Şimdi Ara

'Hakeme Kesinlikle Tükürmedim'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meireles, kırmızı kart görmesi ve sonrasında Halis Özkahya ile yaşadıklarıyla ilgili olarak kulüp yöneticilerine bilgi verdi.

Maç boyunca hakemin takdir haklarını Galatasaray lehine kullanması nedeniyle oldukça gerildiğini kaydeden Portekizli oyuncu, ''Son pozisyonda Yekta'nın bana yaptığı faulu devam ettirip sonrasında benim Yekta'ya yaptığım hareket nedeniyle kırmızı kart gördüm. Futbol hayatım boyunca sert futbol oynanan İngiltere Premıer Lig dahil hiçbir yerde kırmızı kart görmedim. Kariyeri boyunca kırmızı kart görmemiş biri olarak bunları yaşamak beni sinirlendirdi ve hakemle yaşadığım diyaloglara neden oldu. Kesinlikle hakeme tükürmedim. Bana verilen kırmızı kartın doğru olmadığını düşünüyorum'' diye konuştu.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/78656/meireles-kendini-savundu

Sonunda Portekiz milli takım futbolcusu, EPL'de yıllarca top oynamış adamı da çıldırttık

•  'Hakeme Kesinlikle Tükürmedim'

Biz senin yanındayız reyiz.
  • Ortada bir haksızlık var evet bu doğru. Ama bu haksızlık olayı kendisine de faul yapma hakkı tanımıyor. Hadi yaptığı harekette sarı kart gerektiren bir hareket olmasa anlayacağım. Ayrıca formayı öpmesi de tamamen kötü oyununu unutturmak içindi. Sırf bu hareketi yüzünden, maçtaki kötü oyununu kimse hatırlamıyor şu anda. 3 ayda FB'li olmuş, arma öpmeye başlamış. Bunlara inanıyor musunuz gerçekten?

Öpen Alex değil, Sow değil hatta Kuyt değil, 3 ay önce 10m£'ya aldığımız ve GS maçında çok kötü bir performans gösterip üstüne haklı bir şekilde sarı kart görmüş olan Meireles.

İyi forumlar.
  • Maç boyu hiçbir şey yapma, Chelsea'de Portekiz milli takımında top oynamış adamsın attığın 10 toptan 9 unu rakibe ver
    Sanki çok hırslı mücadele etmiş gibi çıkarken armayı öp, göster millete

Top oynayın top.. adam gibi oynayın önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXU

Maç boyu hiçbir şey yapma, Chelsea'de Portekiz milli takımında top oynamış adamsın attığın 10 toptan 9 unu rakibe ver

Helal olsun vallahi. Adam formadaki armayı öptü diye ilah edenler var. 3 ayda ne bu arma sevdası? Adam resmen tribünlere oynadı gelecek tepkilerden korktuğu için. Üstüne üstlük tükürmedim demesi de bal gibi yalan. Elde görüntüler varken daha hala etmedim, yapmadım, görmedim falan fıstık.
  • tükürdümmü diyecekdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXU

Maç boyu hiçbir şey yapma, Chelsea'de Portekiz milli takımında top oynamış adamsın attığın 10 toptan 9 unu rakibe ver

Sende aynısın la. Her topun rakibe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Terime 3 maç daha ceza
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arif Erdem: Meireles hakeme eliyle o işareti yapıyor, yetmiyor üzerine tükürüyor sonrada hiçbirşey olmamış gibi armasını öpüp taraftarlara gösteriyor. Demek ki o camiaya o tür hareketler yakışıyor. Armanı kırmızı kart görerek değil gol atarak öp kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

tükürdümmü diyecekdi ?

diğer yaptıklarını kabul etmiş ve erdemli bir davranış sergilemiş, onu da yapmış olsaydı söylerdi emin ol...
  • Haa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

Arif Erdem: Meireles hakeme eliyle o işareti yapıyor, yetmiyor üzerine tükürüyor sonrada hiçbirşey olmamış gibi armasını öpüp taraftarlara gösteriyor. Demek ki o camiaya o tür hareketler yakışıyor. Armanı kırmızı kart görerek değil gol atarak öp kardeşim.

Arif mi demiş, çok manidar, sahtekar Arif..O mu yakışıyordu o formanada hayatın emek hırsızlığıyla geçti...
  • Beyler kanıt varmı? Tükürüğü görmedim gören var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

Arif Erdem: Meireles hakeme eliyle o işareti yapıyor, yetmiyor üzerine tükürüyor sonrada hiçbirşey olmamış gibi armasını öpüp taraftarlara gösteriyor. Demek ki o camiaya o tür hareketler yakışıyor. Armanı kırmızı kart görerek değil gol atarak öp kardeşim.

