Şimdi Ara

halk tv sunucusu ayşenur arslan skandal ankara saldırısı yorumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiçbir şey yapamadan ölünmez demesi saçma olmuş.

mala bile zarar verilse terör terördür.

iyi olmuş kovulması

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    İyi bir hatip değil, Halk TV'yi de illaki izlemiyorum. Hele Ayşenur Arslan'ın programı pek çekilir gelmiyor ama bir yorum programında önemli bir olayı yorumlarken bir kesimin "hassasiyetlerine" gönderme yaptığı için kanalın "ağır taş"larından birini kovmak korkaklıktır.
    Sünepe CHP muhalefetine yakışan bir işlem olmuş.
    Olay gerçekten saçma. İnsanların yorumlaması neden sorun olsun ki? Hele bir de yayın yasağı getirmiyorlar mı?
    Ortaya çıkan genel perspektif kimseye güven vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 3 Ekim 2023; 11:0:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu şahıs (şahıs diyorum çünkü kadın denmez)
    Vatan haini, islam düşmanı ve aşırı kin ve nefret besleyen birisidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'daki canlı bomba saldırısı hakkındaki sözleri nedeniyle hedef gösterilmesi sonrasında hakkında soruşturma başlatılan ve Halk TV'deki programı yayından kaldırılan gazeteci Ayşenur Arslan, "Ben gazeteciyim, yaptığım şey sorgulamaktı" dedi. Arslan, "Mücella Yapıcı’nın yatağı boş, Silivri’ye giderim. Bol bol kitap okurum" ifadelerini kullandı.

Arslan, RTÜK'ün hakkında inceleme başlatması, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturma açması ve Halk TV'nin programını yayından kaldırması sonrasında, "Terörü övmek de asla söz konusu değil. Ben süreci sorguladım" dedi. Gerçek Gündem'e konuşan Arslan, "Üstelik programın bütününü izlerseniz ‘bu sözlerimden terör propagandası çıkarılacaktır ama açıkça terörü lanetliyorum’ dedim. Programda var, izleyin göreceksiniz" çıkışı yaptı.

"Türkiye tamamen sessizliğe gömüldü" diyen Arslan, "Konuşanların da susmasını istiyorlar. Türkiye İşçi Partisi, Hatay’dan Ankara’ya bir yürüyüş yapıyor. Arkasında kaç kişi var 20 kişi, 30 kişi. İstedikleri bu" ifadelerini kullandı.

Arslan, süreç hakkında da, "Savcılığın soruşturma başlattığı anlaşılıyor. İfadeye çağıracaklar, anlaşılan. Giderim ifademi veririm. Ben gazeteciyim yaptığım şey sorgulamaktı. Ha sonra nereye düşer. Mücella Yapıcı’nın yatağı boş, Silivri’ye giderim. Bol bol kitap okurum" yorumunu yaptı.

artı gerçek
    Ayşenur Arslan: Mücella Yapıcı’nın yatağı boş, bol bol kitap okurum
    https://artigercek.com/guncel/aysenur-arslan-mucella-yapicinin-yatagi-bos-bol-bol-kitap-okurum-267453h

• Çok hızlı işliyor bazen yasalar.

• ben yıllar sonra şunu anladım ki değişmesi gerekenler iktidar veya onun başındaki kişi değil muhalefettir. muhalif cenahin parti genel başkanından ekibine, medya organına kadar alayı çürümüş... bu kadın ve benzerleri ülkedeki aydın sıfatıyla medyada boy gösteriyor. sonra niye seçim kaydediliyor al buyur.

merdan yanardağ'da olduğu gibi bu kadını savunacak muhalif medya da çıkar az bekleyin.

• Programı Halk TV tarafından yayından kaldırılmış. RTÜK inceleme başlatmış. Bence emekli etmek istiyorlarmış da ellerine iyi fırsat geçti. Bu kadar yaşlanmış kimseler zaten program yapmamalı. Evinde oturmalı, torun vs varsa onu sevmeli. Aşırı yaşlanan birisi genelde ne dediğini tam bilmez. Belli ki kötü niyetli değil ama sertleşen beyin kıvrımlarıyla yanlış topa girmiş.

