Şimdi Ara

Halkbank'ın Kredi Kartı Paraf Card Artık Ücretli Oldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
15.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halkbank'ın Kredi Kartı Paraf Card Artık Ücretli Oldu!

Yıllık kart üyelik aidatı almadığı için tercih edilen Halkbank, Paraf Card kullanıcılarından artık yıllık kart ücreti/aidatı tahsil edecek.

http://www.parafcard.com.tr/BilmemGerekenler/Index/35

Kart Ücretleri

Paraf Klasik 25 TL
    Paraf Gold 40 TL
    Paraf Platin 65 TL
    Paraf Business 20 TL

Bankayı arayıp sorduğumda mevcut kullanıcılardan 2014 sonuna kadar ücret alınmayacağını söylediler ancak müşteri temsilcisi çok net konuşmadı. Eğer ücret tahsil edeceklerse ben kartımı kapatmayı düşünüyorum.

Kartından ücret tahsil edilen arkadaşımız var mı?

Ücret tahsil edilirse ne yapmayı düşünüyorsunuz?

• Zamanlaması manidar olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harley Quinn

Zamanlaması manidar olmuş

Kamuoyunda geçen ay HalkBank ile ilgili çıkan haberler dışında başka bir gelişmemi var acaba?
  • Klasik kartım var, 25 TL uygun bir ücret gibi geldi. Arayıp telefonla itiraz edip iptali için şansımı denerim ama etmezlerde sesimi çıkarmam herhalde.

Artık kredi kartı almak şuanki sahip olduğumuz limitlere sahip olmak çok zor olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: datox

Klasik kartım var, 25 TL uygun bir ücret gibi geldi. Arayıp telefonla itiraz edip iptali için şansımı denerim ama etmezlerde sesimi çıkarmam herhalde.

Artık kredi kartı almak şuanki sahip olduğumuz limitlere sahip olmak çok zor olacak.

Evet 25 lira çok büyük bir ücret değil ama bunu web sitesinden şans eseri görmemeliydik. Eğer ücretli olacaksa SMS ile ve web sitesinden / İnternet şubesinden bildirim yapmalıydı. Bende Klasik ve Platin olmak üzere 2 kartı mevcut. Ücretli olacağını bilseydim istemeden gönderdikleri Platin kartı kabul etmezdim.

Bankadan en azından bu konuda SMS göndermesini beklerdim. Şu şartlarda başka bankaya geçmeyi düşünüyorum. Maaş müşterilerinden ücret tahsil etmeyen ve Bonus / World / Maximum kart veren bankalar var. Paraf diğer üçlü kadar yaygın değil. Halkbank bence bu yaptığı ile kendi ayağına sıkıyor.

• Haklısınız bişey diyemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobiline

quote:

Orijinalden alıntı: datox

Klasik kartım var, 25 TL uygun bir ücret gibi geldi. Arayıp telefonla itiraz edip iptali için şansımı denerim ama etmezlerde sesimi çıkarmam herhalde.

Evet 25 lira çok büyük bir ücret değil ama bunu web sitesinden şans eseri görmemeliydik. Eğer ücretli olacaksa SMS ile ve web sitesinden / İnternet şubesinden bildirim yapmalıydı. Bende Klasik ve Platin olmak üzere 2 kartı mevcut. Ücretli olacağını bilseydim istemeden gönderdikleri Platin kartı kabul etmezdim.