Paşa Hazretleri: Arif Erdem ceza sahasına girdiğinde hep o hareketi yapıyor. Yetmiyor haklıymış gibi hakeme itiraz ediyor. Sonra çıkıyor ekranlara Galatasaray efsanesiyim diye geziniyor. Demek ki o camiaya o hareketler yakışıyor. Armanı yere atıp penaltı kazandırınca değil de gol atınca öp be kardeşim
  • Ne demiş peki Halis raporunda? Ne adamsınız git bir lavaboda tükür bakalım kafa refleksin nasıl Mereleş gibi oluyor. Hakem zaten o kafa hareketinden sonra gözlerine toz kaçıyor ondan kapıyor, yüzünüde yağmur veya ter sebebiyle siliyor demi. Bekliyorum videolarını, resimlerini koç. Zaten git yat uyu okulun var diyerekten tartışılmayacak bir insan olduğunu göstererek forumda olan en güzel özelliği kullanmamı sağladın. BLOK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Ortada bir haksızlık var evet bu doğru. Ama bu haksızlık olayı kendisine de faul yapma hakkı tanımıyor. Hadi yaptığı harekette sarı kart gerektiren bir hareket olmasa anlayacağım. Ayrıca formayı öpmesi de tamamen kötü oyununu unutturmak içindi. Sırf bu hareketi yüzünden, maçtaki kötü oyununu kimse hatırlamıyor şu anda. 3 ayda FB'li olmuş, arma öpmeye başlamış. Bunlara inanıyor musunuz gerçekten?

Öpen Alex değil, Sow değil hatta Kuyt değil, 3 ay önce 10m£'ya aldığımız ve GS maçında çok kötü bir performans gösterip üstüne haklı bir şekilde sarı kart görmüş olan Meireles.

İyi forumlar.

+yatık sekiz
    Bende yazdım bunu ama pek sallamadilar beni.kirmizi kartı hak etti mi?etti.yok o da aynısını yaptı falan cocuk savunması bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: GuestMember

Ne demiş peki Halis raporunda? Ne adamsınız git bir lavaboda tükür bakalım kafa refleksin nasıl Mereleş gibi oluyor. Hakem zaten o kafa hareketinden sonra gözlerine toz kaçıyor ondan kapıyor, yüzünüde yağmur veya ter sebebiyle siliyor demi. Bekliyorum videolarını, resimlerini koç. Zaten git yat uyu okulun var diyerekten tartışılmayacak bir insan olduğunu göstererek forumda olan en güzel özelliği kullanmamı sağladın. BLOK.

Ne inat çocuksun sen yahu

hakemdende iyi biliyor GS liler....Engin çirkefiyle bir tutmaya kasmayın boşa..3-5 maçla kurtulur..Zaten her halukarda Saracoglundaki maçta olacak, o nedenle bu kadar hırpalamayın kendinizi...

•  'Hakeme Kesinlikle Tükürmedim'

• Saracoglunda bekliyor olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

'Hakeme Kesinlikle Tükürmedim'

hettttt be yürü be reyis meireless
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Meireles, kırmızı kart görmesi ve sonrasında Halis Özkahya ile yaşadıklarıyla ilgili olarak kulüp yöneticilerine bilgi verdi.

Maç boyunca hakemin takdir haklarını Galatasaray lehine kullanması nedeniyle oldukça gerildiğini kaydeden Portekizli oyuncu, ''Son pozisyonda Yekta'nın bana yaptığı faulu devam ettirip sonrasında benim Yekta'ya yaptığım hareket nedeniyle kırmızı kart gördüm. Futbol hayatım boyunca sert futbol oynanan İngiltere Premıer Lig dahil hiçbir yerde kırmızı kart görmedim. Kariyeri boyunca kırmızı kart görmemiş biri olarak bunları yaşamak beni sinirlendirdi ve hakemle yaşadığım diyaloglara neden oldu. Kesinlikle hakeme tükürmedim. Bana verilen kırmızı kartın doğru olmadığını düşünüyorum'' diye konuştu.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/78656/meireles-kendini-savundu

Sonunda Portekiz milli takım futbolcusu, EPL'de yıllarca top oynamış adamı da çıldırttık

Gençlerbirliği maçını yöneten hakem gibi hakem olsa o maç 2. sarıdan kırmızı görücekti

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.