Şimdi Ara

hala counter oynayan varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar merak ettim nette arkadaslarla veya evınde botlarla counter_strike oynayan varmı

• var
  • istemediğin kadar çok var hemde
  • bız yurtda kalıyoruz ve lap top kafe kurduk her aksam sabaha kadar 4 //4 takılıyoruz valla
  • ADSL'in artması ile counter oynayanların sayısıda arttı.Ben sahsen CS'yi sevmem ama sevenlerin sayısı hafife alınamıcak kdr fazla
  • Nerden Aklına Geldi?? [ARADA SIRADA]
  • walla bayadır oynamamıstım bilge adamdayım getirmiş biri kurdular illa oynayalım diye tutturdular eski performansımı kaybetmemişim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    oyunu oynayan kimse kaldı mı?
    9 yıl önce açıldı
    S4 League oynayan var mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 senedir cs oynamıyorum vallasıktı artık cod fln cıkınca eski rağbeti görmüyo cs
  • var tabi beeee olmazmıııı
  • bu oyun bırakılırmı ya
  • oynanmıycak kadar kötü bi oyun deilki, şahsen bazen arkadaşlarla internet-cafe'de kapışıoz
  • gerek lan gerek internet ortamında 1.5
  • ben her akşam arkadaşlarla toplanım oynuyorum caunter
  • cs ler ölmez gerçi ama artık 1.x serisi çok moktan geliyor css oynuyorum mixte ve oynasana da pinglerde güzel keyifli oluyor
  • ben bırakalı 2 yıl oldu, çok anılarımız oldu
  • bende uzun zamandır oynamıyorumda bu aralar canm oymak istedide oyun yokki
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahrikutlu

cs ler ölmez gerçi ama artık 1.x serisi çok moktan geliyor css oynuyorum mixte ve oynasana da pinglerde güzel keyifli oluyor

oynasan dan oynamak için ne yapmak gerekli söleyebilirmisin? yada bu mix dediğin nedir?
  • CS nin yeri başkadır.Hala oynuyorum.Quake 3 NFS Porsche ve AEO2 gibi bendeki efsaneler arasındaki yerini aldı CS.
  • www.oynasana.com
    www.mix.gen.tr

Orjinal Half Life 2 varsa zaten ek bişey yapmadan Counter Strike Source oynayabiliyorsun.Tek yapman gereken bağlanacağın serverın ip sini girmek.
    yukarda verdiğim adreslerde server ip leri var.
    quote:

Orjinalden alıntı: nemesis

quote:

Orjinalden alıntı: bahrikutlu

cs ler ölmez gerçi ama artık 1.x serisi çok moktan geliyor css oynuyorum mixte ve oynasana da pinglerde güzel keyifli oluyor

oynasan dan oynamak için ne yapmak gerekli söleyebilirmisin? yada bu mix dediğin nedir?

• arada arkadaşlarla toplanıp cafe de oynuyoruz..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.