Şimdi Ara

Half Life oynarken korkuyorum T_T Siz nasıl yapıyorsunuz? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
11.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: [DMC]

silent hill 2 oynamaya basladim sanaryo dehset

Dünyanın en iyi Adventure/Horror oyunudur kendisi.

HL'den korkan arkadaşlar, hatta FEAR'dan korkan dostlar bir SH evrenine ayak bassınlar... SH2'nin başındaki sissiz kasabaya dönmek isteyecekler hemen.

Fakat Silent Hill'e girdin mi çıkamazsın, beyni yer bitirir... James'in hikayesini(SH2) herkes oynamalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 24 Kasım 2008; 11:55:13 >
  • LEFT 4 DEAD de yeni bir soluk gerilim ve adrenalin var
  • Half Life 1 de bende tırsdığım yerleri biliyom
  • Arkadaşım korkacak pek birşey yok.Bende Doom 3 ve FEAR'ı korkarak bitirdim.Ama alıştım.İlk başlarda karşıma o halka filmindeki gibi kız gelince oyundan çıkardım ama...İşte alışıyorsun.Oyunun zevki daha da artıyor.Hele HL2 de kurt adamlar gibi üzerine atlayan yaratıklar var.O bölümde yanında birde yedek mouse bulundur.Çünkü kesin tavana fırlatıcaksın mouse'unu :)

Bu cesaret gerektiren itirafın için seni kutluyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kubillian

ya o değilde. zannedersem oyun tarihinin en korkunç sahnesi şu fear daki merdiven sahnesi. fazla detaya inmeyeyim oynamayanlar anlarlar. ama o ne öyle abicim ya. vallahi yaşımız büyük olsa kalpten götürecekti valla. olamaz böyle bi sahne

Hocam o bölümü biliyorum.İlk gördüğümde direk ESC'e basarak kapaatım.Aradan 2 saat geçtikten sonra tekrar oynamıştım.Birde borunun içinde üzerine emekleyerek geliyor ya:D
  • çok güzel yorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Dante

half life 2 nin atmosferi çok farklıdır. yalnızlık hissedersin. ıssızdır her yer. en ufak çıtırtı yoktur çoğu zaman. "fırtına öncesi sessizlik" havası hakimdir her zaman. ve bilinmezlik yüzünden, sessizlik yüzünden korkarsın. sessizlik beyninde çığlıklar atıyor resmen bu oyunda.

bende hep tedirginlikle oynamışımdır HL2 ve devamını. çok değişik bir atmosferi var. çok çok farklı. ondan klasik zaten bu oyun. umarım bu atmosferi bozmazlar çünkü ben hep öyle bir atmosfer istiyorum şahsen.

Fear da bu yoktur hiç krşılaştırmayın. fear insanı korkutmak için çok kasan bir oyun. hl2 de bu yoktur. gayet relax havada gider. hiç umrunda bile değildir seni korkutmak. yani yaptığı en kolay işmiş gibidir. ama çok fena başarır o işi.

• ben o ravenholm bölümünde notarget sifresini yazar öyle geçerdim
  • oyunlardan korkanlar oyuna daha çok konsantre olabilip, kendini kaptıranlar genelde,
    28 yaşında halamın oğlu var, fps oynarken suya atladı mı istem dışı nefesini tutar hala...
    ben de o tiplerdenim, nefesimi tutmasam da çok etkileniyorum,
    çok fantastik rüyalar görürüm, mantıklı rüyam yoktur,
    oyun ve filmlerden sonra çok daha farklı sentezler çıkar ortaya, bu da bana keyif verir.

hl, opposing force, hl2 ve episodeları çok germiştir beni,
    doom3ü bi yere kadar oynadıktan sonra kalbim dayanmamıştı, hile ile devam edip bitirmiştim,
    fearı geçen yaz oynadım, o da korkutucu idi, o yalnızlık ve yenemeyeceğin bi gücün hissi, ve şaşırtan yapay zeka.
    nosferatu oynamıştım, nasıl bitirdim bilmiyorum.
    oyunda fatik var, kılıç sallarken, koşarken azalıyo, azalınca koşamıyon, genelde sağlık hep %50nin altında geçiyo oyun.
    clive barker undying de iki kere bitirdim, çoğu yeri çok gericiydi...

artık korku oyunlarını daha sindire sindire oynuyorum...
    ve çok enteresandır, artık nasıl geriliyosam, çenem boynum kitleniyo çoğunlukla bi yerden sonra,
    çenem yüzünden çıkıyorum oyundan
    bazen de kalbim zorluyo 2 saati geçtiğim seans az oluyo.

