Her oyunu seven ve sevmeyen muhakkak çıkar ancak bazı oyunlar kolay kolay efsane olmaz.God of waru sevmeyen kaç tane arkadaşım var, gears of waru beğenmeyen de öyle.Bu tip konularda tartışmak yersiz çünkü herkesin oyun zevki farklı.Oyunlar efsane olurlar çünkü konuları, oynanış şekilleri ve serileri insanlara haz yaşatır.Çoğu oyun ingilizce bilmeden ve konuya hakim olmadan yavan kalır ve maalesef Ülkemizde ne kadar kişinin ingilizceye hakim olarak oyun oynadığını düşünürseniz bazı oyunların yurtdışında efsane ancak Türkiyede anlaşılmamış olmasını normal karşılarsınız. Piyasa araştırması sırasında bu kadar bariz rakamlar ortadayken Haloyu bu şekilde kötülemek pek doğal karşılanmamalı kanımca.
quote:
Orjinalden alıntı: myfranco
Her oyunu seven ve sevmeyen muhakkak çıkar ancak bazı oyunlar kolay kolay efsane olmaz.God of waru sevmeyen kaç tane arkadaşım var, gears of waru beğenmeyen de öyle.Bu tip konularda tartışmak yersiz çünkü herkesin oyun zevki farklı.Oyunlar efsane olurlar çünkü konuları, oynanış şekilleri ve serileri insanlara haz yaşatır.Çoğu oyun ingilizce bilmeden ve konuya hakim olmadan yavan kalır ve maalesef Ülkemizde ne kadar kişinin ingilizceye hakim olarak oyun oynadığını düşünürseniz bazı oyunların yurtdışında efsane ancak Türkiyede anlaşılmamış olmasını normal karşılarsınız. Piyasa araştırması sırasında bu kadar bariz rakamlar ortadayken Haloyu bu şekilde kötülemek pek doğal karşılanmamalı kanımca.
Yahya abi nerdesin ya özlettirdin kendini.Ara sıra uğra buralara ya.Kaybolma hemen
Ugur, rds, Yapmayin arkadaslar...TV aliyorsun ve bantlari sökmuyorsun, hayatinizda ilk defami TV aliyorsunuz ...yeni bir kazak, bir pantolon aldin veya bir t-shirt, bunlarin banderolunu sökmedenmi giyip-geziyorsunuz
Bu arada Halo3 O kadar
Yaw o giysi onu üstüne giyorsun.Tv'yi alıp giyecek değilsin ya.Sökmeyecem abi yazıları.Ne kadar baskı yaparsanız yapın onlar orda kalacaaaaaak..
Görgüüüüsüzzzzzz, iykkkkkk....
Geymer; bizim etiketler, ekranın tam ortasında değilki abi. Ayrıca ilk defa 40 inches bravya aldım. Bende sökmeyeceğim.
Mehmet hocam, çok gözükmüyorsunuz bu aralar klanda filan. İşler mi yoğunlaştı hayırdır?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Halo 3 ilk bakışta ortalama duran grafikleri ve garip düşmanları ile daha ilk bölümünden "bu ne ya" demenize neden olabilir. Zaten siz bir oyunu takıp 5 dakika bakıp kapıyorsanız veya bir oyuna sadece 5-10 dakika şans veriyorsanız yapalıbilecek bir şey yok. Halo 3'ün gerçek güzelliği biraz daha oynayınca ortaya çıkıyor. Özellikle hikayenin daha güzelleştiği ilerleyen bölümlerde oyun çok daha zevkli oluyor. Ancak bir MMO-RPG'de görebileceğiniz büyüklükte alanlarda aynı anda 4 kişinin co-op oynayabilmesi. Buralarda istediğiniz araçlarda arkadaşınızla beraber savaşabilmeniz. En önemlisi oyunun en zor seçeneğinde çıldırmış yapay zekaya karşı hayatta kalmaya çalışmak. İşte bunlar Halo'yu Halo yapan özelliklerdir. Hiç bir bölüm hiç bir mekan birbirine benzemez. Her araç, her silah benzersizdir. Campaign olsun, Multiplayer olsun replayleri saveler istediğiniz zaman izlersiniz, her açıdan görüp foto çekebilirsiniz, direk Bungie.net'e yükyebilirsiniz. Bungie.net'de attığınız kurşuna kadar istatistik tutulur, attığınız adımı kuşbakışı krokiden takip edebilirsiniz. Bu kadar online istatistik tutan başka bir konsol oyunu olduğunu sanmıyorum. Halo 3'ü efsane yapan bir diğer unsur multiplayer özellikleridir. Oyun modları, kendi haritanızı yapabilme, her hafta güncellenen içerikler, 5-6 ayda bir çıkan indirilebilir yeni haritalar. Halo 3'ü devamlı taze tutar. Online kodu o kadar güzel yazılmıştırki, dünyanın öbür tarafındaki adamlarla oyun oynayın zerre LAG olmaz! Ekibinizi kurar, maçınızı aratır maksimum keyif alırsınız. Rütbe sistemi en adil rütbe sistemidir. Oyunu çok oynayanı değil iyi oynayanı ödüllendirir. Rütbesi yüksek bir oyuncu gördüğünüzde, Brigader veya General bilirsinizki gerçekten iyi oyuncudur.
