|
Tüketici Hakem Heyeti; DAIKIN isimli firmanın değişim yerine isteğim dışında iade alarak para iadesi yaptığı klimanın, satıcı tarafından yenisinin bana teslim edilmesi, benim ise fatura bedeli olan 8990TL'yi tekrar satıcıya ödemem yönünde karar verdi. Karar üzerinden önümüzdeki Cuma itibariyle 15 gün geçmiş olacak. Karşı tarafa ne zaman tebliğ edildi bilmiyorum. Kararı uygulamadılar, iletişime geçmediler, uygulama niyetleri de görünmüyor. İcra takibi başlatmak istiyorum. Öncelikle itiraz süresinin bitmesini beklemeli miyim? Diğer sorum ise; karar klimanın bana verilmesi, 8990TL'nin de Daikin'a verilmesine yönelik. Benim takip başlatmadan önce bu parayı bir şekilde karşı tarafa ödemem mi gerekiyor? Eğer öyle ise nasıl ödeyeceğimi bilmiyorum çünkü kararı da görmezden geliyorlar. İcra başvurusunda bunu nasıl belirtmeliyim veya ücreti icra dairesi üzerinden vermem mümkün olur mu? Ürünü alırken 9 taksit yapmıştım şimdi bunu aynı koşulda ödeyebilir miyim? Karar şu şekilde: ![]() |
|
AMD Ryzen 5 7600X w/ ID Cooling SE224XT| MSI B650 Gaming Plus Wifi | Sapphire Pulse RX6700 | 32GB(2x16) Patriot Viper RGB 6000MHz CL36 DDR5 Ram | Kioxia Exceria Pro 1TB | Samsung 860 Evo 500GB | Vento VG07F & FSP HYPER 80+ PRO 650W
Samsung S23 Ultra 12/512 |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı