Şimdi Ara

HALF LIFE : BLACK MESA SOURCE - [ÇIKTI !] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
4
Favori
24.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler oyunu oynuyorum süper, yalnız altyazılar açılmıyor birde steamda screenshotlar nereye kaydediliyor bilen varmı ?(oyun hani türkçe olacaktı ?)
  • Torrentte hız 200-600 kbps arası gidip geliyor bende ve hala %40'ta.

Geri sayım olayı tam bir fiyaskoydu.
    Nasıl düşünememişler bu kadar yoğunluk olacağını..
  • Multiplayer mod varmı acaba?
  • Oyun gerçekten güzel olmuş ama hiçbir şekilde altyazı yok oyunda.
  • black mesa: death match adıyla multiplayer mod sonradan çıkacak, zaten şu an ki oyunda da en son lambda core bölümü var, diğer bölümlerde(xen) sonradan gelecek (1-2 güne kadar ayrıntılı açıklamalar olur heralde ama bi 8 sene daha beklemeyiz çabuk çıkar bu sefer diye düşünüyorum).

kendimce düşündümde multiplayer modunu source engine in son versiyonuyla yapsalar fenada olmaz sonuçta listede ayrı bir oyun gibi görünecek yanılmıyorsam

altyazı konusunu oyunu daha indiremediğim için bilmiyorum ama çıkışına yakınken çeviri gruplarının takımla iletişime geçip çıkış gününe çeviriyi vermeleri gerekirdi bunu yapmamışlar o yüzden türkçe yok 1 aya anca gelir bu ilgisizlikle. onun dışında altyazılarda source oyunlarında her zaman sorunlu oluyor hani oyun steam üzerindemi çalışıyor source sdk 2007 yle nasıl ilişkileniyor bilmiyorum ama steam iniz türkçeyse ingilizce yapın oyunun menüsünden öyle açın altyazıları

quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

bunu kurmak için neler gerekli biri açıklasa, mesela steam programı şart mı, bu sdk 2007 nereden indiririz. 3 mb lık bişi buldum source sdk base 2007.gcf dosyanın adı bu haliyle çalıştırılabilir cinsten birşey değil. bu oyunu açabilmek bu kadar mı zor.

blackmesasource.com

forumlara ve wikiye bakabilirsiniz. 14 gündür sayaç var halen gereknisimleri okumadıysanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 14 Eylül 2012; 21:46:47 >

• bunu kurmak için neler gerekli biri açıklasa, mesela steam programı şart mı, bu sdk 2007 nereden indiririz. 3 mb lık bişi buldum source sdk base 2007.gcf dosyanın adı bu haliyle çalıştırılabilir cinsten birşey değil. bu oyunu açabilmek bu kadar mı zor.
  • Grafikler gayet güzel olmuş. Half Life 1 i tekrar yeni grafik motoru ile oynamak çok keyifli olucak.
  • Arkadaş sen kaç yıl bekle bu oyunu, tatile gittiğin gün çıksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Bu sdk steam de nerde ? Ben eskiden orange box almıştım bunun içindemi ?

Steam de kütüphanenin (yazısının) hemen altında bir sekme (tüm oyunlar,favoriler vs.) var tıkla ve araçlara gir source sdk2007 altta göreceksin tıkla indir kardeşim.
  • indirmeye başladım hadi hayırlısı sıcak sıcaga.
  • 15 dakika kaldı inmesine ama inşallah bozuk çıkmaz chip onlinenin yabancı sitesinden indiriyorum ...
  • inanamıyorum çımış
    kaç yıl olmustu
  • şu an rar dan çıkarıyorum çok heyecanlıyım
  • yüklüyorum şu an en zor modda oynayacağm çabuk bitmesin :D
  • Yaw bunu yeniden yapacaklarına neden oyunun devamını getirmiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrensDestan007

Yaw bunu yeniden yapacaklarına neden oyunun devamını getirmiyorlar

bu oyunu gönüllüler yapmış oyunu yapan/yapacak şirketle alakası yok. tabii ki yenisini bekliyoruz ama ... bekliyoruz sadece :) bir haber yok malesf
  • quote:

Fan yapımı bu mod, Valve yapmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lutimos

quote:

Fan yapımı bu mod, Valve yapmadı.

Oyun fanların yaptıgını bende biliyorum ama millet hl2 ep3 çıksın veya hl3 çıksın diye bir taraflarını yırtıyordu resmen ama ne oldu hl1 yeniden yaptılar bizim istedigimiz bumuydu hayır onun yerine oyunun fanları şirketten izin alıp oyunu onlardan devam ettirselerdi daha iyi olurdu valve nin keyfini beklemezdik veya başka bir şirket e devretselerdi....
  • setup amma uzunmuş hala bitmedi ama olsun sabırsızım şu an kuruyor
  • yükledim ama exe'si yok bu sorunu alanlar çözümü paylaşırsa sevinirim :l
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.