Şimdi Ara

Hakaret davası nasıl açılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde fotoğraflı delil mevcut direkt şahsıma hakaret var uygulamam gereken yollar nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exotic. -- 12 Aralık 2015; 14:07:53 >

• Sende ona söv. Kısas yapmış olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardımcı olalım.
  • Hakime bunun onur kırıcı bir hareket olduğunu söyle. Mahkeme yapılmadan tazminat elinde olur.

• Teşekkürler, umarım yardımcı olur.
  • Dava diyince akla hemen onu adı gelir

Turbo turbo turbo

• savcılığa dilekçe vericen ama inş biraz yaşın büyüktür yoksa pek iplenmezsin ayrıca avukatında olucak kısaca adam olucan yani.savcı suç unusuru görürse dava açılır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Aralık 2015; 14:16:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hakkına şikayetçi olduğum xxx ile xxx tarihinde xxx nedeniyle tartıştık. Kendisi xxx'e rağmen şahsımla münakaşaya girmiş ve şahsıma yönelik ağır hakaret-küfürler etmiştir.
    Adının xxx olduğunu öğrendiğim kişiden şikayetçiyim.

HUKUKİ NEDENLER : 5237 sayılı kanun tck 126 tk 125
    HUKUKİ DELİLLER: Tanık beyanları ve diğer delililer.

Açıklanan nedenlerle şüphelinin eylemine uyan TCK maddeleri uyarınca cezalandırılması için gerekli soruşturmanın yapılarak hakkında kamu davası açılmasını, saygılarımla arz ve talep ederim.
  • Eğer adamı küfür etmeye tahrik etmiş isen veya sende ona hakaret veya küfür etmiş isen seninde başın ağrır bunu bilerek iş yap. Ayrıca en fazla adamı alır karakolda emniyet amiri bir daha yapma der uyarır gönderir.Millet hırsızlık yapıp çıkıyor elini kolunu sallayarak.Önemli bir şahıs olmadıkça ilgilenmezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ultima_

Eğer adamı küfür etmeye tahrik etmiş isen veya sende ona hakaret veya küfür etmiş isen seninde başın ağrır bunu bilerek iş yap. Ayrıca en fazla adamı alır karakolda emniyet amiri bir daha yapma der uyarır gönderir.Millet hırsızlık yapıp çıkıyor elini kolunu sallayarak.Önemli bir şahıs olmadıkça ilgilenmezler.

Hocam bana hakaret etmeden önce cahil cahil konuşma (konu hakkında) birşey bildiğin yok ve bir kerede "ulan" dedim. Başka bu tür söz söylemedim. Durum ne olur?
  • exotic. kullanıcısına yanıt
    Onlardan birşey olmaz sana ama, karşı taraf bana ulan dedi çok sinirlendim beni küfüre tahrik etti söyledim ama pişmanım daha yapmam falan derse çok birşey olacağını sanmıyorum o kadar sıra bekleyen dava var ki, tekrar yapmayacağına dair söz alır bırakırlar.Zaten yaşıda küçükse bişey olmaz diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Hakkına şikayetçi olduğum xxx ile xxx tarihinde xxx nedeniyle tartıştık. Kendisi xxx'e rağmen şahsımla münakaşaya girmiş ve şahsıma yönelik ağır hakaret-küfürler etmiştir.
    Adının xxx olduğunu öğrendiğim kişiden şikayetçiyim.

HUKUKİ NEDENLER : 5237 sayılı kanun tck 126 tk 125
    HUKUKİ DELİLLER: Tanık beyanları ve diğer delililer.

Açıklanan nedenlerle şüphelinin eylemine uyan TCK maddeleri uyarınca cezalandırılması için gerekli soruşturmanın yapılarak hakkında kamu davası açılmasını, saygılarımla arz ve talep ederim.

Kamu davası kısmını anlamadım, bu konu özel hukuka hatta özel hukukun alt dalı olan kişiler hukukuna girmiyor mu?

Bu arada TCK 126 demişsiniz fakat 125 olması gerekli diye düşünüyorum. TK olarka benim bildiğim Ticaret Kanunu var, açıkçası onu da anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 12 Aralık 2015; 16:06:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.