Şimdi Ara

Hakkında bunları yazdığı arabayı sipariş eden forum üyemiz kimdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [: Alfa romeo araclar ayni ford gibi zaten kutuk gibi olur

Sizin beklentiniz mi coktu ?

Ses olayi zaten var her yerinden ses geliyor

[: Ben sadece mazda ve alfa romeo araclari kaza yapmadin parcasi tedarik edilemiyor diye dua eden servis biliyorum

Bosta konusmuyorum dedigim gibi bu benm gorusum

[ Bizde satılmaz abi 50.000 euro olur en az onunda kimse yüzüne bakmaz

1.6 motor şarttı

[ Koca mercedes e kasaya 1.6 motor koydu

Koca bmw 5 kadaya 1.6 motor koyduda

Alfa kimki koymasın abi

[: Rezil falan ettigimiz yok kendimizi

Bence siz asiri abartiyorsunuz alfayi

Hepi topu 2 modeli var tr'de satilan

Mitoyu saymiyorum bile tek tuk satilan bir model

Jullyette dedigim gibi bravodan ceyrek firt iyi araba ic mekan kalitesi olarak

Tasarimini yol tutusuna lafimiz yok

Vw alfa romeo kadar premium bir markadir

Edit :

Eninde sonunda bu vag alfayi alir o zaman gorusuruz

[: Vw her konuda alfa romeon'dan daha premium bir markadir

[: Sen bana yukarida yazdigim modellere cevap ver once

Burada yazanlarin cogu bol keseden yardiriyor

Alfa romeo premium markaymis bak sen

Volvoyu bile premium olarak kabul etmeyen DH alfaya gelince yardiriyor

İsteyen istedigini yazsin ya ALFA NE KADAR PREMİUM İSE VW'de okadar premiumdur.

Julyet ile mitoyu nasil premium kabul ederiz ya allah carpar vallahi adami

[: İçi doblo ile aynı olan araba ile a3'ü birmi tutucaz şimdi ?

Giulia 100.000 Euro’ya alacağım son araba bile değil.

benim araç sahibine tavsiyem, sabah erken nüfusa gidip arabayı kütüğe aldırsın. Aile geçim indirimi alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 22 Nisan 2025; 17:11:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aklıma bir üye geliyor aslında ama.

• efsaneeee

• M-D-Luffy kullanıcısına yanıt

• cihan hava mıydı neydi.

hangi arabayı alsa onu övmeye başlar almadan önce ettiği lafları unutur hep aynı senelerdir hiç değişmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 26 Nisan 2025; 15:16:7 >
  • cihanair demeye geldim

• Silüet benzerliği bakımından Jordi El Nino Polla diye nam salmıştır etrafına kendisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt

• her ne kadar troll olsada söylediklerinde haklılık payı var alfa farklı marjinal modeller yapan güçlü motorlarıyla ün salmış tasarımı önde tutan bir markadır ancak hiçbir zaman premium olmamıştır bunu sen ben değil alfa üreticilerinede sorsanız premium segment kitlesine oynadıklarını söylemezler alfa nın kendine ait kemik bir kitlesi var genelde onlar satın alır bu avrupa dada böyle hiçbir zaman ne halk arabası olmaya nede premium olmaya çabalamadı alfa o sadece farklı olmayı sevenlerin markası ama ne yazık ki stellantis grubu olayıyla alfa birkaç sene sonra tarihin tozlu yapraklarına düşecek göreceksiniz ...

• sharkemre kullanıcısına yanıt

Vallahi neyi göreceğiz bilmiyorum ama yukarıda yazılanlara bakılırsa bu arkadaşımızın alfa alması,hele hele 3.5m para verip alması baya komik oldu bence:)

• https://forum.donanimhaber.com//siirlerle-turkulerle-golf-7-kosesi--70826220?q=

Şu siirleri bize yazdiran arkadastir kendileri

Alfa Romeo her zaman premium bir marka oldu ama 70'lerden sonraki yönetimsel hatalar, krizler grevler ve sonuç olarak garip kalitesiz modeller falan nasıl bir sürü İngiliz marka batıp gittiyse onlar da çok sorunlar yaşadılar. Markanın pozisyonunda bir değişiklik yok ama başarı düzeyi Almanlar gibi asla olamadı, kimse Alman'lar gibi başarılı olamadı, onlar gibi olamayınca premium olunmuyor diye bir şey yok. Cadillac'da çok başarısızlıklar, kötü modeller üretti ama premiumluğundan sual olunmaz.

Alfa 2015'te Giulia ile itibaren tam olarak Bmw-Audi'ye oynadı bu arada, Stelvio'da öyle. Bunlar tam manasıyla üst seviye araçlar ve 1980'lerdeki 33'ten beri ilk ve son safkan Alfa'lar ama iyi ürünü başarılı iş modeline çevirebilmek ve başarılı-kârlı bir marka yapılanmasını becerebilmek çok başka bir ustalık.

Junior'dan itibaren Alfa Romeo'luk bir şey kalmadı zaten artık, bunlar Stellantis çatı altı ürünleri, Arçelik Beko Grundig'in farklı dizayn normalde komple aynı beyaz eşyaları gibi. Herşeyi Psa'ya ait bir model Junior. Premiummuş değilmiş önemi yok artık.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

o sizin düşünceniz ama alfa hiçbir zaman premium olmadı araştırırsanız birçok makalede yazıda alfa romeo nun yukarıda bahsettiğim gibi ne premium olma çabası nede halk aracı olma isteği olmadı tasarım başta olmak üzere performans odaklı kalite ve konfor sonra geldi eski alfa romeo larıda inceleyin hepsinde kronik basit kozmetik ve trim sorunları olduğunu görürsünüz bir alfa nın içine oturduğunuzda tasarım hoşunuza gider kalite asla değil

Premium marka olup olmama konusunda sen ben veya bir konsey falan belirlemiyor kriterleri. Alfa Romeo 100 küsur yıldır premium bir üretici zaten, böyle pozisyonlamış kendini. Kötü, rekabetçi olmayan veya bazıları kalitesiz otomobiller üretmesi bir onu premium marka olmaktan çıkarmıyor, başarısız yapıyor sadece.

Alfa Romeo'nun kendisi söyleyecek eğer artık premium'a oynamıyorsa. Chrysler'ın zamanında yaptığı gibi mesela. Hiç bir zaman böyle bir açıklamaları olmadı, otomobilleri hep premium markalar rakip olarak listelendi. Hatta Lancia'da böyledir, doğru dürüst arabaları bile yok, olanlar da da pek hayır yok ama kendisi premium üreticidir.

• Cihanı tanıyorum otomobil genelde buluşmalarımızda muhabbet etme şansım olmuştu..

ayrıca isteyen istediği yorumu yapıp sonra sipariş edebilir

bu gayet doğal,aksi kanun ve kararname vs mi var

ayrıca bunun için konu açmak ise sadece bilgi kirliliği..

başka işlerle uğraşın daha faydalı uğraşlar bulun kendinize..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.