Şimdi Ara

Half Life 2 Cinematic Mod (HL2 Efsanesini tekrar bitirmek için çok iyi bir neden!) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
2
Favori
9.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ravenholm bölümünden sonra bayağı ilerledim ve modda şöyle bir şey var, ravenholmden itibaren hep akşam ilerliyoruz oyunda. buggy kullanırken de akşam, buggy bölümleri bittiğinde de akşam, sandtrap bölümü de akşam. Nova Prospekt'e gelene kadar akşam kısaca.

Yeni ışık kaynakları eklenmiş gece lambaları spot ışıklar ve hepsinin oluşturduğu dinamik gölgeler vs. atmosfer çok değişmiş bu sebeple. HL2.5 olmuş denebilir bu oyun için. Haritaların şekli biraz farklı olmuş. Yeni bir HL2 keyfi için kaçırmayın derim.

Bu arada benden başka 10.40 yükleyip deneyen olmadı mı yav? Kimseden ses seda yok HL2'ciler görsün bu modu.
  • Sanırım 3 ay önce falan bu yamayı indirmiştim ama kurmayı beceremediğim için sildim,gerçi fazla uğraşmamıştım da neyse artık. Fırsat bulursam tekrar indirip deneyecem.
  • sitesindeki video yu izledim.bazı yerlerde askerlerin ve yaratıkların kaplamalarının değişmiş olduğunu gördüm.orjinalliği kaybolmuş.bence hiç değmez.
  • Orijinal hali 6 sene önce çıktı ve 652423 defa bitirdik zaten, modun amacı daha farklı bir HL2 zevki yaşatmak. Orijinal halini her zaman oynayabilirsiniz, zaten mod farklı klasöre farklı launcher ile kuruluyor. Mod kuruluyken ister orijinal HL2 ye girersiniz ister modlu HL2'ye. Tekrar tekrar aynı oyunu oynamaktansa bu mod bana 6 yıllık HL2 yi tekrar PC'me kurma sebebim oldu.

Oyunu bu modla dün bitirdim bu arada. Harika olmuş her yönüyle ve orijinalinden çok daha kaliteli bence. EP1 e başladım birazdan onu da bitireceğim bu modla. Sıra EP2'ye gelecek.

EP1 i de normal yolla açamıyoruz, biraz uğraştım ve onu da açtım, küçük bir işlem yapmak gerekiyor (malum versiyonla) ama hiç oynayan görmediğim için boşuna yazmıyorum. isteyen olursa yazarım.
  • Şu yoğunluktan bir kurtulayım HL2, EP1, EP2 üçlüsünü bu modla tekrar bitiricem bende. İlk sayfadaki kurulum bilgileri çok işime yarayacak. Sağolasın Dante

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 6 Haziran 2010; 15:31:30 >
  • Rica ederim.

EP1 i de bitirip EP2 ye başlayacaktım ki bir çok sorunla uğraşmak zorunda kaldım ama bu sorunu da çözdüm ve şunu anladım ki HL2 ve episodeları oynamak için kurmuş olduğunuz HL2 ve episode klasörleriyle ve HL2'nin kendi exe si ile hiç işiniz yok, tüm oyun modlu olarak cinematic mod klasörünün içine kuruluyor ve CM'in içindeki HL2.exe ile 3 oyunu da oynayabiliyorsunuz. Sadece orijinal HL dosyalarının olup olmadığını kontrol ediyor (gcf dosyaları) ve diğer tüm olayı kendi klasörlerinde hallediyor bu mod. Tek .exe ile üç oyunu nasıl oynayacağız diye düşüneceksiniz şimdi. Aslında modun içindeki HL2.exe, bildiğiniz Half Life 2 nin exe dosyası ve direekt tıklayarak HL2 oynuyoruz. Ama EP'leri de şöyle yapıyoruz, HL2.exe'yi masaüstüne gönderip EP1 için hedef yoluna -steam -game episodic, EP2 için -steam -game ep2 ekleyip iki EP'yi de oynayabiliyoruz. Tek bir .exe üzerinden.

O yüzden oyunu kurduktan sonra o oyunlarla hiçbir işiniz olmayacak, sadece modun içindeki HL2.exe ile bizim işimiz.

Modu oynamak için de 3 oyunun kurulu olması gerekmiyor ve steam olması gerekmiyor. Oyun konusunda emin değilim ama steam konusu kesin.

Neyse bu modun çalışma mantığını anladıktan sonra moddaki exe yi modun içindeki EP2 klasörüne yönlendirerek şimdi Episode 2'ye başladım. Görsel olarak bu modda adam iyice aşmış. Muhteşem görünüyor oyun EP2'de. Birkaç aylığına evde değilim bilgisayarı yazlığa getirdim ve internet henüz bağlanmadığı için 3g ile giriyorum ve upload hızı pek iyi değil o yüzden SS atamıyorum EP2'den. Adsl bağlandığı zaman SS atarım. Gerçi ilgilenen pek kimse yok ama konuyu görüp mesaj yazmayanlar da vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Rica ederim.

