Epik hikayemiz Halo 3 ile devam ediyor. Master Chief bu sefer Covenant, Flood ve İnsan ırkı arasındaki savaşa son vermek için dönüyor. Halo 3 Xbox360 konsolunun donanımını sonuna kadar kullanan bir oyun olacak. Ayrıca yapımcılar geliştirilmiş bir gameplay ile çok farklı bir multiplayer özelliği vaad ediyor.
Yapımcı:Microsoft Dağıtımcı: Bungie Software Tür: First-Person Shooter Çıkış: US: Sonbahar2007 (expected) Japan: Aralık 31, 2007 Europe: Aralık 31, 2007 Özellikler: 16:9 desteği, 720p desteği, Dolby Digital 5.1, Xbox Live
Yeni Screenshot'lar ;
Beklemedeyiz
bu grafiklerle çıkmayacak umarım.
evet yaw bu grafikler çok iyi değil
berbat grafikler
Videosunu izlediyseniz o lari yutarsiniz benden soylemesi ve oyun 3rd person shooter olcak yani adami arkadan gorecekmisiz yada bu halo wars da olabilir.
Grafikler gow a benziycek soyliyim oyle resimlere bakim ban demeyin hemen.
3fuz ******* dan sonra bu işlere sen de mi başladın
ilk resimler HALO 2'ye ait , diğerleri ise HD olmayan HALO 3 resimleri. HALO 3'ün yanında GOW'un grafikleri yalan olacak deniyor.
Bu SS'lerin hepsi IGN'nin X360 bölümünden alınma ama oyunun gerçek grafikleri çok daha kaliteli olacaktır. Bundan emin olun
pre-alpha build lardan bunlar...HALO 2007 yi yalar yutar çıkınca
quote:
Orjinalden alıntı: pitrat
arkadaşla defalarca dedim gene dinletemedim. hareketli bir oyundan alımış SS her zaman yanıltır insanı. oyunu oynanırken karar vermek lazım grafiklerine. bugun yorumunu okudugum ikinci kişi de aynı şeyi söyledi"Motorstorm un grafiklerini beğenmeyenler yanılmışlar" neden çünkü hareketli halini gördü arkadaşlar.... Xbox için PS3 için farketmez söylediklerim. oynamadığınız makinanın,oyunun grafikleri hakkında yorum yapmayın...
Şu Halo'yu bi sevemedim gitti.
baya bi pre alphadalar çünkü 1-3-5 deki fotoğraflara baktığınızda yaratıkların ellerindeki silahların texture'unun olmadığını göreceksiniz.Merak etmeyin kesinlikle xboxın efsane oyunu bu tarz grafiklerle çıkmayacak.
EVET oyunun başları insanı fena sıkıyor aksiyona girince herşey düzeliyor. İlk bölümü geçmek de her zaman ölümdür
quote:
Orjinalden alıntı: pitrat
Evet başladım ama bayağı bir önce...
Siz giderken ben burada inceleme yazıyordum
Bence kuru laf yapacağınıza biraz katkınız olsun foruma... Ne güzel işte arkadaş başlık açmış bizi bilgilendirmek için, yememiş içmemiş bizi düşünmüş
Ya ben neden sevemedim bu oyunu
quote:
Orjinalden alıntı: TheGreat
Ya ben neden sevemedim bu oyunu
Daha önce oynamadığından olmasın
Muzikleri ve ortamları yeter. HALO gibi, iyi senaryoyu,açık ve kapalı devasa mekanları , gelişmiş yapay zekayı ve süper multiplayer özellikleri bir arada sunan başka FPS yok.Daha çıkmadı.