• Hukuk önüne çıkmalı. Söylediği Basit bir şey değil.

• Klasik chpli.

• EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

52'den biri olarak katılıyorum...

• por favor kullanıcısına yanıt

Aynen.

• bunların parti sözcüsü hiç sıkılmadan, daha yeni seçimden önce bu terör işleri ortaya çıkıyor diye direkt ak partiyi bu saldırıyı düzenlemekle suçlamadı mı ?

ayşenur aslan denilen sözde gazeteciden de aynı kafada milyonlar var.

işte chp kafası bu. ve işte bunlar neden seçim kazanamıyor cevabı da bu.

aynen böyle devam etsinler.

• Halk TV bu programı sonlandırdığını duyurmuş.

Büyük ihtimal Ayşenur Aslan'da kovuldu...

• Kovulmış..Ancak hala bu kadının söylemlerinin art niyetli olmadığını düşünenlerin olması şaşırtıcı. Seçim döneminde Arslan'ın söylemleri kutuplaştırmayı artırmıştı. Zaten her fırsatta 10 aralıkçı güruhu savunarak chp ye en fazla zararı veren kişilerin başında geliyordu.

halk tv sunucusu ayşenur arslan skandal ankara saldırısı yorumuCafer Mahiroglu on Xtwitter
    Halk TV olarak ülkemize demokrasinin yerleşmesi için çok sesliliğe büyük önem veriyoruz. Bugüne kadar birçok bedel ödeyerek, her türlü cezaya ve baskıya rağmen farklı sesleri ve muhalif duruşları ekranımızda yansıtmaktan geri adım atmadık, atmayacağız da. Halk TV ülkemizde…
    https://twitter.com/cafermahiroglu/status/1709091275197108277
  • halk tv sunucusu ayşenur arslan skandal ankara saldırısı yorumu
    halk tv sunucusu ayşenur arslan skandal ankara saldırısı yorumuwww.hurriyet.com.tr
    Gazeteci Ayşenur Arslan gözaltına alındı
    https://www.hurriyet.com.tr/gundem/aysenur-arslan-hakkinda-sorusturma-baslatildi-42339782
  • Keyiflendik adeta.

halk tv sunucusu ayşenur arslan skandal ankara saldırısı yorumu

• ya a.h. baş adam ana avrat küfrederken skandal değilde bu sözler mi skandal. saçma sapan işler.

• _bluescream_ kullanıcısına yanıt
    Faşizm gökten zembille inmiyor. Halk bağıra bağıra kendi getiriyor. Buradakiler bilinçli mi istiyor bilmiyorum ama iktidar hiç de bilinçsizce yapmıyor.
    Yanlış anlamıyorlar, birbirlerinin gazına da gelmiyorlar, hukuk bilmiyor da değiller. Tüm bu olanlar, gözaltılar, tutuklamalar, yargılamalar, hükümler, kör gözüne parmak, bile isteye yapılıyor. Her biri siyaseti ve toplumu yeniden dizayn eden bir faşist tören aslında.
    Tüm bunların ne oranda işe yaradığını görmek için bu sünepe CHP ve yayın organlarındaki korkaklığa bakmak yeterli.

• Ayşenur Arslan'ı gram sevmem beğenmem. Siyasi görüşü bakışı yorumları aşırı yanlış gelir bana.

Hatta bu konuda ki söylemide saçma sapan. Ama bu yüzden tutuklanmasını yanlış buluyorum. 73-74 yaşında bir kadın. Kendi isteği ile istese evini satamaz doktor raporu isterler. Sırf TV programında şunları söyledi diyede tutuklamak hoş değil bence...

Mahkemeler sosyal medyanın çok gazına geliyor sanki. Dün Ayşenur Arslan tutuklansın diye tag açıp bugün tutuklanması hoş olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 3 Ekim 2023; 15:30:35 >
  • dunyanin hicbir ulkesinde dokunamadigin gibi turkiye de de milletin hassas noktalarina dokunamazsin. begenmiyorsan ulkeden gidebilirsin. ayrica fasist demen kimsenin umurunda bile degil bu kelimeyi peynir ekmek gibi kullanan sol tayfa yuzunden insanlar bu kelimeye karsi duyarsizlasti.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.