Şimdi Ara

Half Life 2 Cinematic Mod (HL2 Efsanesini tekrar bitirmek için çok iyi bir neden!) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
2
Favori
9.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    Mod kurumu hakkında bilgi veriyorum arkadaşlar, bende şu şekilde çalıştı:

    Kurulum, malum yollardan HL2 oynayanlar için geçerlidir!:

    1- Modu kurmadan önce HL2'yi silin ve baştan kurun.
    2- Steam kuruluysa silin ve HL2 ile birlikte kurulacak olan Steam'i kurun. HL2 ile birlikte yapılan Steam kurulumundan sonra Steam'i kesinlikle açmayın ve update etmeyin!
    3- HL2'yi kurduktan sonra oyunu açın, grafik ayarlarını yapın (her şey son detayda olmalı, AA ve AF isteğe göre ayarlanabilir) kaydedin ve çıkın.
    4- Cinematic Mod 10.0 Setup.exe ile kurulumu yapın, steam'in kurulu olduğu klasörü otomatik olarak bulacak ve yükleyecektir. Varsayılan dizin: X:\...\...\Steam\SteamApps\sourcemods - Modu başka bir klasöre yüklemeyin!
    5- Cinematic Mod 10.0 kurulumu bittikten sonra Cinematic Mod 10.40 içerisindeki Setup.exe ile 10.40 kurulumunu yapın.
    6- Cinematic Mod 10.40 kurulumu bittikten sonra Cinematic Mod 10.42 Hotfix Setup.exe ile 10.42 kurulumunu yapın.
    7- Bu işlemleri tamamladıktan sonra aşağıdaki SS'ye bakarak modu tamamen kullanabilirsiniz:
     Half Life 2 Cinematic Mod (HL2 Efsanesini tekrar bitirmek için çok iyi bir neden!)

    Not: Bu işlemler sırasında ve oyuna girerken Steam'i açmayın, Update etmeyin. Ve mümkünse bu modu kullanırken steam'i hiçbir zaman update etmeyin! Ederseniz çalışıp çalışmayacağını bilmiyorum ama ben update ettiğimde hiçbir şekilde çalıştıramadım.

    steamı açmadan half life 2 yi nasıl kurcazki anlamadım hacı steam kütüpanesinde duruyo oyunum steamı açmadan kuruluyomu kı o ? bide steamı açınca kendi kendine gğncelliyo saten ben mi yanlıss düsünüyom bırazdaha açarmısın yukleme konusunu




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.