Şimdi Ara

Halen tuşlu telefon kullanıyorum. Ezik miyim ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
8.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Siyah Nokia 6300 kullanıyorum gayet mutluyum tank gibi telefon.
  • Eksiklik değil ama su anda bazı insanların makam mevki yüzünden alması gerektiğini düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta önce ye kadar lise 1 den üniversite 3. Sınıfa kadar nokia 1100 kullanıyordum. Ama artık yeter sen beni bırakmıyorsun ben seni bırakıyorum dedi. Hüzünlü şekilde ayrıldık. Şimdi ise 2.el 5800 aldım. Hala yerini dolduramadım o telefonun. Beni kullandığım telefon ile yargılayacak insan hiç konuşmasın daha iyi !!

• canavar gibi telefon be daha ne olsun..

Halen tuşlu telefon kullanıyorum. Ezik miyim ?
  • cepte internet ve navigasyon kullanmıyorsan büyük ekranlı dokunmatik telefonlara zerre kadar ihtiyacın yok demektir..

ki aslında sendeki telefonla da internet gayet güzel kullanılır.. 2007-2009 arasında internete girmek için kullandığım telefonun çözünürlüğü seninkinden daha düşüktü..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak sana kendi kuzenimden örnek vereyim. Yıllığı 24 bin lira olan okulda %50 burslu okuyor. Kullandığı telefon çin malı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bunu kullanıyorum üniversitede gören bayanlar yadırgıyordu, daha doğrusu herkes yadırgıyordu. Ama öyle insanları adam yerine koymadığım için problem olmuyor. Yani bunun için insan yadırgayanın 5 para değeri olamaz. Umursama öyle insanları umursanacak kalitede değiller.

Ama özelliklerini duyunca da ağızları açık kalıyordu.

• Üniversitede öğrenciyim. Nokia C5-00 var. Sevgilimin Samsung Galaxy S4 var.

• 1190 kullanıyorum şarj aletiyle akraba olmuyorum. 2 hafta fix gidiyor şarji bana 10 numara alet tesekkurler zamsung.

• quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Ben de bugün aldim dokunmatik telefon
    Discovery

Bugun aldigin belli kanka

• Bende bir süredir "3310" kullanıyorum abi.Sınavlarda telefonu masaya koyuyoruz.Masadaki telefonlar ya 5S ya S4 ya da Note 3 oluyor.Aralarında en çok dikkat çekende 3310 oluyor

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic dikkat etmem kim ne telefon kullaniyor

• Asil telefon onlar sakin bulasma guclu akilli telefonlara.Elimizden dusuremiyoruz resmen elektronik tasma. Bak yarin dersim ama karanlik yatagimda hala sacma sapan donanimhaberde takiliyorum teli elimden birakamiyorum. Sen sen ol sakin bulasma bu belaya. Telefonum lg g2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 4 Aralık 2013; 1:22:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 6300 Kral'dır, yadigardır yenisini alsan bile emin ol onun yeri bambaşka kalacak bizzat yaşadım biliyorum sakın satma koy kenara ne zaman ihtiyacın olacağı hiç belli olmuyor
  •  Halen tuşlu telefon kullanıyorum. Ezik miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 4 Aralık 2013; 1:55:23 >
  • Ne alakasi var telefon insani ezik veya ustun yapmaz
    Edit: 6300 ben de kullandim harbi tas gibi telefon. Ondan sonra bi de 6303 cikmisti o da guzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I. C. Wiener -- 4 Aralık 2013; 1:59:29 >
  • Araba aldıktan sonra telefona önem vermemeye başladım.

• Eğer pahalı dokunmatik telefon kullanmak zenginliğin göstergesi olsaydı yolda gördüğün kekonun elinde de iphone 5s veya galaxy note 3 olmazdı.

Telefon zengin-fakir herkesi eşitledi. Fakir aç kalarak zengin ise piyasada daha iyi olmadığından aynı pahalı telefonu alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Ben de bugün aldim dokunmatik telefon
    Discovery

Kac paraya aldin ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.