişilerin oyun zevklerinin içine etmesinler, tek uyarım bu, zaten 5 TL masraf ediyorsunuz 100TL masraf edip sizden 20 gün sorna oynaaycak adamlara biraz saygı gösterin
  • beyler yok mu single dan ss ler
  • Oyunun başından görüntüler:
    Not: Fotoğraflar biraz kötü çıktı. Spoiler düşüncesi olan varsa resimleri atlayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaxp -- 1 Eylül 2010; 21:29:48 >

• Oyun güzelmi bari single
  • Ms bayram arefesi pis takacak.
  • Armor modifikasyonunu çok hoş yapmışlar. 10 dakika campiagn oynadım environment beklendiği gibi orta düzey ama özellikle silah ve patlama efektleri ve düşmanlar çok çok güzel olmuş. Öyle peluş falan da asla denemez artık bayıldım gerçekten ben oyuna dönüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathcallsdeath -- 2 Eylül 2010; 3:42:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

valla bence indirmeseydiniz konu Halo olunca microsoft acımaz gamertage bile banı çakarsa fena fail olunur kalmış zaten şurda 10 gün.

Benim zaten banlı. Geçen seneden gazi
    Bu sene Reachle ardından Nisanda geowla terör estirecek gibi Microsoft. O nedenle bu sene yeni alma gibi atraksiyonlara girmeyi düşünmüyorum.
  • ben banlı falan değilim zaten online ile işim yok onun için direkt taktım,oyun halo 3'e göre çok daha iyi grafiksel olarak,oyun baya baya iyi olmuş gelişme var ancak bu halo'nun oynanışı hiç sevemedim
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.