Şimdi Ara

Half Life 2 Cinematic Mod (HL2 Efsanesini tekrar bitirmek için çok iyi bir neden!) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
2
Favori
9.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anaa Adriana Limam , icin yuklemem mi ben bu modu
    Oyun harbi evrim gecirmis bu modla .. Mikkemel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 1 Haziran 2010; 14:54:29 >
  • Neden bu kadar sıkıntı yapıyorsunuz ki karakter modellemesini modu kurduğunuz yere bir girin bakın dosyanın adını hatırlayamadım ama oradan orijinal karakterleri seçebiliyorsunuz Adriana Lima ve GMan isteğe bağlı modellemeler sırf bundan dolayı bu kadar güzel görselliği 16bin doların harcandığı bedava bir moddan neden mahrum kalasınız Cehalet ne kötü bişeydir ya
  • @OzanSRC Model seçme yöntemini biliyorsan ve anlatırsan buradaki bir çok kişi mutlu olacaktır eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Neden bu kadar sıkıntı yapıyorsunuz ki karakter modellemesini modu kurduğunuz yere bir girin bakın dosyanın adını hatırlayamadım ama oradan orijinal karakterleri seçebiliyorsunuz Adriana Lima ve GMan isteğe bağlı modellemeler sırf bundan dolayı bu kadar güzel görselliği 16bin doların harcandığı bedava bir moddan neden mahrum kalasınız Cehalet ne kötü bişeydir ya

pardon ama bunun cehaletle ne ilgisi var acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

quote:

Neden bu kadar sıkıntı yapıyorsunuz ki karakter modellemesini modu kurduğunuz yere bir girin bakın dosyanın adını hatırlayamadım ama oradan orijinal karakterleri seçebiliyorsunuz Adriana Lima ve GMan isteğe bağlı modellemeler sırf bundan dolayı bu kadar güzel görselliği 16bin doların harcandığı bedava bir moddan neden mahrum kalasınız Cehalet ne kötü bişeydir ya

Şu ilgisi var Mod'un yapımcısının sitesinde ve readme sinde orijinal karakter seçimi için ufak bir programcık olduğu yazıyo bunu görmeden mod hakkında ileri geri yorum yapmayı cehalet olarak adlandırdım siz başka bi kelime uydurabilirsiniz ilk aklıma bu geldi

• @masterm1nd
    Hocam şuan kendi bilgisayarımda değilim ondan yerini tam tarif edemeyeceğim ama modu kurduktan sonra steamapps da modun kurulu olduğu klasörleri bir karıştır bulacaksın Son versiyonlarda Alyx'in orijinali olduğu gibi HD si de var...
  • çok kaliteli bir mod. kaplamalar yanlış hatırlamıyorsam 2048*2048 gibi boyutlardaydı haliyle 11gb olması normal
  • quote:

@masterm1nd
    Hocam şuan kendi bilgisayarımda değilim ondan yerini tam tarif edemeyeceğim ama modu kurduktan sonra steamapps da modun kurulu olduğu klasörleri bir karıştır bulacaksın Son versiyonlarda Alyx'in orijinali olduğu gibi HD si de var...

Güzel bir detaymış bu. modellemeleri istemeyenler orijinaliyle oynar böylece.

Ama ben modu eksiksiz kurup oynayacağım çünkü adriana lima modellemesi çok kaliteli ve yüksek doku detayında yapılmış. kalite görmek isteyenlerin tercihi

• Operation System:

CM version 1 to 4: Windows XP / Vista x86 (32bit)
    CM version 5 and later: Windows XP / Vista x64 (64bit)
    'Version 9 and later features basic versions without additional HD textures, which may run on 32 bit Windows, but this is untested.

bu modun ismi CM 10 olduğundan 64 bit şart zaten Dante de bunu ekledi. Ama benim merak ettiğim yukarıda da yazdığı gibi 32 bitler'de HD çevre grafikleri olmadan çalışabilirmiş. Fakat henüz test edilmemiş. E ben zaten 1280*1024 'ta oynuyorum. Acaba diyorum indirsem mi ama 11 gb da çok be ya. Çalışmazsa 2 gün kendime gelemem Eğer sistemi 32 bit olup da oynayabilen varsa buraya yazsın lütfen

Bi de bunun şu versiyonu varmış. Ama bu da test edilmemiş

FakeFactory Cinematic Mod 10 LE (Light Edition) Final
    Extra Information:

What is kept in the LE version:

HDR maps for HL2
    Orangebox engine for HL2 and EP1 (dynamic light effects, new particle effects etc...)
    HD environments
    High Resolution Props
    High Resolution Textures

What is dropped in the LE version:

All HD models
    CM10 Dynamic Soundtrack

Zaten son gelen güncelleme ile Half life 2 ve half life 2 episode 1; orange box source motoruna yükseltilmişti. 32 bit için bu versiyonuna pek gerek yok gibi görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 1 Haziran 2010; 19:24:57 >

• Dante senden ssler alabilir miyiz ? Bir de sadece HL2 yüklü ise kullanamaz mıyız bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nty1907fb

Operation System:

CM version 1 to 4: Windows XP / Vista x86 (32bit)
    CM version 5 and later: Windows XP / Vista x64 (64bit)
    'Version 9 and later features basic versions without additional HD textures, which may run on 32 bit Windows, but this is untested.