• Sakın need for speed oyunlarını oynama çok korkutucu oyun.
    Mario aşırı şiddet korku oyunu.
    Dead Space komedi oyunu.Oynarken gülmekten öldüm yav.
    Tetriste çok korkutucu o şekilleri bir gördüm.Hemen bilgisayarda resete bastım

Bence Dead Space oyna tam bir komedi oyunu.Gülmekten ölürsün.
  • Kendime güvenim geldi.Half Life serisine başlıyorum.
  • Hepsini bitirdim inan bana hayatında oynayacağın en iyi fps'dir kim ne derse desin Korkarakta olsa 1.'den başlayarak bitir
  • dün l4d de hiç de korkak gibi değildin. beni son of a witch den kurtarmaya bile geldin yani o derece

bu arada benimde şimdiye kadar en çok gerilerek oynadığım oyun condemned olmuştur. gündüzleri hiç oynamadım evde ses varken, millet yattık tan sonra ışığı kapatıp kulaklıkla oynardım. eğer oynamadıysan mutlaka denemelisin. hl de elimnde smg full ammo varken korkuyorsan 3 mermili silahla azılı sapıkların arasındaki duyguyu düşenebilirsin.

mutlaka oynayın

Half Life oynarken korkuyorum T_T Siz nasıl yapıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamez -- 30 Kasım 2008; 11:55:08 >

• Valla bende korkudan bu tip oyunları hiç oynamadım daha far cry 1 i bile zor bitiridim o cins yaratıklar yüzünden
  • quote:

Orjinalden alıntı: drgladius

Valla bende korkudan bu tip oyunları hiç oynamadım daha far cry 1 i bile zor bitiridim o cins yaratıklar yüzünden

sen o zaman serious sami hiç oynayamazsın
  • oyunlarda çenem kitleniyo gerginlikte genelde, sonra su içmişsem bol çişim geliyor,

en bol çişe gittiğim oyun bitirene kadar,
    kış vakti battaniye altında lise arkadaşımda playstation'da oynadığım silent hil 1'dir.

ama korku oyunlarından yine de vazgeçemiyorum
  • genelde oyunlarda pek tırsmam(hl,fear,re) ama silent hill bambaşka kesinlikle tırsıyom korku isteyene silent hill
  • Bilmiyorum küçükken korkardım Half-Life türü oyunlardan..
    Ama şimdi bi beni merak sardı sizin dediğiniz F.E.A.R. ' da bile korkmadan zevkle oynuyorum ..
    Herhalde yaş ilerledikçe korkmuyorsun şu anda Half-Life aşağı inik durumda bu mesajı yazıyorum..
    Bilgisayarım eski olduğu için HL2 kasıyor.. Video modlarınıda değiştiremiyorum.
    Bende dedim şu HL ' yi indirip bitireyim yarısında kaldım dedim :D Hatta bir oyun var panarormal aktiveteler içeriyor.. İsmi herhalde Penumbera : Ovurture gibi birşey olacaktı .. Şimdi onuda indirmeyi istiyorum :D Half-Life biter bitmez
  • Konu bayağı eski ama Half Life serisinden korkan arkadaşlar sakın ola Call of Cthulhu, Silent Hill serisi, Clive Barker's Undying, Condemned, F.E.A.R., Penumbra, Amnesia, Anna falan oynamasın. Ciddi söylüyorum kalp krizi geçirebilirler.
    Özellikle Call of Cthulhu ve Silent Hill 2 çok farklıdır, Amnesia da yerine göre korkutur. Bir de Dead Space var ama ilk oyun korkutma açısından başarılıydı, 2. oyun, oyun olarak çok başarılıydı fakat korku öğeleri bir hayli azalmıştı. Condemned da sesler ve ani karşılaşmalar ile korkutmayı başaran oyunlardan biriydi.

Kaba etine oldukça güvenen varsa, SCP-087 diye bir oyun var, aslında tam olarak oyun sayılmaz. Proje denebilir.
    Bir labirent versiyonu var, bir de merdiven.. İkisinden birini edinip, sesi de açıp bir süre, yaklaşık 30 dk. kadar oynayın. Zaten bir şeylerle mutlaka karşılaşırsınız. Eğer korkmazsanız ya da korkunuzu oynarken yenebilirseniz başka hiçbir oyun ya da filmden korkmazsınız diye tahmin ediyorum.

Bir deneyin. Korkmaya meyilli arkadaşlara önermiyorum bakın, başınıza bir iş gelirse sorumluluk kabul etmem!

• FPS'ler daha çok geriyor beni. Fallout FPS açısından oynarken ana görevde Vault 87'ye girmemiz gerekiyordu. Öyle bir atmosfer var ki, renk yelpazeside zaten koyu tüylerim diken diken bitirdim valla. Geçenler de Tüm Hl'leri bitirdim yine tırsa tırsa. Bu HL gibi sağlık topladığımız oyunlar çok geriyor beni. HP %50'nin altına düşünce zaten kalp atışlarımdan koltuk sallanıyor. Kaç oyunu bitiremedim bu yüzden.
  • nesinden korkuyorsun ki. sen bi cry of fear ile amnesia'yı oyna bakalım. half life'Tan korkuyorsan bunları oynayınca kalp krizinden ölürsün vallahi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.