Şimdi Ara

Half Life 2 Cinematic Mod (HL2 Efsanesini tekrar bitirmek için çok iyi bir neden!) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
2
Favori
9.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok mu zor bi cevap yazmak beyler noldu zorunuza mı gidiyo allah rızası için bi iyilik yapmış olcaksınız alt tarafı...
  • cidden konu başlığında geçtiği gibi ; efsaneyi baştan bitirmek için bir nedendir bu modelleme ve görsellik
  • modun 10.94 versiyonu çıkmış steam le olan problem halledilmiştir umarım çıkalı baya olmuş ekimde çıkmış ama bilgi yok çözüm olup olmadığı hakkında
    http://cinematicmod.com/

DOWNLOAD VE DEĞİŞİKLİKLER HAKKINDA BİLGİLER
    http://www.cinematicmod.com/cm_10.php#download
  • beyler resim bu. hata da bu. herşey yüklü değil mi daha nie hata alıyom yaaw bilen warsa söylesin.......

Half Life 2 Cinematic Mod (HL2 Efsanesini tekrar bitirmek için çok iyi bir neden!)
  • Senaryo ve sahneler aynı sanırsam sadece görüntü kalitesi arttırılmış... Doğru mu anladım? Hiç ek bölüm v.s. bulunmuyor mu?
  • Bende sadece orijinal hl2 var episodelar yok modu nasıl yüklerim?Vista 64-bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zordion -- 9 Şubat 2011; 11:20:57 >
  • fakefact.ini dosyasında bitiyo iş.
  • Arkadaşlar ben fakefact.ini dosyasını değiştiriyorum yeniden orjinal haline dönüyor bunu nasıl düzeltebileceğiz olmazsa bin steamclient.dll yi silip korsan oyunlardaki steam.dll yi atcam ve dosyaları gcf den çıkarıp oyuna atcam başka yol yok gibi. yoksa mountappsfilesteam diye gcf hatası alıyorum not:bendeki sürüm 11
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetBaba07gs

Arkadaşlar ben fakefact.ini dosyasını değiştiriyorum yeniden orjinal haline dönüyor bunu nasıl düzeltebileceğiz olmazsa bin steamclient.dll yi silip korsan oyunlardaki steam.dll yi atcam ve dosyaları gcf den çıkarıp oyuna atcam başka yol yok gibi. yoksa mountappsfilesteam diye gcf hatası alıyorum not:bendeki sürüm 11

özelliklerden saltokunur yap
  • sorunu çözdüm oyunu hl2.exe den başlatıyorum sonuna -steamlocal ekliyorum
  • Beyler bende orjinal orange box var ve hl2 nin türkçe yaması yüklü. Bu modun 11. versiyonunu indiriyorum 64 bit kullanıyorum. 8 gb ram ve gtx 570 var. Yukarıda sorun yaşayan bir sürü üye var. Sorunsuzca oynayabilir miyim?
  • Evet oynayabilirsin ben korsan orange box ile oynuyorum ama birkaç fazladan gcf istedi onları internetten indirdim. Bende bu modla ilgili çok sorun yaşadım kurulum hata veriyor iptal oluyordu çözdüm,oyuna tıkladığımda gcf hatası veriyordu onuda çözdüm
  • Dostum bende de gcf hatası verdi. Readme dosyasından istediği gcflere baktım bende 3 tanesi yok. Steam üzerinden onları indiriyorum şu anda. Umarım düzelir. Sen nasıl çözdün peki?

Bir de %100 Türkçe Altyazı ile çalışıyor mu? Denedin mi sen? Oyunun çok güzel bir hikayesi var ve Türkçe altyazı ile oynamak istiyorum. Modun konfigürasyon dosyasına baktım şimdi, ordan altyazıyı açabiliyoruz ancak seçeneklerde Türkçe gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 14 Ocak 2012; 19:56:57 >
  • Malesef türkçe altyazı ile uyum sağlamıyor çünkü oyunda half-life 2 den farklı seslerde bulunuyor ve farklı kodlar üzerinden işliyor zaten hl2 türkçe yamasını .txt den .dat a dönüştürmen gerek. türkçe yama için closecaption.dat dosyası soundcache dosyası ile ilişkilendiriliyor ve hangi sesde hangi altyazı yolu kullanılacağı belirleniyor , bunun için closecaption dosyasının cm deki _other_rebuild.cache ile uyum sağlaması gerek buda imkansız çünkü farklı scriptler kullanılıyor yani scenes\scenes.image soyası (oyundaki sounds/vo dosyası içindeki sesleri öntanım yapıp çalıştıran dosya) yeni bir script/level sound dosyaları koyuyor ve yeni level sound dosyaları türkçe yamadan farklı bir yol izliyol yani farklı kodlar üzerinden yazıları entegre ediyor.
  • Ve bu arada istediği gcf ler base source sounds base source models ve base source materials ise bulamazsın çünkü öyle bir gcf yok ben source sounds gcf yi kopyalayıp base source sounds ,source models gcf yi kopyalayıp base source models ,source materials i kopyalaıp base source materials yaptım ve öyle olacak başka yol yok çünkü o gcf leri bulamazsın bulsan bile benim dediğim gcf lerin adını yaptığım gibi değiştirp internete koymuşlardır o gcf ler steam.dll de hiç bir oyun ile ilişkilendirilmiyor.
  • Sitesinden baktım. Araçların altından source sdk ları yükleyince sorun çözülüyormuş. Türkçe desteği yoksa önce türkçe olarak bitireyim sonra bu mod ile oynarım.
  • Sitesini inceledim de göremedim son sürümüde sadece 64 bit için mi?
  • bu mod sadece 64 bit için üretilmiş değilse açamıyorsun malesef ben geçen aylarda denedim yeni sürüm çıktı mı bilmiyorum tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

bu mod sadece 64 bit için üretilmiş değilse açamıyorsun malesef ben geçen aylarda denedim yeni sürüm çıktı mı bilmiyorum tabi

http://cinematicmod.com/cm_11.php

Şu ana sayfaları inceledim ancak göremedim sadece 64 bit için falan diye, belki eski versiyonlar öyledir.En iyisi indirip deneyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

Orijinalden alıntı: thend

bu mod sadece 64 bit için üretilmiş değilse açamıyorsun malesef ben geçen aylarda denedim yeni sürüm çıktı mı bilmiyorum tabi

http://cinematicmod.com/cm_11.php

Şu ana sayfaları inceledim ancak göremedim sadece 64 bit için falan diye, belki eski versiyonlar öyledir.En iyisi indirip deneyeyim

benim denediğimde aynısı olmalı, sen yinede bir dene belki ben yanlış yapmışımdır birşeyleri

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.