Şimdi Ara

Halısaha Tarihinde Bir İlk !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bizim burdaki halısaha sahibi çok güzel birşey düşünmüş , halısahanın sağ üst köşesinde güvenlik kamerası var HD kamera bu kamera 7/24 kayıtda zaten adam isteğe bağlı olarak oynadığın maçı DVD ye yazıdıryo 8TL ye , ben her maçımı çektiriyorum sonrada evde izliyorum çok hoşuma gitti bu uygulama

• magara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günde 5 tane enayi alsa ayda 1200 TL iyi para kanka

• Adam kullanmış kafayı. Bundan sonra flash götür, abi flasha 5e atar mısın diye sor, 8 fazla
  • Benim de hoşuma gitti şimdi :) Her maçımı olmasa da en azından 1 maçta kendimi izlemek istiyordum, dışardan nasıl gözüküyorum diye. Nerede bu halısaha?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyLiseli

Günde 5 tane enayi alsa ayda 1200 TL iyi para kanka

Enayilikle ne alakası var ki şimdi ? İnsan kendini oynarken merak ediyor .. Adam zekice bir iş çıkarmış bunun karşılığındada aylık 1.200 tl ek gelir kazandı
  • inşallah bizde buluruz böyle bi saha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalgücü

quote:

Orijinalden alıntı: CrazyLiseli

Günde 5 tane enayi alsa ayda 1200 TL iyi para kanka

Enayilikle ne alakası var ki şimdi ? İnsan kendini oynarken merak ediyor .. Adam zekice bir iş çıkarmış bunun karşılığındada aylık 1.200 tl ek gelir kazandı

enayiyi sakasina soyledim hocam ben olsam ben de alirdim ama futbolla pek aram yok :)

• bende böyle başlamıştım sonra bir gün kasedi intere yolladım ve futbola başladım. 8 tl verdim ama şuan 8 trilyon kazanıyorum
  • Güzel düşünmüş her sahaya istiyoruz kamera
  • Bir arkadaşınıza çektirin. aynı şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Bir arkadaşınıza çektirin. aynı şey.

:D bi dellerin arasından çekmek var birde pürüzsüz tepeden görüntü var
  • aksiyon kamerasıda taktın mı tam olur. FPS fifa
  • cidden tebrik etmek lazım güzel bir fikir. yalnız +5 tl olması bence daha uygun olur. cd değilde belleğede atılabilir.

bu arada hangi halı saha acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

bende böyle başlamıştım sonra bir gün kasedi intere yolladım ve futbola başladım. 8 tl verdim ama şuan 8 trilyon kazanıyorum

• Geçen maçtan önce beklerken arkadaş söyledi aynısını olsa güzel falan diye.
  • quote:

bende böyle başlamıştım sonra bir gün kasedi intere yolladım ve futbola başladım. 8 tl verdim ama şuan 8 trilyon kazanıyorum

• quote:

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalgücü

Beyler bizim burdaki halısaha sahibi çok güzel birşey düşünmüş , halısahanın sağ üst köşesinde güvenlik kamerası var HD kamera bu kamera 7/24 kayıtda zaten adam isteğe bağlı olarak oynadığın maçı DVD ye yazıdıryo 8TL ye , ben her maçımı çektiriyorum sonrada evde izliyorum çok hoşuma gitti bu uygulama

hangı halısaha ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.