Şimdi Ara

Halka TRT 1 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
151
Cevap
3
Favori
5.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uzun yıllardan sonra gününü ve saatini sabırsızlıkla beklediğim ilk diziydi.
    Tadında bırakacaklardı. Bu reyting ile bu şekilde devam etmesi mümkün değildi zaten.
    15-16. bölümde hikayeyi çok zorlamadan final yapsalar dizi efsane olarak kalırdı.

İmdb puanı 9.4 lerden 9.1 e kadar düştü bu sebeple. Daha da düşecek gibi.
  • Şaka mı bu? Kaan ın annesini oynayan kadın çocuk dizisinde rol almaya başlamış, dizi yakında başlıyor.

Bu ayrılıklar çok önceden belliymiş o zaman. Erdal reis de ayrılırsa, dizinin anlamı kalmaz.

Ucu açık son bırakılıp yeni sezonun beklentilerini arttırdınız ama oyuncu kadrosu boşaldı ve aynı diziden bambaşka kadro-senaryo ile çıkılacaksa 'halka' isminin reklamını yapmış oluyorlar o zaman.

Netflix veya puhutv şu diziyi satın alsa fena mı olurdu?
  • Dizi kısalacak trt den yayinlanacak ama ne zaman belli degil
    Senaryo yazilmadi daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi bitti. Kaanın anneside ayrıldı, kız da ayrıldı çukurda yamaç ile flörtleşiyolar çoktan.

Kadro dağıldı, bunu toparlamak için senaryo yazmaları çok uzun sürer, batıracaklardır. Geçmiş olsun zevkle izliyordum. Boş sahneleri yoktu. Ama işte bizim halka hercai müstehak.
  • Ben anlamadım 2.sezon neden gelmedi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezon finali dediler ama diziden haber yok unutuldu gitti bütün oyuncular başka diziye geçti ses seda yok bitti desinler bari de beklemeyeyim. gelmiş geçmiş en kaliteli türk dizilerindendi bu dizi o çok övülen sevilen yabancı dizilerin de çoğundan kaliteli diziydi. böyle bir dizinin bu kadar az ilgi görmesi kimsenin bilmemesi cok garip sanırım yeterli reklam yapılamamsından dolayı oldu bu.
  • Dizi bitti. En azindan bu kadro ile bitti. Yapimcisi bizzat acikladi durumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cengiz Han karakterini oynayan Turhan Kaya korona virüsünden dolayı vefat etmiş. Allah rahmet eylesin. En son bu diziden hatırladığım için kendisini buraya yazayım dedim.
  • Allah rahmet eylesin. Dünyanın eksenini kaydırdı bu lanet virüs
  • Böyle bir dizinden yeni haberdar oldum. Hakkı maalesef verilmemiş bir dizi. Türkiye'nin en iyi 5 dizisi arasında rahatça girer.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.