Halo 3'ün online oynayamıyorsanız çok şey kaybediyorsunuz derim. Halo 3 onlie özellikleri ile hala 5 sene ileride bir oyun. Sadece grafiklere takılmayın, Halo 3 ortalamanın biraz üzerinde grafiklere sahip olabilir ama arkaplan çalışan mekanikler ve oyuncuya sunduğu benzersiz dinamikler ile Halo 3 gerçek bir EFSANE!
İyi iyi güzel baya bir bant sökmeyen varmış.En iyisi mi biz lcd tv'sinde bant sökmeyenler fun club kuralım...
Kurun siz fankılabınızı, biz de kendimiz kurarız bir kılap bantçılar, bantsızlara karşı
T260hd alırsam ben de sökmeyeceğim 26" ama olsun
quote:
Orjinalden alıntı: Geymer
Ugur, rds, Yapmayin arkadaslar...TV aliyorsun ve bantlari sökmuyorsun, hayatinizda ilk defami TV aliyorsunuz ...yeni bir kazak, bir pantolon aldin veya bir t-shirt, bunlarin banderolunu sökmedenmi giyip-geziyorsunuz
Bu arada Halo3 O kadar
abd de cidden böle gezen siyahiler var
bu konulara gerek yok sırf tartısma cıkarmak ıcın acılmıs bır konu halo 20 ay kz2 3 ay 20 ayda kz2 katlar boler carpar karekokunu alır halonun
quote:
Orjinalden alıntı: el_turco_06
bu konulara gerek yok sırf tartısma cıkarmak ıcın acılmıs bır konu halo 20 ay kz2 3 ay 20 ayda kz2 katlar boler carpar karekokunu alır halonun
yok artık afonso alves
quote:
Orjinalden alıntı: chetaci
quote:
yok artık afonso alves
17 ay sonra goruselim
quote:
Orjinalden alıntı: xLNTSx
Halo 3 ilk bakışta ortalama duran grafikleri ve garip düşmanları ile daha ilk bölümünden "bu ne ya" demenize neden olabilir. Zaten siz bir oyunu takıp 5 dakika bakıp kapıyorsanız veya bir oyuna sadece 5-10 dakika şans veriyorsanız yapalıbilecek bir şey yok. Halo 3'ün gerçek güzelliği biraz daha oynayınca ortaya çıkıyor. Özellikle hikayenin daha güzelleştiği ilerleyen bölümlerde oyun çok daha zevkli oluyor. Ancak bir MMO-RPG'de görebileceğiniz büyüklükte alanlarda aynı anda 4 kişinin co-op oynayabilmesi. Buralarda istediğiniz araçlarda arkadaşınızla beraber savaşabilmeniz. En önemlisi oyunun en zor seçeneğinde çıldırmış yapay zekaya karşı hayatta kalmaya çalışmak. İşte bunlar Halo'yu Halo yapan özelliklerdir. Hiç bir bölüm hiç bir mekan birbirine benzemez. Her araç, her silah benzersizdir. Campaign olsun, Multiplayer olsun replayleri saveler istediğiniz zaman izlersiniz, her açıdan görüp foto çekebilirsiniz, direk Bungie.net'e yükyebilirsiniz. Bungie.net'de attığınız kurşuna kadar istatistik tutulur, attığınız adımı kuşbakışı krokiden takip edebilirsiniz. Bu kadar online istatistik tutan başka bir konsol oyunu olduğunu sanmıyorum. Halo 3'ü efsane yapan bir diğer unsur multiplayer özellikleridir. Oyun modları, kendi haritanızı yapabilme, her hafta güncellenen içerikler, 5-6 ayda bir çıkan indirilebilir yeni haritalar. Halo 3'ü devamlı taze tutar. Online kodu o kadar güzel yazılmıştırki, dünyanın öbür tarafındaki adamlarla oyun oynayın zerre LAG olmaz! Ekibinizi kurar, maçınızı aratır maksimum keyif alırsınız. Rütbe sistemi en adil rütbe sistemidir. Oyunu çok oynayanı değil iyi oynayanı ödüllendirir. Rütbesi yüksek bir oyuncu gördüğünüzde, Brigader veya General bilirsinizki gerçekten iyi oyuncudur.
