Şimdi Ara

Hakem Hataları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Topiği açan arkadaş bence gereksiz ve bi o kadar zahmetli bi iş yapmış..

Hakem hataları hep var ve hep olacak. "Hakem hata yapar" cümlesi olduğu sürece hakemlere de kimse hesap soramayacak.

En önemlisine gelince..Bi hakemin verdiği kararda eski hakemlerimizden bile abartı farklı kararlar çıkıyor..
    Erman Toroğlu yüzde yüz penaltı dediği pozisyona Ahmet Çakar penaltı ile uzaktan yakından sağından solundan ilgisi yok diyor..

Buna göre biz burda kime göre hakem yanlış karar vermiştir veya doğru karar vermiştir deyip yazıcaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soho -- 28 Ağustos 2006; 2:20:08 >

4. hafta Beşiktaş - Konyaspor maçında gösterilen kırmızı kartların tamamı doğru. Beşiktaşlı İbrahim Toraman kontrolsüz ve tehlikeli bir müdahelede bulunuyor. Konyaspor'lu Ömer seyircilere yaptığı el hareketinden dolayı kırmızı kartı haketti. Tayfun ise çift sarıdan atıldı, halbuki daha önce direk kırmızı kart ile atılması gereken müdaheleleri olmuştu.

Beşiktaş'ın ilk golünde top Burak'ın eline çarpmış (dikkat; Fenerbahçe yöneticisinin belirttiği gibi gol elle atılmadı, ele çarpan top Burak'ın önüne düştü ve gol ayakla atıldı), Burak'a sarı kart ve gol iptal olmalı. Penaltıya ise karar veremedim, verilebilir de verilmeyebilir de. Bu penaltının tekrar ettirilmesi gerekirdi, kaleci bayağı açıldı vuruştan önce. Konyaspor'un gol olan serbest vuruşunda ise faul yok. Bunun dışında İbrahim Toraman'ın kırmızı kartından önce hakem gereksiz yere maçın tansiyonunun artmasına neden olmuş, bir bakıma bu oyuncunun kırmızı kartına vesile olmuştur. Zaten maç boyunca çaldığı ve çalmadığı düdüklerle iki takımın da tepkisini aldı.

Sakaryaspor - Fenerbahçe maçında ev sahibi takımın ilk golü ofsayt. Fenerbahçe'nin sayılmayan golü ise zor bir pozisyon, ben karar veremedim. Sakaryaspor lehine verilmesi gereken bir penaltı ise es geçilmiş. Ayrıca Fenerbahçeli Tuncay ceza sahasına girerken Sakaryasporlu bir oyuncu tarafından düşürülüyor, kırmızı kart verilmeliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristam -- 28 Ağustos 2006; 5:00:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tristam

Öncelikle Beşiktaşlı olduğumu söyleyeyim.

4. hafta Beşiktaş - Konyaspor maçında gösterilen kırmızı kartların tamamı doğru. Beşiktaşlı İbrahim Toraman kontrolsüz ve tehlikeli bir müdahelede bulunuyor. Konyaspor'lu Ömer seyircilere yaptığı el hareketinden dolayı kırmızı kartı haketti. Tayfun ise çift sarıdan atıldı, halbuki daha önce direk kırmızı kart ile atılması gereken müdaheleleri olmuştu.

Beşiktaş'ın ilk golünde top Burak'ın eline çarpmış (dikkat; Fenerbahçe yöneticisinin belirttiği gibi gol elle atılmadı, ele çarpan top Burak'ın önüne düştü ve gol ayakla atıldı), Burak'a sarı kart ve gol iptal olmalı. Penaltıya ise karar veremedim, verilebilir de verilmeyebilir de. Bu penaltının tekrar ettirilmesi gerekirdi, kaleci bayağı açıldı vuruştan önce. Konyaspor'un gol olan serbest vuruşunda ise faul yok. Bunun dışında İbrahim Toraman'ın kırmızı kartından önce hakem gereksiz yere maçın tansiyonunun artmasına neden olmuş, bir bakıma bu oyuncunun kırmızı kartına vesile olmuştur. Zaten maç boyunca çaldığı ve çalmadığı düdüklerle iki takımın da tepkisini aldı.

Sakaryaspor - Fenerbahçe maçında ev sahibi takımın ilk golü ofsayt. Fenerbahçe'nin sayılmayan golü ise zor bir pozisyon, ben karar veremedim. Sakaryaspor lehine verilmesi gereken bir penaltı ise es geçilmiş. Ayrıca Fenerbahçeli Tuncay ceza sahasına girerken Sakaryasporlu bir oyuncu tarafından düşürülüyor, kırmızı kart verilmeliydi.

fenerin golü haricinde bu haftayı çok güzel özetlemişsin tebrikler....

nasıl karar veremedin ben anlayamadım şahsen.o gol de ofsayt felan yok...buz gibi bir golümüz ofsayt gerekçesiyle verilmedi.olmayan ofsaytı gören hakem ilginç okan nın pozisyonundaki bariz ofsaytı göremedi....bu arada bu iki pozisyonda da orta hakemden çok bu hata yan hakeme ait...!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: mtc_0912

quote:

Orjinalden alıntı: tristam

Öncelikle Beşiktaşlı olduğumu söyleyeyim.

fenerin golü haricinde bu haftayı çok güzel özetlemişsin tebrikler....

nasıl karar veremedin ben anlayamadım şahsen.o gol de ofsayt felan yok...buz gibi bir golümüz ofsayt gerekçesiyle verilmedi.olmayan ofsaytı gören hakem ilginç okan nın pozisyonundaki bariz ofsaytı göremedi....bu arada bu iki pozisyonda da orta hakemden çok bu hata yan hakeme ait...!!!

Zor pozisyon demiştim, zorluğu benim izlediğim yayının kalitesizliğinden kaynaklanıyor. Dediğiniz doğru olabilir, bu yüzden emin olmadığım bir konuda yorum yapmak istemedim.

• Hakemler lige çok kötü başladılar. Umarım düzeliler..
  • Açıkçası ben,im umudum yok..Dünyanın en kötü hakemleri biz de..Bir şekilde birilerine avantajlı birileri dezavantajlı düdükler çalınacak..Dilin kemiği yok ki büzesin , bazıları bu aralar sık sık tükürdüklerini yalıyorlar ya bak ona seviniyorum işte..

Orjinalden alıntı: OzgurOz

bazıları bu aralar sık sık tükürdüklerini yalıyorlar ya bak ona seviniyorum işte..

hakemlerden istediğim en önemli şey ne olur şu düdük ağızlarında koşmasınlar
  • 5. Haftada Fenerbahçe - Antalyaspor Karşılaşmasında, Fenerbahçeli Diego Alfredo Lugano Morena, Topu bariz bir şekilde Eliyle Tuncay Volkan Şanlı'ya indirdi. Pozisyonun Devamında Fenerbahçe 3. Golünü Atmış Oldu.
  • Topa çıkarken iyi bakın Lugano,zıplarken kafa vurmak için zıplamış,yoksa şu topu arkamdaki Tuncay'a indireyim de gol atsın diye mi(Gözler kapalı).Benim kaçıncı izleyişim o golü bilmiyorum ama sadece 2 renge odaklanıyorsunuz,bütün renklere odaklanın.

Hakemlerin kaç paraya satıldığını öğrenmek isterdim doğrusu...

Orjinalden alıntı: DarkBlaDe

Elle kolla gol atmak,penaltı hataları...

Hakemlerin kaç paraya satıldığını öğrenmek isterdim doğrusu...

konuya fransızsın sanırım.
    bu başlıkta, ligde rastlanılan somut hakem hatalarını yazılıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

6. hafta Gs - Bjk maçında, Beşiktaş'ın net bir penaltısı çalınmamıştır. Ayrıca Galatasaray'dan Song kırmızı kart görmeliydi.

+++Küresel ısınma zannettiğin kadar önemsiz bir konu değil!Eğer acilen bilinçlenip elinden geleni yapmazsan yarın çok acı olucak!En azından tasarruflu ampul kullanmak,suyu tasarruflu kullanmak,toplu taşımayı tercih etmek,monitörü tv'yi düğmesinden kapatmak çok zor olmasa gerek! +++
  • Benim tüm gs maçlarını izleme olanağım yok gördüğün birşey varsa yazabilirsin.
  • söyleyince kızıyorsunuz(bu konu için söylemiyorum) bazısı ''penaltı penaltı gibi olucak''diyor.Şükür'e yapılan penaltılarda 3,5kez dendi penaltı gibi penaltı diğerleri değilmiş gibi.Ayrıca hayatım boyunca yan toptan,kornerden gelen toplarda yapılan faullere KIRMIZI KART verildiğini görmedim.

Sivas-Fb maçında (bütün medya saklamış olsada) Ümit özat KURALLARA AYKIRI şekilde oyuna girip gol pozisyonunu engelliyor.Kesin SARI KART pozisyonu görmedim duruma göre KIRMIZI KART!

quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Benim tüm gs maçlarını izleme olanağım yok gördüğün birşey varsa yazabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seso81 -- 18 Eylül 2006; 21:40:07 >

+++Küresel ısınma zannettiğin kadar önemsiz bir konu değil!Eğer acilen bilinçlenip elinden geleni yapmazsan yarın çok acı olucak!En azından tasarruflu ampul kullanmak,suyu tasarruflu kullanmak,toplu taşımayı tercih etmek,monitörü tv'yi düğmesinden kapatmak çok zor olmasa gerek! +++
  • Song'un kırmızı kartı başka bir pozisyonda ben penaltı kırmızı kart demedim. Sadece beşiktaş ın penaltısı verilmedi dedim.

Bu arada ümit'in pozisyonunda kırmızı kartın olamayacağını düşünüyorum ama sarı kart olabilir. İlk mesaja ekledim ayrıca balilinin açıklamasınıda ekledim.

Balili pozisyonu için ise 50 kere de izlense kırmızı kart yorumu çıkacağını eklemenizi istiyorum.Başka türlü kırmızı olmadığı belliydi de hakem haksız yere verdi gibi oluyor.öyle bişey yok aramızdaki herhangibiri hakem olsa kırmızı verirdi!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.