Şimdi Ara

Hakemlerde Hata Yapabilir.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şurada 2-3 hafta önce bedavadan aldığınız 3 puana sayın hocanız kalkıp utanmadan "hakemlerde hata yapabilir onlarda insan" dedi madem öyle fenerbahçe maçındada hata yaptı insan onlarda



    bide bunu parça parça izleyin trabzonsporu nasıl biçtiniz yine iyi kötü 1 puan aldınız ağlamayın











  • fatih terim,erman toroğlu, serkan korkmaz,ahmet çakar bu sıfatlar Türk futbolundan umarım ilelebet silinirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: proteo

    fatih terim,erman toroğlu, serkan korkmaz,ahmet çakar bu sıfatlar Türk futbolundan umarım ilelebet silinirler.
    Fatih Terim canınızı çok yakmış belli oluyor. Bir gün de Vodafone Park'ta kupa kaldırıp öyle gider.
  • Fenerbahçe maçında mağdur değillerdir. Mağdur olan Fenerbahçe’dir. İki puan kaybettirilmiştir. Nasıl geçen sene 3 penaltısı verilmeyip şampiyonluktan edildiği gibi.
    Hakem bunlara bir puanı hediye etmiştir.
    20 dakikada Belhanda kırmızı kart görmesi gerekir. ( ilk maçta olayları başlatıp altı maç ceza alması gerekirken hiç ceza almayan muhteşem varlık) Kırmızı kartı hakem göstermemiş ama teknik direktörü kırmızı görmemek için oyuncusunu kenara almıştır.
    20 dakikada 10 kişi kalmaları gerekirken, 44 dakikada Fenerbahçe 10 kişi bırakılmıştır.
    Gs li oyuncular sakatlandıklarında saha içinde tedavi edilirken, Sakatlanan Skartel anında saha dışına aldırılmış, ve Fenerbahçe 9 kişi oynamak zorunda bırakılmıştır. ve bu dakikalarda gol gelmiştir. Skartel in oyunda olması halinde bu golün olma ihtimali oldukca zayıftır.
    Mehmet Topal’ın ilk sarı kartı haksızdır ve uçuz bir sarı karttır. O nedenle kormızıdan bahsetmek abesle iştigaldir. Malum takımın her pozisyonda kendi istediklerini yaptırmaktan başka bir şey değildir. Fenerbahçe nin attığı golde faul diye bir şey yoktur. Ayağına bastı diyenlerin gözü kör olmaktan öte futbol bilgileri de yoktur.
    Yayıncı kuruluş yanlıdır. Görüntü saklamakta istediği gibi malipülasyon yapmaktadır. Fenerbahçe lehine oluşan görüntüleri saklamakta, göstermemektedir. Dünkü maç buna en güzel bir örnek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Orada bir kinaye ironi var kardeş. Ligin ilk yarısında olmayan faulde olmayan penaltıyı verip berabere kaldığımız maçtan sonra hakemlere tepki gösterdik, siz de 17 kulüp birleşip bize bildiri yayınladınız ve ondan sonra hakem size hata yapınca siz tepki gösterdiniz, biz de sizin açıklamanızı size karşı kullanarak bir ironi yaptık. Biz hakemlerin daha iyi olmasını istiyoruz onun için Var sistemine geçildi ama adamlar Var'a rağmen bunları yapıyorlar. Önce bunları bir kavra sonrasına bakarız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 15 Nisan 2019; 20:12:11 >
  • Kulüpler birliği bildirisine ithafen yapılan ironiyi anlamaktan bile acizsiniz anlaşılan.
  • Hata dediğin anlık olur fakat VAR sistemi olduğu halde görüntüye defalarca bakarak hata yapma şansın olmamalı eğer yapıyorsan da bu meslek için yeterli değilsin. Bunu sadece GS için değil tüm maçlar için söylüyorum. Hata yapabilirler tabiri ile adamlar kafalarına göre sonuç çıkarıyor oldu, bunlara ses çıkarılmazsa dünkü skandal her maç olur sonuçta hakemler de hata yapabilir tabiri var.

    Terimin söylediği ''hakemler de hata yapabilir'' ile orada birilerine gönderme vardı, sanırım siz orayı kaçırdınız veya anlamaya müsait değilsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 15 Nisan 2019; 21:58:25 >
  • Ciddi ciddi konu açmış birde "ironi" kelimesini bir arastir oyle gel istersen.

    Burada fatih terime laf edenler senolcuktan fatih yapmaya calistiniz kendinize oda olmadi simdi fatih hocaya laf atmaya calisiyorlar işinize bakın...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmla hatalarından kör oldum, gidiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.