Halo 3'ün online oynayamıyorsanız çok şey kaybediyorsunuz derim. Halo 3 onlie özellikleri ile hala 5 sene ileride bir oyun. Sadece grafiklere takılmayın, Halo 3 ortalamanın biraz üzerinde grafiklere sahip olabilir ama arkaplan çalışan mekanikler ve oyuncuya sunduğu benzersiz dinamikler ile Halo 3 gerçek bir EFSANE!
o kadar güzel açıklamışsın ki halo yu...ben sırf bu oyuna olan hayranlığımdan halo pack almıştım ve sonrasında ntsc olduğu için satıp arcade almuştım..haloyu öyle herkes oynayamaz, zaten ya çok seversin bağımlı olursun yada bi defa takar oynarsın bş dahada takmazsın böle bişey
el turco arkadaşım oyun iki yıl önce çıkmış olmasına rağmen aylık satışlarda killzone yi geçiyor yani toplamda filan değil, halonun ilk günkü hasılatı toplam killzondan fazladır bi araştır istersen
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: chetaci
quote:
yok artık afonso alves
17 ay sonra goruselim
bence 5 max çubuğu getirene bedava versinler ozman baya ilgi görür
quote:
Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin
Ulan Mirrors Edge gibi FPS tarihine bir ilki getirmiş tek bir kurşun atmdan bitirilebilen bir oyun 650 bin satsın,Halo Dayı 10 milyona yaklaşsın,hey gidi koca oyun dünyası senin adaletin bu mu.Haksızlığa gel anasını satıyım....
Bu Amerikalılar oyundan çakıyorsa ben neyim
Mirrors Edge FPS höö ? :D Ben haloyu çok severim oyun sıkıcıdır single player'i katılıyorum fakat multisi üzerine söz söyleyen adam çarpılır :) Arkadaşlarım geldiğinde tek oynadığımız oyun Halo'dur hele co-op online ı yokmu off off..kız arkadaşımla günlerce oynayabilirim Co-op halo çok eğlenceli...Ama kız arkadaşla GeoW2 oynaması daha eğlenceli
@ SONY_55 :D o bantları sökmen lazım çok cins görünüyor öle..Bugun bir tanıdığım VIERA TX-P46S10E aldı :) kurmasına yardımcı oldum yalvardım yakardım üzerindeki bantları sökmedi ayıp olurmuş sökersek :D elleme sakın o bantlar onu yeni göstermesi için koyulmuş dedi :P
Lantis, Cok guzel bir sekilde aciklamissin
Halo3'te 4 kisi Live uzeri co-op destegi oldugundan ya 10, ya da 11 defa bitirdim tum singelini ve her defasinda super eglendim. Cok genis alanlar ve herkez istedigi yere gidebiliyorlar ve sonucta singelinde beraberce muhabbet ede ede, yardimlasarak ilerliyorsunuz. Halo3 beni co-op'tan rahat bir 5 defa daha oynattirir
Fakat, Halo3'u 1 defa olsun tek basima kasmadim...guzel oyun ve yerine göre surukleyici ama bu saatten sonra seytanlar gibi tek basina bir FPS'i kasmaya gercektende hic gerek yok. Halo3'un Online destegi ise baska herhangi bir FPS'de yok. Halo3'teki programlanmis "True Matchmaking" bile basli basina bir yenilik Onlinegaming dunyasinda!
Bunun haricinde, satin aldiginiz bir TV'nin bantlarini sökup-sökmemeniz tabii ki sizlerin isteginize kalmistir. Ve hayatinda ilk defa 40" bir Bravia (artik Bravianin ne önemi varsa ben tam anlayamadim cunku daha ucuza daha iyi kaliteli TV'ler mevcuttur) alman bantlari cikartmaman icin bir özur degildir Tabii ki, yukarida yazdigim gibi...cikartmak istememekte tamamen sizin keyfinize kalmistir