Bankadan en azından bu konuda SMS göndermesini beklerdim. Şu şartlarda başka bankaya geçmeyi düşünüyorum. Maaş müşterilerinden ücret tahsil etmeyen ve Bonus / World / Maximum kart veren bankalar var. Paraf diğer üçlü kadar yaygın değil. Halkbank bence bu yaptığı ile kendi ayağına sıkıyor.

m.hizmetlerinde ekstra yönlendirmesini bile yapamazken nasıl kart ücreti alınacağını sms atacaklar kart desteği açısından çok vasat durumdalar.
    BU ARADA NE ZAMAN ALMAYA BAŞLAYACAKLARMIŞ ARKADAŞLAR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paraf Dünyasına Hoş Geldiniz!
    Kredi kartı dünyasında artık ayrıcalıklar bu PARAF’ta!
    Paraf, ihtiyaçlarınızın sınırsız olduğunu düşünerek, sizlere birbirinden özel imkânlar sunmanın yanı sıra, tüm işlemlerinizde ParafPara kazanma ve Paraf üye işyerlerinden yapacağınız işlemleri taksitlendirme fırsatı sunuyor.
    Kart ücreti olmayan Paraf,kredi kartından kira - aidat ve eğitim ödemelerinden ücret alma dönemine de son verdi.

burda halen ücretsiz olduğu yazıyor. buna güvenerek başvuru yapmıştım bu karta.
  • halkbankası yıllık aidat alıyordu sözleşmesinde aidat ücreti alacagı yazıyordu. --------->https://www.odeabank.com.tr/‎ aidat almayan kart veriyor.
  • quote:

Yıllık kart üyelik aidatı almadığı için tercih edilen Halkbank, Paraf Card kullanıcılarından artık yıllık kart ücreti/aidatı tahsil edecek.

Kart Ücretleri

Paraf Klasik 25 TL
    Paraf Gold 40 TL
    Paraf Platin 65 TL
    Paraf Business 20 TL

Bankayı arayıp sorduğumda mevcut kullanıcılardan 2014 sonuna kadar ücret alınmayacağını söylediler ancak müşteri temsilcisi çok net konuşmadı. Eğer ücret tahsil edeceklerse ben kartımı kapatmayı düşünüyorum.

yabancı bankalara 60 tl nin üzerinde ücret ödeyeceğime kendi ülkemin bankasına 25 tl öderim zoruma gitmez ...

• Adios al keyfine bak.
  • Bakalım 2014 kampanyaya göre kartları kapatma olayı kesinleşir.
    4 tane parafa ait kartım var 1 tanesi inaktif duruma göre değişecek.
    2013 süperdi paraf için çok kazandık nankörlük yapmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakaik

Bakalım 2014 kampanyaya göre kartları kapatma olayı kesinleşir.
    4 tane parafa ait kartım var 1 tanesi inaktif duruma göre değişecek.
    2013 süperdi paraf için çok kazandık nankörlük yapmam

+1

Cumartesi akşamı lokantalarda 100 tl ye kadar, %25 indirim yapıyor. Harika gerçekten.

Ha enpara da çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parafly kartta ücretli olmuş. Bakalım 2014 yılı için almayacağız diyorlar, sözlerinde duracaklar mı merak ediyorum.

http://www.parafly.com.tr/BilmemGerekenler/Index/35

Parafly 50 TL
    Parafly Platinum 75 TL
  • Zamanlaması manidar

• quote:

Orijinalden alıntı: sporcu42

quote:

Kart Ücretleri

Paraf Klasik 25 TL
    Paraf Gold 40 TL
    Paraf Platin 65 TL
    Paraf Business 20 TL

yabancı bankalara 60 tl nin üzerinde ücret ödeyeceğime kendi ülkemin bankasına 25 tl öderim zoruma gitmez ...

• ininal Kullanacağım için sıkınt yok
  • 2 kartim vardi malum olaydan sonra kapattim dahada isim olmaz birde devletin bankasi

• reDsbLacKSK R kullanıcısına yanıt
    kişinin fikri neyse zikri de o olurmuş , size fikrinizle yolunuza devam diyelim ... fazla söze gerek yok ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sporcu42 -- 31 Ocak 2014; 18:52:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporcu42

kişinin fikri neyse zikri de o olurmuş , size fikrinizle yolunuza devam diyelim ... fazla söze gerek yok ...

doğrular acıdır sende haklısın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.