Ramazan ayında hemen her akşam arkadaşlarla Teraviden sonra toplanıp cafede oynadık...
counter forever
yok oynamıyorum
olmaz mı yaaw, her akşam oynasanada ve mixte kapışıyoruz...evde 3 kişiyiz birbirimizin gözünün içine bakıyoz ne zaman bırakcak da bana sıra gelcek diye 8CS:Source'tan bahsediyorum tabi)
olmazmı arkadaş yaw
Biz hala daha kafede elemanları toplayıp kıran kıran cs oynuyoruz. Vazgeçilmez bir oyun. Yaklaşın 4 5 yıldır bu oyunu oynuyorum ama hala daha çevremde bu oyunun adını bile duymamış olan kişiler var.
bu oyunda profesyonel olmayı seviyorum
Kesinlikle Kill! Hele NFS Porcshe Unleashed süper oyundu be.. simülasyon diyebileceğim nadir oyunlardandır..
quote:
Orjinalden alıntı: KillForYou!
CS nin yeri başkadır.Hala oynuyorum.Quake 3 NFS Porsche ve AEO2 gibi bendeki efsaneler arasındaki yerini aldı CS.
WAR LAN DA EV ARKADAŞIMLA
omazZZ mı tabiki internet üzerinden oynuyorum ama hileciler çıktı herkes hile yapıyo
bu aralar counter ın tadı kaçtı....(Cs 1.5)
ben oynuyom çok güzel wallaaa bide şu otomatik nişan hiilesin bilen varmı ????sniper silahları için mesela 4-6 sında adamın yakınında bi yere ateş ettiğim zaman vurabileceğim bi hile..bilen varsa bunu söylesin lütfen
harbiden ya cod2 dururken gidipde counter oynayan war mı acaba
ayıpettin olmazmı
bide şu hileciler olmasa
adam taa bilmemnerden keleşle tarıyo 5 kişi head gidiyo
valla bazen botlarla olmasada nette oynuyorum bence yinede bıkmam
ben her gece oynuyorum..bıkmadım..bıkmamda..1.5 rulezzz
O bir efsane ondan wazgecilir mi
Niye Olmasın Ben Oynuyorum Bence Bu Oyun Eskimes
bencede çıktığından beri cafelerde hiç silinmedi yerini hiçbir oyun almadı
Sürüsüne bereket Shanka team Ve Anti Sinir Team Bizim grup internet üzerinde yıkıyoz ortalığı...
ben hiç oynamadım oynamakta istemiom.hele internet cfede hayatta oynamam.