Bu aralar sık sık yaşıyorum. Sende kız msn varmı Kız msn varmı ama şuan açık Kız msn varsa söylesene senden aldımı söylemem Kız msn si versene olm canım sıkılıyo
bana da "kız / kaşar cep no var mı? merak etme senden aldıgımı söylemem" diyorlar hep, bütün eski çıktıgım kızların no yu veriyorum
Arkadaş istediğinde en son bana karşılıgında hep aynı msn adresini vererek kekliyordu intikamım kötü oldu soyup videosunu çektim
quote:Orijinalden alıntı: AşkBirSudurİçİçKudur Arkadaş istediğinde en son bana karşılıgında hep aynı msn adresini vererek kekliyordu intikamım kötü oldu soyup videosunu çektim nası becerdin o işi
quote:Orijinalden alıntı: Miex Msn'si değil de Msn'i diyen tiplerden öyle bir lafa hiç rastlamadım. Rastlayınca yazarsın ozaman.
quote:Orijinalden alıntı: mrcopper quote:Orijinalden alıntı: Miex Msn'si değil de Msn'i diyen tiplerden öyle bir lafa hiç rastlamadım. Rastlayınca yazarsın ozaman.
kız msn i isteyenler abaza dır kız yüzü görmeyenler onlar :D:D napsınlar kendilerini msn de tatmin ediyolar
quote:Orijinalden alıntı: TheBaroN! quote:Orijinalden alıntı: pLainLogic O bir kalıptır "kız msn'si" Yılmazı silecesin meseneden.. +1
quote:Orijinalden alıntı: REAL MADRID bana da "kız / kaşar cep no var mı? merak etme senden aldıgımı söylemem" diyorlar hep, bütün eski çıktıgım kızların no yu veriyorum Bunu cidden yapıyorsan ne kadar adice olduğunun farkındasındır ?