Şimdi Ara

(HaLLeTTİM KONU kAPANABİLİR)windows xp kurmam gerek son gün!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim win me mi yükseltmem gerek.

Daha önce yüklemiştim xp ama format attım tekrar ve şimdi yüklenmiyor.

CD de bozulmuş olabilir.

BENİM 2 SORUM OLACAK=======================

1. SORUM_____ acaba internetten xp cd sini indirebilirmiyim çünkü eğer cd im bozum ise......

2. SORUM_____ arkadaşımın bilgisayarında xp yüklü ama cd si yok. O bilgisayardan bi CD ye XP yüklenir mi?
    Yüklenirse nasıl?

Yardımlarınızı bekliyorum beyler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vmeihcmm -- 24 Mayıs 2007; 15:45:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vmeihcmm

Beyler benim win me mi yükseltmem gerek.

Daha önce yüklemiştim xp ama format attım tekrar ve şimdi yüklenmiyor.

CD de bozulmuş olabilir.

BENİM 2 SORUM OLACAK=======================

1. SORUM_____ acaba internetten xp cd sini indirebilirmiyim çünkü eğer cd im bozum ise......

2. SORUM_____ arkadaşımın bilgisayarında xp yüklü ama cd si yok. O bilgisayardan bi CD ye XP yüklenir mi?
    Yüklenirse nasıl?

Yardımlarınızı bekliyorum beyler....

Canım kardeşim eğer bilgisayarın HDD'si birden fazla bölümden oluşuyorsa yedeklerini ikinci bölüme alırsın, ve C'ye temiz XP kurarsın.

Başka bilgisayara kurulmuş XP'den henüz CD çıkartacak teknoloji icat olunamadı maalesef, Sana tavsiyem oratlıkta neredeyse herkeste bir XP CD'si var bulursun bir yerlerden, yoksa git bilgisyarcılara sor verirler.

Eğer anlıyorsan internet XP kopyaları ile kaynıyor ki bunların hiçbirisi yasal değil!!! Analayacağın tercih sana ait Legal-İllegal (anlayan anladı)

Bir de eğer XP kurmaktan anlamıyorsan yanına anlayan birini al öyle kur. Forumda XP'nin nasıl kurulduğuna dair güzel üst başlıklar mevcut onları bir incele kurmadan önce

Sana kolay gelsin....

• Tamadır kardeşim çok sağol açıklaman için...

İyi akşamlar...

ama yazıyorum google a bi tane bile bulamadım CD ..

Bi adres verebilir misiniz ya da google ne yazayım tam olarak..

Bi sorum daha var Bilgisayarın HDD si yani hard disk galiba birden fazla bölüm derken c-d sürücüleri galiba?

Bunları nasıl kopyalayım ve temiz xp atayım orayı da anlamadım. CAhilim de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vmeihcmm -- 23 Mayıs 2007; 23:25:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vmeihcmm

Tamadır kardeşim çok sağol açıklaman için...

İyi akşamlar...

ama yazıyorum google a bi tane bile bulamadım CD ..

Bi adres verebilir misiniz ya da google ne yazayım tam olarak..

Bi sorum daha var Bilgisayarın HDD si yani hard disk galiba birden fazla bölüm derken c-d sürücüleri galiba?

Bunları nasıl kopyalayım ve temiz xp atayım orayı da anlamadım. CAhilim de

Şaka yapmıştım kzımadın değil mi? Biraz sonra PM'ne bak sana özel bir mesaj olacak inşallah sorunun çözülür.
  • Yalnız sen bu kurulumu tek başına yapma, mutlaka yanında daha önceden XP kurmuş deneyimli bir arkadaşın olsun. Hatta PM'yi de boş ver şimdi indir CD'ye çek uzun dert, sen en iyisimi bu işini bilgisayardan anlayan bir arkadaşınla hallet.

Başına iş alabilirsin, yani kaş yaparken göz çıkarma durumları. Unutmadan bilgisayar bilmemenin cahilikle yakından uzaktan alakası yoktur, nice aydın insanımız vardır, yazarlarımız adamlar hala iki parmak klavye... Takma kafaya bilmiyorum diye, sadece yaşam tarzı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.