Şimdi Ara

Hala iPhone 3GS kullanılır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: soldierrrr

Hocam iphone6 yı o kadar büyük yapmışlarki ben apple'i küçük telefonlar ürettiği için seviyordum.

SE yi sizin için çıkardılar zaten küçük sevenler için 6s le aynı donanıma sahip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçen Türkiye'ye geldiğimde benim emektar lumia 520 biraz sorun çıkardı bana. O zaman da amcamlardaydık. Telefon lazım olduğu için o günlük amcamın eski 3gs'ini aldım. Telefon benim işimi çok rahat gördü. Arkadaşlarla mesajlaştım, konuştum, forumda takıldım. Tabi telefon ios'un hangi sürümündeydi bilmiyorum.

Sonuç olarak bana kalırsa çoğu işini görebilecek bir telefon 3gs. Ama tabi ne zamana kadar dayanır bilemiyorum. Eğer bütçen yetiyorsa biraz daha yeni modellere yönelebilirsin ama tabi yoksa da benim deneyimime göre iphone 3gs işini görür.

• Şirkette aldım geçen elime 3GS. Çok yavaş görüntü *** gibi bir işe yaramaz. Nokia 3310 kullanırım daha iyi. En azından şarjı gider.
  • 5s tam sana göre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam samsung note 3 kullaniyorum, hediye olarak gelmemis olsa herturlu iphone 5 e gecerim. Islemcisi falan cidden guclu ama bu kadar buyuk olmasida rahatsiz ediyor.

• +1

• Al 6s bak dalgana

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.