Şimdi Ara

Half Life 2 Episode 2 Yardımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • .oyunu internetten indirdim çıkarttım pc me. sonra oyunu açıyorum birkaç resim çıkıyor sonra can't find background image 'materials/consele/background01.vtf hatası verip kapanıyor. sizce neden olabilir ?? nasıl hallederim bu sorunu ??
    yardımcı olursanız sevinirim.

• arkadaşlar aklıma birşey takıldı. bu hata veren dosya benim oyunun içinde yok. bu adla olan dosyalar console klasörünün içinde hepsi. acaba oradaki dosyalar mı eksik ??
    elinizde half life 2 episode 2 nin console dosyaları varsa paylaşabilir misiniz ??

yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Çözüm:

Orange Box al.
  • orange box içeriğini
    hl2, episode1, episode2, tf2, steam geçenlerde 10dolara sattı...
    denk gelmemiş olman büyük talihsizlik olmuş.
    başka bir zorrent indir derim, indirmeden önceki son sayfada, çalışıp çalışmadığını yorumlardan anlarsın...
  • peki arkadaşlar bu oyunu indirebileceğim güvenilir bir site önerebilir misiniz ?? böyle hatalar vermeyen . link sayısı fazla olmasa iyi olur. şimdiden teşekkür ederim.
  • google'a zorrent yaz, o zaten bunu mu demek istediniz der
    ordan başla olaya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 7 Mayıs 2009; 21:53:48 >
  • Half-Life Episode 2 yi indirebileceğin en güvenilir, en sorunsuz , en garanti, en baba, en kral adres işte bu :

http://store.steampowered.com/app/420/

Tek link hem, direk indiriyorsun kurulu vaziyette ekstra hiç birşey yapmıyorsun tak kullan gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half Life 2 Çıldıracam
    19 yıl önce açıldı
    HALF LİFE 2 KAÇ BÖLÜM ?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Defensif Mühendis

Half-Life Episode 2 yi indirebileceğin en güvenilir, en sorunsuz , en garanti, en baba, en kral adres işte bu :

Tek link hem, direk indiriyorsun kurulu vaziyette ekstra hiç birşey yapmıyorsun tak kullan gibi

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Defensif Mühendis

Half-Life Episode 2 yi indirebileceğin en güvenilir, en sorunsuz , en garanti, en baba, en kral adres işte bu :

arkadaşım sağol da bu linkler paralı gözüküyor. parasız olanı yok mu ??

• Yahu işte background resmini koymamışlar o oyun klasörüne ondan açamıyor. İnternetden vtf dosyasını bulup atıver oraya. Defensif'in attığı paralı link. Senin gücün yetmez zanlımca. Bi HL2=3000$ galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 8 Mayıs 2009; 9:49:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TryAgain

Yahu işte background resmini koymamışlar o oyun klasörüne ondan açamıyor. İnternetden vtf dosyasını bulup atıver oraya. Defensif'in attığı paralı link. Senin gücün yetmez zanlımca. Bi HL2=3000$ galiba

arkadaşım aramadığım yer kalmadı bulamadım bu dosyaları. elinizde varsa paylaşır mısınız ??
  • Korsan paylaşım yasak ahah. Şaka bi yana bende var ama HL2 kurulu değil. Şimdi o dosyayı bulmak için kurmam gerekicek. Başkasında varsa atabilir umarım
  • quote:

Korsan paylaşım yasak ahah. Şaka bi yana bende var ama HL2 kurulu değil. Şimdi o dosyayı bulmak için kurmam gerekicek. Başkasında varsa atabilir umarım

peki kardeş yinede sağol. internetten de az linklisini bulamadım ki..
  • Kaç tane korsan EP2'ye sahip olduysam hepsinde sorun vardı. Sorunsuz EP2 bulmak zor. Kiminin scriptleri sorunlu, kiminin sesleri bozuk, kiminin textureleri kaymış ve oyun mor-siyah kareden geçilmiyor kiminde bunların hepsi var ya da bazıları seninki gibi hiç çalışmıyor bile. Eğer bir şekilde o kayıp textureyi bulsan bile bence başka sorunlar çıkacaktır karşına. O elindeki oyundan bir hayır göreceğini sanmıyorum (yanılıyorumdur inş. ama ben çok çektim bunlardan.) En garanti çözümü elbette orjinalini edinmek ama yok bana ters diyorsan sorununun çözümü oyunun yenisini indirmek (yahut korsancıdan al). Ancak en sorunsuzunda bile bazı sorunlar olacaktır.
  • En Sorunsuz ve en iyi sürümü Digitalzone sürümüdür korsan olanlardan tek kelime ile mükemmeldir kolaycana yüklenir kolaycana silinir ve oyunda hiç bir sorun yoktur.
  • quote:

Yahu işte background resmini koymamışlar o oyun klasörüne ondan açamıyor. İnternetden vtf dosyasını bulup atıver oraya. Defensif'in attığı paralı link. Senin gücün yetmez zanlımca. Bi HL2=3000$ galiba

Ne ne ne !?!? 3000$ mi ?? Altın külçesi satmıyorlar. Yanlışlıkla yazdın sanırım.
  • quote:

Naaptın sen yahu

http://store.steampowered.com/app/220/

Orjinal almak isteyen gg'da aratsın 15-20 lira arasına içeriğinde hl2-hl2 dm ve lost coast bulunan dvdyi alabilirler

• Bence kasıtlı yazmış, dalga geçiyor
  • beyler ben onu indirdim 'materials/consele/background01.vtf sunu ama indirdikten sonra veya benım ekran kartı yetmedıgı icin olabılır oyun full çizgili pembe oluyor bu nasıl yapabılırım?
  • dosyayı indirdim 'materials/consele/background01.vtf ama benım ekran kartı yetmıo olabılırde partlar hatalıda olabılır hep her çizgili pembe oluyor yardım edebılırmısınız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.