Şimdi Ara

Halı Yıkama Makinesi ne alayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bende bi arçelik vardı başına gelmeyen kalmadı son hatırladığım motorun parçalarının nereden koptuğunu gördükten sonra kasasını toplayıp kapının önüne koymuştum. Şimdi yeni bi tane lazım. Bildiğiniz sevdiğini bir marka model var mı? limit çok fazla olmasın yani daha çamaşır makinesi krizini çözemedim o yüzden dandik olmayan ama 1 m,ilyar filan da olmayan bi makina lazım

Bu cihazı kesinlikle tavsiye ederim.Daha ucuz ya da pahalısına gerek yok diye düşünüyorum.Thomas twin tt de olabilir ama fiyat sınırı koymuşsunuz.Onu da 750YTL civarına bulmak mümkün yanlış hatırlamıyorsam
  • Candoğan'ın linkini verdiği makineden anneannemde var çok memnun. Ara sıra alıp ben de yıkıyorum evdeki halıları bununla Tavsiye ederim, piyasadaki en halı yıkama makinesidir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 4 Temmuz 2007; 14:55:15 >

elektrik kesintisi alarmı; kaloriferciler, kat kaloriferi sahpileri ve elektrik kesintisini haber almayı gerektiren diğer durumlar için
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bahce-yapi-market-is-guvenligi-elektrik-kesintisi-alarm-cihazi-50726852/detay/
  • Evet. Normal süpürge yapar gibi halıyı yıkıyorsunuz çok basit. Çünkü bunların özel başlığı var. Normal halı yıkama makinelerine dikkat ettiyseniz üçgen şeklinde ve diktir halı yıkama aparatı. Fakat bunun Dikdörtgen ve halıya geniş bir açıyla daha rahat oturuyor. O yüzden daha rahat. Fotoğrafa dikkatlice bakarsanız başlığın nasıl olduğunu göreceksiniz. Diğer halı yıkama makinelerinin başlıkları halının daha az bir bölümünü kaplarken; bu daha geniş bir bölümünü kaplıyor.

elektrik kesintisi alarmı; kaloriferciler, kat kaloriferi sahpileri ve elektrik kesintisini haber almayı gerektiren diğer durumlar için
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bahce-yapi-market-is-guvenligi-elektrik-kesintisi-alarm-cihazi-50726852/detay/
  • Evet. Sü püskürttüğü alan kadar su emebiliyor. Yaz aylarında yıkarsanız bir-iki saat içinde halı kuruyor. fakat kışın bu süre biraz daha uzayabiliyor. Birşey dikkatimi çekti. Bunlar yeni kasalar ve 1500 watt olmuş. Dolayıysya daha iyi emer yani. Anneannemdeki 1400 watt ve bordo renk kasalardan (bunlardan hemen bir önceki kasa). Bu modeller de yeni çıktı.
  • Sorma Candoğan; annem de bana yıkatıyor zaten.

Orjinalden alıntı: Xyria

abiler selam.

bende bi arçelik vardı başına gelmeyen kalmadı son hatırladığım motorun parçalarının nereden koptuğunu gördükten sonra kasasını toplayıp kapının önüne koymuştum. Şimdi yeni bi tane lazım. Bildiğiniz sevdiğini bir marka model var mı? limit çok fazla olmasın yani daha çamaşır makinesi krizini çözemedim o yüzden dandik olmayan ama 1 m,ilyar filan da olmayan bi makina lazım

1000,00 YTL sınırını zorlamayan performansı güzel bir halı yıkama makinesi kolay bulunmaz. Sizin için amaca en uygunu Thomas Twin TT. Aşağıdaki linkte satışı yapılıyor. İnceleme olanağın da var.
    http://www.ozelsiniz.com/default.asp?git=9&urun=117942&gclid=CJnGzuiujo0CFSWZEAodExC5lQ

