Bildirim
Hakem Bahane, Beşiktaş Şahane
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bjk bütün sezon top oynamadı zaten. Oynamasını da beklemiyorum açıkcası. Kusura bakmayın ama Mehmet Demirkol un demin söylediği doğru.
"Sivas Beşiktaştan daha takım.Beşiktaş altta Sivas üstte olsa kimse niye böyle demez"_____________________________ Moulin Rouge!"Yanlış adamla dövüşüyor olsanız bile en azından doğru silah seçin." -
Yahu kötü maç yönettiği yok zaten. Yardımcılar kötüydü. Durum bu.
Oyuncular taraftarı maniple etti.
GS alehine konuşmak işime gelir ama her zaman inandığını söylemek lazım.
Oyuncuya saldırmak falan da nedir yani._____________________________ -
Hakem kötü maç yönetti tamam da,Gs'In ne suçu var ki bunda?Onlarda diğerleri gibi futbolcu,çıkıp oynuyorlar işte.
Bjk'a gelince,belirgin bir ruhsuzluk ve isteksizlik var,çok açık görünüyor.Bunca hatalı hakem kararına rağmen,yine de yeterince devinemediler,enteresan.Taze bir kan lazım gelecek seneye._____________________________ denilmiştir can sağıken yurt vermeniz düşmana.
hem sütünden,hem kanından,hem canından bu sendeki huy OĞUL! -
Ne olacak bu Beşiktaşın hali? 2012 de adam gibi maç izleyemedik daha _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: solidfb
Oyuncuya saldırmak falan da nedir yani.
_____________________________ -
Her ne kadar kötü olsa da GS den daha iyiydi bu gece BJK _____________________________ "En çok bana soracaksınız, en çok banaa!"
Erol Büyükburç! -
Doğruya doğru
Ofsayttan golmüş falan geçecez bu işleri, maçı almak isteyen takım çok rahat alırdı bu maçı. Hiçbir şeyi beceremiyoruz ki!
Yanarım yanarım son yıllarda İnönü'de GS'a yenilmezliğimiz bitti ona yanarım._____________________________ "Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir...""Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.""Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır.""Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

-
quote:
Orijinalden alıntı: AXU
Her ne kadar kötü olsa da GS den daha iyiydi bu gece BJK
katılıyorum.GS ne orta alanda baskı kurabildi,ne de %100 gol pozisyonları var.Biri ofsayt biri allah'a emanet bir gol._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: joven
böyle taraftarın ALLAH belasını versin hem küfredeceksin hemde ya ALLAH bismillah ALLAHUEKBER diyeceksin
bu kadarına bes doğrusu reziller hangi takımın taraftarı küfrederse küfretsin o küfrü yapan ne adamdır nede insanlıktan nasibini almış bir insandır
olsa olsa ahlaksızın tekidir
sen neyin kafasını yaşıyon_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 0nur!
Doğruya doğru
Ofsayttan golmüş falan geçecez bu işleri, maçı almak isteyen takım çok rahat alırdı bu maçı. Hiçbir şeyi beceremiyoruz ki!
Yanarım yanarım son yıllarda İnönü'de GS'a yenilmezliğimiz bitti ona yanarım.
Usta Beşiktaş ne bariz goller kaçırdı biri girse şuan müthiş futbolu konuşurduk.
Çok daha iyi oynardı o zaman BJK_____________________________ "En çok bana soracaksınız, en çok banaa!"
Erol Büyükburç! -
quote:
+1
Gol %100 ofsayt da maç boyunca ne pozisyon olursa olsun itiraz edip ortamı geren oyuncunun, hakem ne karar verirse versin bilmem ne çocuğu diye bağıran taraftarın hiç mi suçu yok ?_____________________________ 
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tnyglle
quote:
böyle taraftarın ALLAH belasını versin hem küfredeceksin hemde ya ALLAH bismillah ALLAHUEKBER diyeceksin
bu kadarına bes doğrusu reziller hangi takımın taraftarı küfrederse küfretsin o küfrü yapan ne adamdır nede insanlıktan nasibini almış bir insandır
sen neyin kafasını yaşıyon
rahatsızmı oldun
Rahatsız oldum.Aynı maç sizin stadınızda olsa bu olaylar olsa bunları yazacakmıydın ?_____________________________
-
quote:
hocam senı ben ayakta alkışlıyorum ya şimdi medya hakemi yiyecek ama hepsı bu dedıklerını bılıyor olacak_____________________________ `A lie is a great story that someone ruined with the truth` Barney Stinson -
hakem 30. dk da bariz ofsaytı gol vermiş sen hala ne diyosun takım iyi mi diyoruz _____________________________ -
Bariz ofsayt ne kelime sayın ÖNDER1911
Ben Yattığım yatağımdan tv den pozisyonun ofsayt olduğunu çok net gördüm.
Yan hakem kesin görmüştür, hadi o görmedi, HÜSEYİN Kendi görmesi lazımdı.... Yazıklar olsun_____________________________ May The Force Be With You -
Bu arada BJK'yi yaklaşımı açısından tebrik ediyorum.
Quaresma'ya çok büyük destek verdi taraftarı. Ama artık haketmiyor.
Muhammed oynasın. Kırmızı görecek mi çekincesi çok olmaz en azından. 5. ile oynanacak final maçında tam kadro çıkılır gerekirse ki 3. de olabilir Beşiktaş._____________________________ -
gs hep bizim yarısahamızda baskı yaptı, biz ise deplasman takımı gibi yedik bu baskıyı ve uzun toplarla atak aradık sonuçta başarısız olduk.. tayfur havutçu beşiktaş'ın başına gelmiş en kötü şeylerden biridir, bunu geçen yıl da söyledim şimdi de söylüyorum bu adamın futbolculuğu da toraman'dan halliceydi ama torpil ile baştacı edildi, fenerden getirilip beşiktaş'ın çocuğu diye dayatıldı.. at sahibine göre kişner, kimse ağlamasın hakemdi, biz mazlumduk diye, gs bugün maçı bizden daha çok istedi, bastı kazandı ve maçı aldı.. ayrıca oyunculara da laf atmayın, hocasına göre oynar bir takım, yıllardır milyon tane oyuncu gitti geldi ne değişti.. olan oldu, bu bir spor müsabakası ve maç sonu küfür basan ve sahaya atlayangiller gibi düşünmeyen biri olduğum için kendimle gurur duyuyor ve o sahaya atlayan mahlukatlardan da utanç duyuyorum.. _____________________________ i bless the rains down in africa.. -
quote:
hocam senı ben ayakta alkışlıyorum ya şimdi medya hakemi yiyecek ama hepsı bu dedıklerını bılıyor olacak_____________________________ `A lie is a great story that someone ruined with the truth` Barney Stinson -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
sen neyin kafasını yaşıyon
rahatsızmı oldun
Rahatsız oldum.Aynı maç sizin stadınızda olsa bu olaylar olsa bunları yazacakmıydın ?
güzel kardeşim bende fenerbahçeliyim benim lafım küfür eden rezillere sen neden alınıyorsun
Taraftar burda haklı şimdi ben onu demek istiyorum neyse bunu tartışmayalım_____________________________
Benzer içerikler
- passolig 2 kişilik bilet nasıl alınır
- galatasaray ismi nereden gelir
- başkasının passoligiyle maça girmek
- messi ronaldo satranç
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler