Şimdi Ara

Hakem Kötü Ama GS de İyi Oynamadı Kafası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş anlamıyorum. Her maç hakem hataları ile uğraşıyoruz. Şansımıza mi kasıtlı mi bilmiyorum hep kritik anlarda başımıza geliyor. Rakibin net kırmızı kartı verilmiyor. Ofsayttan gol yiyoruz ama ;

    Neymiş Galatasaray kötü oynuyor.

    Futbolda yeri gelince kötü oynadığında da kazanacaksın ama bu sene sağolsun hakemler izin vermedi.

    Bizim taraftarımız zaten hemen galeyana geliyor. Hakemi unutuyor. Takımını eleştiriyor önce. Sonra kıyılmaya devam ediyoruz. Bize müstahak. Hakediyoruz



  • Her yıl giderek artıyor bu hakem hataları ben Fener'in maçını izlerken rahat 10 dakikada bir salak saçma hakem kararı görüyordum rahat 2 senedir aşırı doğruyorlar bazı maçlarda tabi sadece bize değil de kimsenin sesi çıkmayınca başımıza çıkıyor bazıları kulüplerden de ses çıkmıyor pek.
  • takımın savunulur tarafı yok.
  • Şu beşiktaşlı hakem mete kalkavan hala maç yönetebiliyor ülkede hakem kalmamış yazık çok yazık başka ülkede q7 yi bu kadar oyunda zorla tutan bu kadar hata yapan hakem olsa o hakem bir daha futbol stadının yanından bile geçemezdi ülkede insan kalmadı sanki şu okul çocuğu hala maç yönetiyor
  • Dostum bütün hedef maçlarda vasat oynadık, sadece Beşiktaş maçının ilk yarısında iyiydik diğer bütün hedef maçlarda aynı vasat futbol...

    Hakem doğruyor mu ? Doğruyor fakat neyi değiştirir ? Bu takım 10 kişi 2-0 geriye düştüğü kaç maç çevirmiş takım, aynı takım resmen yerlerde sürünüyor durarak oynuyoruz. Bruma sihirbazlık yapsın diye sistem mi olur
  • Ne kadarda kötü oynarsa oynasın , rakip 10 kişi kalsa maç 0-0 iken eminim ki GS maçı kaybetmeyecekti.
    Kötüyüz ayaklarını geçiniz , HAKEM DOĞRADI...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Papa Het

    Hakemlerimize helal olsun hakedene hakettigi gibi davraniyorlar bu leş oyununuza ragmen gs balı ile mac kazanma devri bitti. Kotusunuz iste ve hic bir maca favori cikmiyorsunuz, kazandiginiz maclari da haketmeden kazaniyorsunuz. Buyuk takim hakemi de yener aglamayin.

    Maks 8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 5 Şubat 2017; 17:37:15 >
  • Bende bunu anlatmak istiyorum bence de kötü oynadık ama bazen kötü oynadığın maçları da kazanırsın. Şans ile o ile bu ile. Bakıyorum iki yorumcu da kırmızı demiş diğerlerine daha bakmadım. 60 70 dk 10 kişi bir takımla mücadele etme fırsatın varken ofsayttan 1-0 yenik başlamak aynı değil.
  • Gs iyi oynamadı değil berbat oynadı beyler.
  • Konuyu acan arkadaş hislerime tercüman olmuş ya arkadas bizde kotu oynayip mac kazanabiliriz ama hakemler hep mi kötü yeter ya her mac skora etkileri oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saimertug

    Gs iyi oynamadı değil berbat oynadı beyler.

    Kendilerini "los galacticos" olarak gördükleri için berbat oynadıklarını kabullenemiyorlar. Ama görünen köy kılavuz istemez. Açık ve net.
  • Oynadiginiz oyunun nesi iyiydi arkadaslar? Bana da gol ofsayttan gibi geldi ilk gol, oyle oldugunu dusunuyorum ama Galatasaray a yakisan bir sekilde oynamadi takim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RoNNiE-


    quote:

    Orijinalden alıntı: saimertug

    Gs iyi oynamadı değil berbat oynadı beyler.

    Kendilerini "los galacticos" olarak gördükleri için berbat oynadıklarını kabullenemiyorlar. Ama görünen köy kılavuz istemez. Açık ve net.

    Komiksiniz. Bu sene çok maçınızı izledim. Bulunduğunuz yeri haketmiyorsunuz.

    Medya şişirmesi takım BJK. Avrupada madara olup geldiniz. Ligde bazı faktörler sayesinde aslan kesiliyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sarısin

    Şu beşiktaşlı hakem mete kalkavan hala maç yönetebiliyor ülkede hakem kalmamış yazık çok yazık başka ülkede q7 yi bu kadar oyunda zorla tutan bu kadar hata yapan hakem olsa o hakem bir daha futbol stadının yanından bile geçemezdi ülkede insan kalmadı sanki şu okul çocuğu hala maç yönetiyor

    +1903



    Kesinlikle katılıyorum sezon başında süper kupa maçında 1 ofsayt golü verdiği ve 1 penaltıyı vermediği an işine son verilmesi gerekiyordu..
  • İyi oynadığımızı kimse söylemiyor zaten. Ama o golü yemesek, Başakşehir 10 kişi kalsa maçı alırdık.
  • Bu ülkede bu işler böyle yürüyor kardeşim. Iyi oynarsan hakemler de ittiriyor arkandan, kotu oynadigin zaman düşene bir tekme de onlar atiyor. Cunku hakem de biliyor boyle les oynayan bir takimi kasten dograsa bile kimsenin kendi hatalarini konusmayacagini. Malesef düzen boyle.
  • Bir tek beşiktaş hakemleri savunuyor nedense
  • Ryad Boudebouz kullanıcısına yanıt
    Sezon başında Mete Kalkavan'ın işine son verilseydi Beşiktaş şuan pota dışındaydı. Temiz bi 10-12 puanı hediye etti size Cüneyt ve Fırat'la beraber.
  • Dk 1: Direkten dönen topumuz.

    Dk 3: En önemli oyuncumuz Sneijder'in sakatlanması.

    Dk 7: 2. sakatlık. Selçuk sakat sakat devam etti, keşke çıksaydı.

    Dk 15: Ofsayt + yedek kalecinin hatasıyla gelen gol.

    Dk 20: Verilmeyen kırmızı kart. Kasti dirsek atılan oyuncumuzun sarı kart görmesi.

    Dk 27: 3 kişinin içinden defanstan sekerek çatala giden top ve 2-0.


    Yani hakem görevini yaptı, 0-0 iken dk 20 de 10 kişi kalmalıydı Başakşehir adil bir yönetimle. Çok da şanssızdık. Maç 25 dk da koptu zaten, reaksiyon veremememiz tartışılabilir ama Muslera ve Sneijder'den yoksun başladık maça, ilk yarıda 3 sakatlık oldu, tüm değişiklikler zorunluydu. Bunları göz önüne almak lazım.

    Ayrıca hakem hatası falan yoktu maçta. Kasıtlı ve bilinçli bir sonuç belirlemeydi bu. Belli ki devlet büyüklerimiz Başakşehir bu turu geçsin istemiş, hakem gereğini yaptı sadece.




  • Turkiyede kafa yapisi her hoca baskan paso hakemi konusuyor adam 5 gol yiyor sanki hepsini hakem attirdi penalti calip yok sole yok bole diyor.

    Bugun gs 1 gol yemis ofsaytmis mofsaytmis diyip hakem bizi eledi diyorlar.



    La olm hakem insan? Dunyanin her yerinde oluyor ofsayt gol cizgiyi geeciyor 1 metre gol yok diyolar kirmizi vermiyor vs daha gecen barcada golu vermediler 1 metre icerde barca yine atti ama.



    Gs ne oynuyorda yada bu takimlar hakemi elestirecek hak goruyolar anlamiyorim deli oluyorum 5 kurusluk bile futbol oynamiyolar oynasalae eyvlh dicem.



    Bu kafa ve yapilariyla avrupada hic bisey yapamayiz anca hakemle yatip hakemle kalkiyoz her hafta
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.