• arkadaşalr, ilginiz için teşekkür ederim. Şu aralar keseyi epey açtık, çamaşır makinesi değişiyor, başka bir sürü borç harç da var. Bunların yanı sıra halı yıkama makinemiz de tarihe karıştığı için ve güzel bir 2100 watt rowenta süpürgem olduğu için halı yıkayacak ve pahalı da olmayacak bir makine lazım. Zaten bu alet senede maksimum 5 bilemeden 6-7 kere kullanılıyor.. bizim evde en azından. elim rahatlarsa gider en iyisini alırım he rzaman yediğim nane :) ama şu sıkışıklıkta gidip de bir teklik ona veremem, ph. triathlon güzelmiş. bu alet halıyı döverek yıkıyor ve aynı zamanda da klasik hali yıkama makinelerinde olduğu gibi güçlü bir şekilde de çekiyor yanlış anlamadıysam. Bizim arçelik'in ucu üçgen şeklindeydi hiç unutmuyorum bir gün duvardan duvara halı kaplı olan eski evimizin halılarını temizlemiştim. O ufacık başlıkla nerden baksan 3 halı 50 m2 halıyı yıkadım var ya neremden nefes alacağımı şaşırmıştım alnımdan saçımdan başımdan akan teri düşünüyorum da kendi canıma mı kastım varmış neymiş...

• quote:

Orjinalden alıntı: Xyria

arkadaşalr, ilginiz için teşekkür ederim. Şu aralar keseyi epey açtık, çamaşır makinesi değişiyor, başka bir sürü borç harç da var. Bunların yanı sıra halı yıkama makinemiz de tarihe karıştığı için ve güzel bir 2100 watt rowenta süpürgem olduğu için halı yıkayacak ve pahalı da olmayacak bir makine lazım. Zaten bu alet senede maksimum 5 bilemeden 6-7 kere kullanılıyor.. bizim evde en azından. elim rahatlarsa gider en iyisini alırım he rzaman yediğim nane :) ama şu sıkışıklıkta gidip de bir teklik ona veremem, ph. triathlon güzelmiş. bu alet halıyı döverek yıkıyor ve aynı zamanda da klasik hali yıkama makinelerinde olduğu gibi güçlü bir şekilde de çekiyor yanlış anlamadıysam. Bizim arçelik'in ucu üçgen şeklindeydi hiç unutmuyorum bir gün duvardan duvara halı kaplı olan eski evimizin halılarını temizlemiştim. O ufacık başlıkla nerden baksan 3 halı 50 m2 halıyı yıkadım var ya neremden nefes alacağımı şaşırmıştım alnımdan saçımdan başımdan akan teri düşünüyorum da kendi canıma mı kastım varmış neymiş...

Philips Triathlon sizin için biçilmiş kaftan o halde. Pişman olmazsınız; fakat bir düzeltme yapayım bu süpürge halıyı döverek süpürmüyor. Evet o üçgen başlıklı süpürgelerle halı yıkamak çin işkencesidir.

• Candoğan bey yıllar önce philips halı yıkama makinesi tavsiye etmiş. Ürün hiçbir yerde satılmıyor. Philipse mesaj attım ürün satıştan kaldırılmış. Acaba o kalite ayarında ve fiyatta bugün için alınabilecek en mantıklı halı yıkama makinesi hangisidir?

Orijinalden alıntı: candogan62

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17858&productid=evphfc6843
    Bu cihazı kesinlikle tavsiye ederim.Daha ucuz ya da pahalısına gerek yok diye düşünüyorum.Thomas twin tt de olabilir ama fiyat sınırı koymuşsunuz.Onu da 750YTL civarına bulmak mümkün yanlış hatırlamıyorsam

Candoğan bey yıllar önce philips halı yıkama makinesi tavsiye etmişsiniz. Ürün hiçbir yerde satılmıyor. Philipse mesaj attım ürün satıştan kaldırılmış. Acaba o kalite ayarında ve fiyatta bugün için alınabilecek en mantıklı halı yıkama makinesi hangisidir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.