Şimdi Ara

Hakemlik başvurum kabul edildi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 28 mayısta mülakata çağırıyorlar orada neler olacak bilen arkadaşlar yardım edebilir mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• futbol terörünün yaşandığı bir ülkede hakem olmak...
  • 60 bin kişi anana sövecek sıkıntı olurmu diye soracaklar....Sende hayır dersen olur bu iş.
  • Durun beyler küfür falan umrumda değil hiç aldırmam böyle şeylere kendileri günaha giriyor benim kaybedeceğim birşey yok. Hem güvenlik var memlekette polis var bu konuda sıkıntım yok. Bu ise önce amatör kümede başlayacağım fifa kokartina kadar yolum var ama oralara gelebilirmiyiz bilemiyorum amatör kümede maç başı 30 tl ile başlıyorsunuz zamanla ücret ve statü artıyor bu işten vazgeçmeyi düşünmüyorum açıkçası.

• vaz geçme zaten kardeş kim bilir ilerde senide izleriz televizyonlarda ama amatörde çok dayak yersin o ayrı konu.
  • aslında doğru ve sağlam biriysen sorun olmaz. pozisyonları iyi süz.

Başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

vaz geçme zaten kardeş kim bilir ilerde senide izleriz televizyonlarda ama amatörde çok dayak yersin o ayrı konu.

Bi abi yapıyo tanıdık pek sorun olmuyo zaten kendisi önerdi banada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde başvurum onaylandı. Bütün başvuranlar mülakata çağrılmış bir süre hakem almayacaklar galiba. Hif hakemliği bitmiş çünkü.

• Kardeşimde basvurmustu 27 mayista onuda cagirmislar

• quote:

Orijinalden alıntı: missioncomplete

quote:

vaz geçme zaten kardeş kim bilir ilerde senide izleriz televizyonlarda ama amatörde çok dayak yersin o ayrı konu.

Yaş kaç? gözde bir bozukluk varmı yani bozuk olanlar lensle vs maça çıkabilirmi? başvurular bittimi ve nereye başvuruyoruz.
  • torpilin olmadığı sürece süperlige çıkman neredeyse imkansız. Beden hocamız 2.ligde bırakmış bu yüzden hakemliği

• Sanırsam ilk önce amatör kümede başlıcaksın , amatör kümede maç yönetmek kolay ama işin boyutu profesyonelliğe doğru giderse ve başarılı olursan işin zor allah yar ve yardımcın olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon_TR

torpilin olmadığı sürece süperlige çıkman neredeyse imkansız. Beden hocamız 2.ligde bırakmış bu yüzden hakemliği

Bunu yazmak için geldim,torpil var mı torpil?
  • Amatör kümede bol bol dayak yersin söylemesi.Babamın bir arkadaşı 5 yıl önce hakemliğe başlamıştı şuan süper ligde yardımcı hakemlik yapıyor genelde.iyi bir hakemsen torpile ihtiyacın olmaz.
    Yalnız takımını belli etme Fener maçlarına asla vermiyorlar o adamı

• ben masa tenisi hakemiyim. ben bile aday hakemken daha fazla para alıyordum.
    30 lira alacaksın maç başı ama federasyona yatıracağın aylık para daha fazla.
    üstelik duyumlarımıza göre görevlendirmelerin torpil üzerinden verildiğini de duymuştum. tıpkı badminyon, voleybol, tenis hakemlikleri gibi...

• quote:

quote:

quote:

Yaş kaç? gözde bir bozukluk varmı yani bozuk olanlar lensle vs maça çıkabilirmi? başvurular bittimi ve nereye başvuruyoruz.

Gözümde sorun yok hocam lens sorunu bilmiyorum. Google hif hakemliği yaz çıkıyo başvuru sayfası

• quote:

Orijinalden alıntı: erencan1911

Amatör kümede bol bol dayak yersin söylemesi.Babamın bir arkadaşı 5 yıl önce hakemliğe başlamıştı şuan süper ligde yardımcı hakemlik yapıyor genelde.iyi bir hakemsen torpile ihtiyacın olmaz.

Hocam genç olanların yükselme şansı daha çok diyorlar. Yaşım 21.

• quote:

Eğer bi gün tv de maç yönetirsem yazı tura atarken kameraya konu dışı grubuna selamlar diyeceğim

• umarim istedigin sonuclara ulasirsin. simdiden basarilar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erencan1911

Amatör kümede bol bol dayak yersin söylemesi.Babamın bir arkadaşı 5 yıl önce hakemliğe başlamıştı şuan süper ligde yardımcı hakemlik yapıyor genelde.iyi bir hakemsen torpile ihtiyacın olmaz.

Hocam genç olanların yükselme şansı daha çok diyorlar. Yaşım 21.

Yani başarılı olursan her türlü. bahsettiğim adam astsubaydı 35 yaşında falan galiba şuan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.