Şimdi Ara

HALF LIFE : BLACK MESA SOURCE - [ÇIKTI !] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
4
Favori
24.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GALDER

oyun sadece Lambda Core bölümüne kadar değil mi?

evet Lambda Core bölümü dahil xen'e işinlanacağımız zaman oyun bitiyor.
  • quote:

oyun sadece Lambda Core bölümüne kadar değil mi?

evet ondan sonrası daha sonra çıkacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

quote:

Orijinalden alıntı: **Nightmare**

Çok teşekkürler arkadaşlar.
  • konsol açılıyor mu ?

God mode on yada impulse 101 falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

konsol açılıyor mu ?

God mode on yada impulse 101 falan

oyunda konsol var
  • Oyunu nasıl açacağımızı anlatabilecek biri varmı ? indirdik 3 gblik black mesa yı sonra ne indirip ne yüklememiz gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

Oyunu nasıl açacağımızı anlatabilecek biri varmı ? indirdik 3 gblik black mesa yı sonra ne indirip ne yüklememiz gerekiyor ?

Steam sitesindeki steamı yükle ondan sonra steami aç hesap al orda kütüphaneden araçları seç sonra source sdk base 2007 indir. black mesa'yi kur.steami kapa aç sonra oyunlar bolumunden black mesa'yı aç. Kolay gelsin
  • quote:

quote:

Oyunu nasıl açacağımızı anlatabilecek biri varmı ? indirdik 3 gblik black mesa yı sonra ne indirip ne yüklememiz gerekiyor ?

Steam sitesindeki steamı yükle ondan sonra steami aç hesap al orda kütüphaneden araçları seç sonra source sdk base 2007 indir. black mesa'yi kur.steami kapa aç sonra oyunlar bolumunden black mesa'yı aç. Kolay gelsin

tamamdır teşekkürler bilgi için :)
  • Teşekkürler.
  • Heyecan dorukta 6 saat kaldı inmesine yuhh yaa 100 kb ile inermi torrentte 600 den aşağı görmüyordum.
  • quote:

quote:

sdk yüklemeden de açılmıştı ben de, ama yine de sonradan yükledim nolur nolmaz deyip

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

Heyecan dorukta 6 saat kaldı inmesine yuhh yaa 100 kb ile inermi torrentte 600 den aşağı görmüyordum.

Yavaş indirme hızından dertliyseniz resmi sitedeki Chip Almanya linkinden indirebilirsiniz. Çok hızlı indirdim.

http://www.chip.de/downloads/Black-Mesa_57528457.html
  • quote:

quote:

Heyecan dorukta 6 saat kaldı inmesine yuhh yaa 100 kb ile inermi torrentte 600 den aşağı görmüyordum.

Yavaş indirme hızından dertliyseniz resmi sitedeki Chip Almanya linkinden indirebilirsiniz. Çok hızlı indirdim.

http://www.chip.de/downloads/Black-Mesa_57528457.html

daha beter 1 gün inme süresi

başka torrent varsa pmden atarmısın.. akşama kadar beklemek zor olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüseyin** -- 15 Eylül 2012; 12:43:46 >

• quote:

Başka yok ne yazık ki ben buraya yazmadan az önce indirdim. 700-800 kbps hız ile geldi. Demek ki doluluk oldu sonradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GALDER -- 15 Eylül 2012; 12:50:57 >
  • Ben kendi sitesinden 800 kb ile indirdim dün
  • hard da pek tavsıye etmem..baya zor olmus..askerler catır cutur ındırıyorlar.saklan vur takdıgı ıle anca alıyorum.
  • Çok çok güzel olmuş. Haritaları yeniden tasarlamışlar, bayağı iyi olmuş. Gerçi levyeyi bulana kadar canım çıktı.

Vortigaunt'ların ellerinde ve boyunyunlarında kelepçeler var, çok güzel düşünmüşler o detayı. Tuvaletteki amca yardı beni. Tuvalet kağıdı bitmiş onu istiyordu, gülmeden edemedim. Ona tuvalet kağıdı veriyorsunuz falan çok güzel. NPC'ler odun gibi değil, daha çok diyalog kuruyorlar. Isaac ve Eli'ı da görmek çok güzel oldu.

Hard olarak oynuyorum ama o Vortigaunt'lar ve Houndeye'lar çok zorluyor. Vortigaunt'lar çok daha hızlı atıyorlar elektriği, Houndeye'lar çok daha güçlü şok dalgası yapıyor. Bullsquid'in fırlattığı asit çok fena, 2-3 kere yedim de ölüyordum az kala. Gerçi fırlattığı asit silahların üstüne gelince çok şekil oluyor. Hard başladık hard bitireceğiz artık.

Yemekten sonra devam.

Bu arada bir kaç resim çektim oynarken. Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

http://steamcommunity.com/id/lutimos/screenshots/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasdaszaxd -- 15 Eylül 2012; 13:13:10 >

• En sonunda indirdim ve oyuna giriş yaptım en başta başlarken bile gayet güzel geldi grafikler (Hepsi Full Ayar) Eski günlere geri döndüm resmen nostalji gibi oldu. Yemekten sonra devam edeceğim oyuna. Bende Hard açtım hemen bitmesin diye.

Oyun Nasıl Yüklenir bölümü ilk sayfaya eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 15 Eylül 2012; 13:17:49 >
  • Arkadaşlar lütfen ana konudan devam edelim.

http://forum.donanimhaber.com/m_36026954/tm.htm

Ana konunun sahibi süresiz uzaklaştırılmış, konu sahipliğini Nike'a devrettim. Ayrıca bu konunun ana mesajını da diğer konuya taşıdım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.