Şimdi Ara

Hakem Hataları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süper ligde gördüğümüz kritik ve sonucu değiştirebilecek hakem hatalarını bu başlığa yazalım daha sonradan geri döndüğümüzde tablo ne durumda görürüz. Yoksa geçen seneki gibi herkes ayrı kafadan konuşur.

Sizde lütfen sağa sola laf atmadan gördüğünüz pozisyonları buraya yazın. Ayrıca pozisyonlara itirazınız varsa belirtebilirsiniz "Yok bana göre o karar doğruydu" gibi.

Edit: Bundan sonra her hafta itiraz almayan mesajları ilk mesaja ekleyeceğim.

1. hafta
    alpyanar; ilk hafta Erciyes macında Aurelio'nun yaptıgı hareket bariz penaltıdır.
    cdemir; İlk haftada GS'ın attığ penaltıların ikiside tekrar edilmeliydi. 2 penaltıda da en az 2 Ankaraspor'lu oyuncu ceza sahası ihlali yaptı.

2. hafta
    Fuzbing; Gs - Kayserispor, Dk 7 Kayserisporlu futbolcu mondragon la karşı karşıya topu mondragonun sağından atıp gole gidecekken mondragon tarafından düşürülüyor. Pozisyon NET kırmızı ve penaltı. Hakemin kararı devam.
    alone61; trabzon vestel manisa maçındaki vestelin penaltısına ofsayt verilmeliydi.

3. hafta
    Fuzbing; V.Manisa - Gs maçında Galatasaray'ın 2 penaltısı verilmedi. Ayrıca son dakikalarda Gs'nin kazandığı penaltı kararı yanlıştır Orhan'a sarı kart verilmesi lazım.
    GS_1905; Galatasaray`in BARIZ golu ofsayt gerekcesiyle verilmedi. Yani bu macta 2 NET PENALTI ve 1 golumuz verilmedi...

4. hafta
    Fuzbing; Beşiktaş - Konyaspor maçında Beşiktaş'ın attığı ilk gol iptal edilmeli. Futbolcu eliyle düzeltti topu. Ayrıca hakem maç içinde bir sürü hata yaptı kartların çoğu yanlış.
    van_hoijdonk; Sakaryaspor- Fenerbahçe
    İlk yarıda Tuncay'în alttığı gol bariz ofsayt değil.
    2. Yarıda sakaryasporun attığı ilk gol ise görülmeyecek gibi değil. Ofsayt çok açık belli
    subsonic; aynı maçta Tuncay'a yapılan hareket kırmızı karttı.
    tristam; Beşiktaş - Konyaspor maçında gösterilen kırmızı kartların tamamı doğru. Beşiktaşlı İbrahim Toraman kontrolsüz ve tehlikeli bir müdahelede bulunuyor. Konyaspor'lu Ömer seyircilere yaptığı el hareketinden dolayı kırmızı kartı haketti. Tayfun ise çift sarıdan atıldı, halbuki daha önce direk kırmızı kart ile atılması gereken müdaheleleri olmuştu.
    Sakaryaspor - Fenerbahçe maçında ev sahibi takımın ilk golü ofsayt. Sakaryaspor lehine verilmesi gereken bir penaltı ise es geçilmiş. Ayrıca Fenerbahçeli Tuncay ceza sahasına girerken Sakaryasporlu bir oyuncu tarafından düşürülüyor, kırmızı kart verilmeliydi.

5. hafta
    Melik; 5. Haftada Fenerbahçe - Antalyaspor Karşılaşmasında, Fenerbahçeli Diego Alfredo Lugano Morena, Topu bariz bir şekilde Eliyle Tuncay Volkan Şanlı'ya indirdi. Pozisyonun Devamında Fenerbahçe 3. Golünü Atmış Oldu.
    Fuzbing; Fenerbahçe maçında Antalyasporlu oyuncu Sauza (ismini yanlış yazıyor olabilirim), en az 2 kere kırmızı kart görmesi gerekirdi. Ayrıca yeni kurallara görede cordoba hakeme itirazdan 2. sarı kartı almalıydı. Ayrıca bana göre el pozisyonu net bir pozisyon değil, çarpıp çarpmadığı belli değil kasıt zaten yok topun yönünüde değiştirmiyor yani gol nizami.
    Ayrıca Denizlispor - Galatasaray maçında Gs'nin kazandığı penaltının penaltı ile alakası yoktu.
    emredici; antalyalı siyahi oyuncunun alex'e yapmış olduğu hareket, tartışmasız kırmızı kart ve penaltı olması gerekirdi.

6. hafta
    Fuzbing; 6. hafta Gs - Bjk maçında, Beşiktaş'ın net bir penaltısı çalınmamıştır. Ayrıca Galatasaray'dan Song kırmızı kart görmeliydi.
    Sivasspor - Fb maçında, Balili'nin daha sonradan yaptığı açıklamayla Lugano'nun gördüğü kırmızı kartın haksız olduğu ortaya çıkmıştır. Balili dengesini kaybedip düştüğünü söylemiştir.
    seso81; Sivas-Fb maçında (bütün medya saklamış olsada) Ümit özat KURALLARA AYKIRI şekilde oyuna girip gol pozisyonunu engelliyor.Kesin SARI KART pozisyonu görmedim duruma göre KIRMIZI KART!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzbing -- 19 Eylül 2006; 18:05:51 >

• Fenerbahçe Gençler birliği maçında kafaya çıkan semihi itmek suretiyle penaltı yapılmıştır en yazık ki

hakemin kararı devamdır
  • ilk hafta Erciyes macında Aurelio'nun yaptıgı hareket bariz penaltıdır.
  • Dinamo Kiev hakeminden ördek verebilirmiyim hojam
    Ümit özat'in golu iptal edilmesi
    Türk hakemlerinin hatalarini söylemeye gerek Avrupa'nın hakemlerine baksanızaAlakasiz oldu ama idare edin dertliyim hojammmmmmmmmmm
  • mondragonun kasapvari hareketi hakem tarafından nasıl aklanabildi anlamış değilim
  • bu topik iyi hoş ama çok tartışma çıkar.ayrıca mondragonun hareketi bariz penaltı tayfunun ardanın ayağını çekmeside bir o kadar bariz penaltıydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

bu topik iyi hoş ama çok tartışma çıkar.ayrıca mondragonun hareketi bariz penaltı tayfunun ardanın ayağını çekmeside bir o kadar bariz penaltıydı.

Bence orda Arda'ya sarı kart vardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tüketici Hakem Heyeti Hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

quote:

bu topik iyi hoş ama çok tartışma çıkar.ayrıca mondragonun hareketi bariz penaltı tayfunun ardanın ayağını çekmeside bir o kadar bariz penaltıydı.

saygı duyuyorum hocam bence çok net penaltıydı ama sonuçta yorum bunlar.
  • quote:

quote:

bu arkadaşa ilk belkide son defa katılıyorum
  • arkadaşlar yorumlarınıza saygı duyuyorum.fakat bu pozisyonu birdaha izlermisiniz.buna penaltı çalınmazsa penlatı diye bişey olmaz artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Süper ligde gördüğümüz kritik ve sonucu değiştirebilecek hakem hatalarını bu başlığa yazalım daha sonradan geri döndüğümüzde tablo ne durumda görürüz. Yoksa geçen seneki gibi herkes ayrı kafadan konuşur.

Ben başlayayım,

2. hafta Gs - Kayserispor

Dk 7 Kayserisporlu futbolcu mondragon la karşı karşıya topu mondragonun sağından atıp gole gidecekken mondragon tarafından düşürülüyor. Pozisyon NET kırmızı ve penaltı. Hakemin kararı devam.

Sizde lütfen sağa sola laf atmadan gördüğünüz pozisyonları buraya yazın. Ayrıca pozisyonlara itirazınız varsa belirtebilirsiniz "Yok bana göre o karar doğruydu" gibi.

hakemi aldatmaya yönelik hareket sarı kart

pozisyon kesinlikle penaltı değil

DH futbol forumunu yanlıltmaya yönelik davranışlar içinde bi başlık lazım tabii o ayrı mesele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pafta_turk -- 14 Ağustos 2006; 0:09:50 >

• pozisyonu birden fazla kameradan izleyip ardanın pozisyonuna penaltı değil diyene
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Süper ligde gördüğümüz kritik ve sonucu değiştirebilecek hakem hatalarını bu başlığa yazalım daha sonradan geri döndüğümüzde tablo ne durumda görürüz. Yoksa geçen seneki gibi herkes ayrı kafadan konuşur.

Ben başlayayım,

2. hafta Gs - Kayserispor

Dk 7 Kayserisporlu futbolcu mondragon la karşı karşıya topu mondragonun sağından atıp gole gidecekken mondragon tarafından düşürülüyor. Pozisyon NET kırmızı ve penaltı. Hakemin kararı devam.

penaltı verilebilir ama kırmızı kart ne diye hocam anlamdım yopa müdahale yaparken adama müdahale var.

• quote:

arkadaşlar yorumlarınıza saygı duyuyorum.fakat bu pozisyonu birdaha izlermisiniz.buna penaltı çalınmazsa penlatı diye bişey olmaz artık.

Fuzbing'in linkini verdiği pozisyonda 3. çekime bir bakar mısın. Adam ayağı ile dokunuyor, nasıl atıyor kendini. O açıdan çok belli oluyor gerçekten, ve o açı da zaten hakemin açısı. Bu arada GS iyi oynamış 4-0 net skor. Ama eğer kırmızı kart falan olsaydı Mondi'ye o, bir de penaltı, o zaman bayağı bir zorlanırdınız herhalde.
  • quote:

quote:

arkadaşlar yorumlarınıza saygı duyuyorum.fakat bu pozisyonu birdaha izlermisiniz.buna penaltı çalınmazsa penlatı diye bişey olmaz artık.

Fuzbing'in linkini verdiği pozisyonda 3. çekime bir bakar mısın. Adam ayağı ile dokunuyor, nasıl atıyor kendini. O açıdan çok belli oluyor gerçekten, ve o açı da zaten hakemin açısı. Bu arada GS iyi oynamış 4-0 net skor. Ama eğer kırmızı kart falan olsaydı Mondi'ye o, bir de penaltı, o zaman bayağı bir zorlanırdınız herhalde.

hocam mondragonun pozisyonuda bir açıdan kesin penaltı gibi ama bir diğer açıdn penaltıyla uzaktan yakından alakası olmuyor.bence her ikiside penaltı.

• mondragon'un pozisyonunda top yön degiştirdi mondragon akagündüz'ün direkt aygına girmediki bence penaltı degildi ardanın pozisyonda arda tayfundu galiba ona çalım atmışken kendini niye yere atsın ki bence bu pozisyon bariz penaltıydı...bu arada hakem sertlige çok müsade ettigide bir gerçek...
  • e hani hakemde insandı hata yapabilirdi.
    işinize gelince çetele bile tutuyorsunuz..

eller kollar,bir maçta ne idüğü belirsiz bir hakemin ne idüğü belirsizce çıkardığı 5 kırmızılar olmadığı sürece hakem hatalarını ben kabullendim artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Harwest

mondragon'un pozisyonunda top yön degiştirdi mondragon akagündüz'ün direkt aygına girmediki

bu da yeni çıktı!
    arkadaşım dikkat edersen yönü değişen sadece top değil, gündüzü uçuruyor adeta mondragon
  • Valla ben gördüklerimi söylüyorum ve yorumları yaparken kesinlikle tarafsızım. Öyle olsun siz bilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

e hani hakemde insandı hata yapabilirdi.
    işinize gelince çetele bile tutuyorsunuz..

eller kollar,bir maçta ne idüğü belirsiz bir hakemin ne idüğü belirsizce çıkardığı 5 kırmızılar olmadığı sürece hakem hatalarını ben kabullendim artık

Ben hakemleri asalım demiyorumki sadece hataları buraya yazalım diyorum. Geçen sene zaten fbnin suyunu çıkardını her maçtan sonra anelka elle attı diye söyleniyordunuz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.