Şimdi Ara

Halkbank'ın Kredi Kartı Paraf Card Artık Ücretli Oldu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
16.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın bende kalan borcumu ödeyip iptal edeyin kart aidatı ile ugraşamam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ne sahip olduğundur hayat, nede umdukların bunca zaman.
    Yüreğin kadardır hayat!
    'Seviliyorsan renkli, Seviyorsan SİYAH-BEYAZ'.

• 2014 ten sonra alınmaya başlıyor sanırım halkcard diye bir kart çikartmişlar çünkü o aidatsız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    iletişim için pm
  • Beyler bu Bank 24'den işletim ücreti alıyorlar mı?

Kimse kullanmazsa mecbur ücretsiz olucak

Kampanyalara kanmayın sizi daha çok tüketime teşvik ediyor. Tavşan tuzağı gibi önünüze yem koyup sizi kafese çekmeye çalışıyoalr

Çoğunluk kullanmaya kabul eder ücretleride ödemeye devam ederse daha da ek ücret taleb ediceklerdir

Mesela önceleri alınmayan kart aidatı ve hesap işletim ücretlerine başka ücretlerde eklenicektir.

Mesela atm katkı payı ürün hizmet bedeli gibi sonu gelmeyen ek ücretleri talep edicekler

Niye çünkü millet kredi kartı kullanmaya bağımlı olmuş muhtaçlar bankalarda bunun bilincinde olduğu için daha acaba ne ücreti alsamda bu tavukları yolarım hesabı yapıyolar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mediasten

karttan hala ucret aliniyor mu? paraf ucret alinmiyor diye duymustum

2 seneden fazla olan konu hortlamış. Geçende bir arkadaş 6-7 sene önce açtığım konuyu hortlatmıştı.

Paraf kart ücretli evet. En düşüğünün ücreti yıllık 27 TL. Bu klasik kartın ücreti ama bu pek işe yaramıyor görünüyor, + taksit ve puan kampanyalarında iş gören Gold kartın ise ücret 44 TL. Resmi sitesindeki bağlantıda yazıyor.

https://www.parafcard.com.tr/BilmemGerekenler/Index/35

Nakit çekim dışında işe yaramayan, taksit yapmayan, puan kazandırmayan kart olan eski tip HALKCARD ise ücretsiz. Ancak bunda Paraf özellikleri yok, hiçbir şey yok.

Tablet sürüm geri gelmediği için 22.02.2019'da forumdan ayrıldım...

• arkadaşlar bunun aidatı ne zaman kesildi. kesilen varsahangi ayda olduğunu söylerse sevinirim. 3 yıldır ben herhangi bir kesinti görmedim yada gözümde kaçtı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fda84

arkadaşlar bunun aidatı ne zaman kesildi. kesilen varsahangi ayda olduğunu söylerse sevinirim. 3 yıldır ben herhangi bir kesinti görmedim yada gözümde kaçtı.

Maaş hesabı olanlardan kredi kartı aidatı almıyorlar. Eğer maaş hesabınız yoksa alırlar ve genelde ocak şubat aylarında keserler.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknofone

quote:

arkadaşlar bunun aidatı ne zaman kesildi. kesilen varsahangi ayda olduğunu söylerse sevinirim. 3 yıldır ben herhangi bir kesinti görmedim yada gözümde kaçtı.

Maaş hesabı olanlardan kredi kartı aidatı almıyorlar. Eğer maaş hesabınız yoksa alırlar ve genelde ocak şubat aylarında keserler.

maas hesabım yok. aralık ocak subat ekstrelerini inceledim öyle bi kesintiylede karşılasmadım.
  • quote:

maas hesabım yok. aralık ocak subat ekstrelerini inceledim öyle bi kesintiylede karşılasmadım.

Merak edip bankayı aradım sordum.

+ 1 nisan 2016 tarihinden önce Paraf kart satın alanlardan ilk yıl kart aidatı kesilmiyormuş.
    + Emekli maaşı veya maaş hesabı olanlardan kart aidatı kesilmiyormuş.
    + Kullanılan kart türüne göre belirli kullanım limitlerini aşan müşterilerden kart ücreti aidatı kesilmiyormuş. (Limitleri söylemediler)
    + Pamukbank ve Halkbank ile birleştirilen diğer eski banka personellerine ait hesaplara bağlı paraf kartlardan yıllık aidat kesilmiyormuş.
    + Müşteri bazında özel anlaşma varsa (ne olduğunu tam olarak anlayamadım) yine kesilmiyormuş.

Bunlardan birine uyuyorsanız kesilmemesi doğal. Eğer size uyan madde yoksa ve kesilmiyorsa bence kurcalamayın yoksa kesmeye başlarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknofone

quote:

Merak edip bankayı aradım sordum.

+ 1 nisan 2016 tarihinden önce Paraf kart satın alanlardan ilk yıl kart aidatı kesilmiyormuş.
    + Emekli maaşı veya maaş hesabı olanlardan kart aidatı kesilmiyormuş.
    + Kullanılan kart türüne göre belirli kullanım limitlerini aşan müşterilerden kart ücreti aidatı kesilmiyormuş. (Limitleri söylemediler)
    + Pamukbank ve Halkbank ile birleştirilen diğer eski banka personellerine ait hesaplara bağlı paraf kartlardan yıllık aidat kesilmiyormuş.
    + Müşteri bazında özel anlaşma varsa (ne olduğunu tam olarak anlayamadım) yine kesilmiyormuş.

Bunlardan birine uyuyorsanız kesilmemesi doğal. Eğer size uyan madde yoksa ve kesilmiyorsa bence kurcalamayın yoksa kesmeye başlarlar.

sagol kardeş. tş

• Bikaç hafta önce Paraf kartımı kapatmak için aradım. 1-2 gün sonra geri döndüler nedenini sordular doğru düzgün kampaya olmadığı için kullanmıyorum dedim. Yıllık ücret, aidat vs hiçbir şekilde olmadığını söylediler ben yine teyit etmek için sordum yine yok dediler. Yine de kapatalım dediğimde 30lira puan verelim dediler 1 yıl kapatmayın kullanmasanız bile dursun dediler kabul ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk87bjk1903 -- 4 Eylül 2016; 13:48:39 >
  • Bizim maaş anlaşması da önümüzdeki ay bitiyor,başka bankaya geçiyoruz, biraz önce müşteri hizmetlerini aradım, herhangi bir ücret yok parafly dışındaki paraf klasik-gold-platinum kartlara dedi.Ama sitelerinde ücret yazıyor, maaş anlaşması da olmayınca kesilecek mi acaba? Madem ücretsiz,sitelerinde neden ücret bilgileri yer alıyor ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.