EP1 i de bitirip EP2 ye başlayacaktım ki bir çok sorunla uğraşmak zorunda kaldım ama bu sorunu da çözdüm ve şunu anladım ki HL2 ve episodeları oynamak için kurmuş olduğunuz HL2 ve episode klasörleriyle ve HL2'nin kendi exe si ile hiç işiniz yok, tüm oyun modlu olarak cinematic mod klasörünün içine kuruluyor ve CM'in içindeki HL2.exe ile 3 oyunu da oynayabiliyorsunuz. Sadece orijinal HL dosyalarının olup olmadığını kontrol ediyor (gcf dosyaları) ve diğer tüm olayı kendi klasörlerinde hallediyor bu mod. Tek .exe ile üç oyunu nasıl oynayacağız diye düşüneceksiniz şimdi. Aslında modun içindeki HL2.exe, bildiğiniz Half Life 2 nin exe dosyası ve direekt tıklayarak HL2 oynuyoruz. Ama EP'leri de şöyle yapıyoruz, HL2.exe'yi masaüstüne gönderip EP1 için hedef yoluna -steam -game episodic, EP2 için -steam -game ep2 ekleyip iki EP'yi de oynayabiliyoruz. Tek bir .exe üzerinden.

O yüzden oyunu kurduktan sonra o oyunlarla hiçbir işiniz olmayacak, sadece modun içindeki HL2.exe ile bizim işimiz.

Modu oynamak için de 3 oyunun kurulu olması gerekmiyor ve steam olması gerekmiyor. Oyun konusunda emin değilim ama steam konusu kesin.

Neyse bu modun çalışma mantığını anladıktan sonra moddaki exe yi modun içindeki EP2 klasörüne yönlendirerek şimdi Episode 2'ye başladım. Görsel olarak bu modda adam iyice aşmış. Muhteşem görünüyor oyun EP2'de. Birkaç aylığına evde değilim bilgisayarı yazlığa getirdim ve internet henüz bağlanmadığı için 3g ile giriyorum ve upload hızı pek iyi değil o yüzden SS atamıyorum EP2'den. Adsl bağlandığı zaman SS atarım. Gerçi ilgilenen pek kimse yok ama konuyu görüp mesaj yazmayanlar da vardır.

SS leri bekliyoruz hocam.
    ben indirecem de 1 mb net var.
    kardeşime geçince ordan indircem 10 mb ile

• Bu mod HL1 ve butun ek paketleri icinde varmi veya uyaranabilir mi?Eger yoksa HL1 ve butun ek paketleri icin buna benzer bir mod varmi peki?
  • Sadece HQ Silah temaları var o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faust13

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Rica ederim.

SS leri bekliyoruz hocam.
    ben indirecem de 1 mb net var.
    kardeşime geçince ordan indircem 10 mb ile

Torrent ile indirecekseniz 100mbit olması bile önemli değil çünkü 1 mbiti bile tam olarak kullanmayacak indirirken. Tracker çok kötü. İndirecekseniz şimdiden indirin. Zaten 40-50 kb/s ile çekecek ortalama.

• indirmek üzereyim ama ram yeter inş. hocam pm atamıyorum bana yardım edersen malum yollardan HL2 yükledim ama bendeki biraz farklı sanırım "2- Steam kuruluysa silin ve HL2 ile birlikte kurulacak olan Steam'i kurun." demişsin benimkinin yanında steam yok normal steam kurulu ayrıca HL2 deathmatch oynuyorum bazen

• HL 2 CDlerim çizilmiş elimde TR yamada var ama oynayamıyorum. En iyisi ben gidip yenisini alıym
  • isaac kleiner 'ın tipi ne öyle ya bildiğin akşamcı olmuş adam
    ama alyx in yerine yeni model gelmesi güzel eskisinin tipi gıcık geliyordu bana
  • ya yükleyen arkadaşlar lütfen söyleyin nasıl çalıştırdınız modu?
    Bende hl2 + ep1 + ep2 mevcut. bu modu da indirdim 1 günde. şimdi bütün hl2, ep1 ve ep2 + bu mod; steam kalsörünün içindeki steamapps klasöründe mi yüklü olması lazım. ben şahsen öyle yaptım tam olarak bu şekilde kurulu bende. hl2.exe ye tıklatınca vanalı adam geliyor eskisi gibi. sonra menüler de orjinal hl2 ile aynı. new game diyorum yükleniyor, HALF LİFE 2 yazısı gelince gman gelmesi lazım ama gelmeden ekran donuyor. steamı da halflife2.filefront.com dan idirm 720 mb küsür. sorun bu yüzden mi lütfen yardım???????

• bu mod çok güzelde oyunun orjinalliği giiyor ep1 e geçince anlıyorsunuz
  • Güzel Bir Moda Benziyor Denemek gerek Paytlaşım İçin Teşekkürler.
  • lütfen arkadaşlar yükleyebilenler bana yardımcı olsun soruma cevap versin lütfen
  • Oyunda biraz daha ilerledim, 11 GB'ın hakkını fazlasıyla vermiş bu mod.Işıklandırma ve mekanlar çok hoş duruyor. Enbseries denedim ama performansı çok çok düşürdü. Ve çok gereksiz parlak ve aşırı efekt yoğunluğu vermişler ki oynamayı zorlaştırıyor. Gerek yok o yüzden, sadece CM ile en iyi görüntüyü alıyoruz.

AGA NASIL GİRDİN OYUNA SÖYLE DE BEN DE GİREBİLEYİM..... BÜTÜN EP2 EP1 HL2 HEPSİ YÜKLÜ BENDE. 64 BİT O.S DE YÜKLÜ. BU MOD DA YÜKLÜ. ŞİMDİ BU ELİMDEKİLERİ NAPCAM DA OYUNA GİRCEM AÇAR MISIN
  • bi söyleyin de biz de kuralım oynayalım şu modu. ceap yazın çok mu zor
  • beyler herşeyi bi klasöre kurdum steam klasörüne. modu da dahil. ama new game deynce oyun yükleniyo half life 2 yazısı geliyo sonra gman gelmesi lazım ekrana ama ekran donuyo kalıyo. kurulumu yanlş yaptm galiba yardım edin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.