bu modun ismi CM 10 olduğundan 64 bit şart zaten Dante de bunu ekledi. Ama benim merak ettiğim yukarıda da yazdığı gibi 32 bitler'de HD çevre grafikleri olmadan çalışabilirmiş. Fakat henüz test edilmemiş. E ben zaten 1280*1024 'ta oynuyorum. Acaba diyorum indirsem mi ama 11 gb da çok be ya. Çalışmazsa 2 gün kendime gelemem Eğer sistemi 32 bit olup da oynayabilen varsa buraya yazsın lütfen

Bi de bunun şu versiyonu varmış. Ama bu da test edilmemiş

FakeFactory Cinematic Mod 10 LE (Light Edition) Final
    Extra Information:

What is kept in the LE version:

HDR maps for HL2
    Orangebox engine for HL2 and EP1 (dynamic light effects, new particle effects etc...)
    HD environments
    High Resolution Props
    High Resolution Textures

What is dropped in the LE version:

All HD models
    CM10 Dynamic Soundtrack

Zaten son gelen güncelleme ile Half life 2 ve half life 2 episode 1; orange box source motoruna yükseltilmişti. 32 bit için bu versiyonuna pek gerek yok gibi görünüyor

Hocam 11 GB olması hadi sorun değil 1 mbit'i olan bile indirir kısa sürede full hızda. Ama asıl sorun 11 GB'ı tam hızda indiremiyoruz. Koydukları tracker o kadar dandik ki 2 Mbit internetle 4 gündür bu modu indirmeye çalışıyorum. Bugün biteceğini düşünüyordum ama yarına sarktı, 30 kb/s ile çekiyor meret.

@darkesta, modu indirebilirsem video da ss de koymaya çalışırım. inmedi bir türlü. Sadece HL2 yüklü ise kullanamayacağınız yazıyor mod açıklamasında. HL2, EP1, EP2 ve steam yüklü olmalıymış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

quote:

Şu ilgisi var Mod'un yapımcısının sitesinde ve readme sinde orijinal karakter seçimi için ufak bir programcık olduğu yazıyo bunu görmeden mod hakkında ileri geri yorum yapmayı cehalet olarak adlandırdım siz başka bi kelime uydurabilirsiniz ilk aklıma bu geldi

madem böyle bir şey var burdan biriniz indirip nasıl yapıldığını söylesin ona göre sonra boşuna indirmeyelim...

• Mod güzel fakat boyutu çok fazla ya..
  • @SerseriGezgin
    Kardeşim sanki yalan söylüyomuşuz gibi biri indirip baksın diyosun ben evdeki bilgisayarımda 10.30 versiyonunu kullanıyorum modu kurduktan sonra kurulduğu yerdeki dosyaları bir inceleyin bulacaksınız iki güne kadar eve geçmeyeceğim için hatırlamıyorum hangi dosya olduğunu...
  • quote:

Geliştirdikleri(???) Alyx modellerinin hepsi ya +18 ya da Half-Life 2 ile alakası olmayan modeller. Haklısın, cehallet ne kötü birşeydir

• Bayağı gelişmiş oyun gölgeler falan etkilemiş çok ama 11 g inmez rapidle bide :)
  • Sonunda gerekli olan tüm dosyaları indirdim (10.0 Full, 10.40 Update, 10.42 Hotfix) ve boyutu şöyle arkadaşlar:

Soldaki Setup dosyalarının büyüklüğü, sağdaki kurulduktan sonraki büyüklük
     Half Life 2 Cinematic Mod (HL2 Efsanesini tekrar bitirmek için çok iyi bir neden!)

Sonuç, zaten ağzına kadar dolu olan harddiskime tecavüz etti bu mod, adım atacak yer kalmadı Birazdan gireceğim umarım sorunsuz çalışır.

ekleme: kurulum tamamen bittikten sonra dosyanın hali:
     Half Life 2 Cinematic Mod (HL2 Efsanesini tekrar bitirmek için çok iyi bir neden!)

En az 35 gb kurulum için gerek arkadaşlar HL2, EP 1, EP2 dahil. 15 gb ise setup dosyaları için lazım. 45 gb'çık alan lazım toplam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 2 Haziran 2010; 14:41:08 >

• Oyun açılmıyor. Mountappfilesystem failed diyor. Uğraşıyorum çözmeye ama olacağını sanmıyorum. Hangi HL2 sürümünü istediğini bilmiyoruz ki indirdik bir tanesini.
  • Evet sorun şurada sanırım. Oyunların steam versiyonunu yüklemek gerekiyor. Benim yüklediklerim steamsiz çalışıyor. Ayrıca steam son güncellemeyle hl2 ve ep1 motorunu güncellemiş EP2 ile eşit düzeye getirmiş ve bu yüzden mod steam'in son versiyonu ile birlikte çalışmayabiliyormuş. Ama mod illaki steam istiyor. LAuncher.exe ye tıklayınca steam kapalıysa steam i açın diyor.

Ben de şöyle düşündüm, modu steam i açmadan kullanabilmenin bir yolu olsa bu mod çalışır. Ama steamsiz nasıl çalıştıracağımı deniyorum şu an, henüz bulamadım. Dosyaları manuel olarak taşımayı deniyorum, bilmiyorum olacak mı. Ama 15 GB ı boşu boşuna indirmiş olmaktansa her yöntemi deneyeceğim.

Bilgisi olanlardan da yardım gelirse çok işime yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 2 Haziran 2010; 15:39:57 >

• Bende orijinal Half-Life 2, Episode 1 ve Episode 2 olduğu için otomatik kurmuştu. Korsan ise bilemiyorum. Fakat 2 gün bile durmamıştı FakeFactory klasörümde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.