Bildirim
Hala iPhone 3GS kullanılır mı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Mağaradan mı çıktın ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Niye kullanılmasin ki işini görüyorsa kullan. Alt tarafı telefon
Onun yerine iphone 4s veya 5 falan al hocam benzer boyutlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam mesela bakıyorum milletin elindeki telefonlara neredeyse ceplerine sığmıyor özellikle samsungun telefonları bana iğrenç geliyor.
4S al ios 6ya downgrade et paşalar gibi
quote:
Orijinalden alıntı: soldierrrr
Hocam mesela bakıyorum milletin elindeki telefonlara neredeyse ceplerine sığmıyor özellikle samsungun telefonları bana iğrenç geliyor.
+1
Hocam direk 3310 alın sorunsuz. Malum istanbul da yaşıyoruz serseri filan saldırır çıkarın iki etrafa sallayın zaten daha bir şey yapamazlar. -
-
Z5 Compact iphone se dururken
4s bile alınmaz arama için vb kullanmayacaksan 5s al derim
Şaka maka ama iphone un tasarımını en sevdiğim telefonudur yuvarlak hatlar felan. -
Hocam ben büyük telefonlardan hoşlanmıyorum hani böyle küçük olsun iş görsün internete girsin forumda takılayım tarzında telefon istiyorum kamera pek önemli değil. -
ben 5s almayı düşünüyorum ona bile şüpheliyim. iphone 3gs kullanılmaz artık. -
quote:
Orijinalden alıntı: The Beter Ali
4S al ios 6ya downgrade et paşalar gibi
Eğer iOS 9.3 ile gelirse birdaha jailbreak çıkmaz
Buda downgrde in önünü kapar
iPhone 4S e iOS 10 da yüklenmicek. Yani resmen iPad 2 ve iPhone 4S için downgrade i kapattı apple
quote:
Orijinalden alıntı: soldierrrr
Hocam ben büyük telefonlardan hoşlanmıyorum hani böyle küçük olsun iş görsün internete girsin forumda takılayım tarzında telefon istiyorum kamera pek önemli değil.
Hocam sen bilirsin çok yavaş sen bilirsin yinede ben senin soruna alınmaz die cevap verdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkengin -- 29 Ağustos 2016; 15:58:35 > -
Hocam iphone6 yı o kadar büyük yapmışlarki ben apple'i küçük telefonlar ürettiği için seviyordum. -
5800 kullanıyorum iş görüyor halen
[simage]
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/6a/Nokia_5800_XpressMusic_3Q.jpg[/simage]
Benzer içerikler
- gastroenteroloji direk randevu alınır mı
- puroda nikotin var mı
- bbg esra
- erkek kedi erkek kedinin üstüne neden çıkar
- acilde göze bakarlar mı
- moonwalkers ayakkabı
- telegram indirim kanalları
- deprem güvenlik bilgileri
- dünyanın en büyük vinci
- ets2 türkiye haritası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X