Şimdi Ara

Hakan Çalhanoğlunun Kenan Sofuoğlunu tanımaması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
3.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hakan Çalhanoğlunun Kenan Sofuoğlunu tanımaması

(En Son Oy Tarihi: 24.1.2016)
Giriş
  • Hakan sonuna kadar hakli zaten ortada bi ayip yok varsa da kenanindir hakan'ın değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunkBunny -- 6 Ocak 2016; 12:05:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fokof

ikisini de tanimiyorum

Ooww çok kuulsun helal

• quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

Hakan haklı, yazık adam evinde huzurlu huzurlu otururken apaçinin biri mesaj atmış, üstüne beni tanımıyor bakın beyler diye facebook'a mesaj atıp seni ifşa edip yüzbinlerce kişi tarafından yanlış anlaşılmanı sağlıyor. Durduk yere huzur kaçırmak budur. Haklı haksız diye anket açman bile yanlış. Hakanın bu olayla hiç ilgisi yok. Bana isterse adriana lima mesaj atsın, tanışmak istemiyorum numaramı kimden aldınız diyebilirim bu benim hakkım. Kime ne? Boşuna adamın huzurunu bozmaya ne hakkı var.
    Anketin kenan suçlu mu? suçsuz mu.. diye olması gerekir.

Ellerine saglik hocam bunun aksini iddaa eden aptaldir kimse kusura bakmasin.

Bu konuda hakan suclu diyenlerde bi problem var bence

• Şaka gibi ya şund bile ikiye ayrıldık ne güzel ülke yå hakan bi anlasmazlık oldu kenan abiyle bi macımda agırlamak isterim en kısa sürede falan diye paylasım yaptı instagramda koca adamlar orta yol bulurlar

• Ülkenin başbakanıyım tanışmak istiyorum yazsa biri inanıcakmısın. :D Adam olan telefonla arar adama bak whatsapp nedir, bizde Türkiye'de olduğumuz için tanıyoruz direk adamı futbolcu nerden tanısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Bendtner

Sonuçta Hakan Dünya da hatri sayilir derecede meşhur bir futbolcu kac kisi numarasını bir yerlerden bulup rahatsiz etmistir.Tanımamış olabilir.İnanmamış olabilir.Kenan Sofuoğlu hakli olsa bile bu yaptığı terbiyesizliktir.Haksız duruma düşmüştür.Sen kendi ozelini ortaya döküp adami sosyal medyada karalamaya çalışıyorsun.

Abartmayin iki tane frikik attı diye kim tanıyor azıcık motor sporuna ilgisi olan dünyada herkes kenani futbola ilgi duyan çoğu kişi tanımaz hakanı bi max kruse bile değil oyun içinde desteği selçuk gibi yetersiz çöp

•  Hakan Çalhanoğlunun Kenan Sofuoğlunu tanımaması

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Bendtner

Sonuçta Hakan Dünya da hatri sayilir derecede meşhur bir futbolcu kac kisi numarasını bir yerlerden bulup rahatsiz etmistir.Tanımamış olabilir.İnanmamış olabilir.Kenan Sofuoğlu hakli olsa bile bu yaptığı terbiyesizliktir.Haksız duruma düşmüştür.Sen kendi ozelini ortaya döküp adami sosyal medyada karalamaya çalışıyorsun.

Saçmalama
  • Kesinlikle Hakan hakli. Ikisini de pek tanimam etmem ama tanimadigin birisinin kim oldugunu sormak ne zamandan beri hesap sormak oluyor? Adam sonunda sikinti yok yazmis zaten, kor goze parmak misali. Her kucuk bir olayi internete yazip herkesi buna dahil etmek ne zamandan beri karakterlilik oluyor? Yok motosikletci yazmis da bilmem ne. Once adam olsun, ahlak sahibi olsun sonra mutevazi olsun. Isterse olmasin, onun bilecegi is ama baskasina davranislarina dikkat etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 6 Ocak 2016; 17:08:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakli, haksizdan ziyade anlasamamislar
    Kenan 'ben kenan, motorsikletci' yazarak mutevazilikte efsanelere oynamis
    Hakan da dogal olarak 'hangi motorsikletci? Sanayideki mi?' diye dusunmustur bence

Cunku adama kac kisi 'ben kenan, motorsikletci' yaziyor ki?
    Ilgi alani olmak zorunda da degil

Atiyorum dunyanin en yildiz erkek/kadin voleybol oyuncusu turk olur ama.ben onu tanimam buyuk ihtimal
    Voleybolla alakam yok cunku :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

quote:

Orijinalden alıntı: fokof

ikisini de tanimiyorum

Ooww çok kuulsun helal

oyle miyim?

• Hakan Çalhanoğlu ismini ilk kez duydum. Ne iş yaptığı, fiziki özelliklerini falan geçtim. Adını bile hiç duymamıştım. Bu konu ile kendisi hakkında kabataslak da olsa bilgi edinmiş oldum.

• Beyler hepinizin kafası çok güzel gerçekten her şeye atlıyorsunuz.Kenan Supersport şampiyonu.Burada Hakan nasıl tanımaz filan diye cahilce konuşan adamlar var.Kenan MotoGP şampiyonu olsa ve Hakan onu tanımasa haklısınız diyeceğim.Supersport ve MotoGP arasında uçurumlar var.Kenan evet ülkemizi Supersport şampiyonu olarak temsil edebileceği en üst düzeyde temsil etti.Fakat bu çok büyük ses getirecek bir başarı değil ülkemiz böyle başarılara alışkın olmadığı için abartı bir şekilde servis ediliyor bize.

Kısaca Almanya da yaşamış daha 21 yaşında ki birisi Dünya çapında ses getirecek bir başarıya imza atmamış birisini tanımaması gayet doğal.Kenan'ın yaptığı ağır
    kezbanlık
  • Belkide biri arayip konusmayi akıl etse tanışıcaklardı

• lan birisi bana açıklasın Hakan çalçubuk kim

• Kenan haksız. Adam tanımak zorunda mı ? Bu ne ergence tavırlar.

• Kenana da bunu paylasmak yakışmadı

• Bence Kenan Sofuoğlu telle bile arasaydı sonuç değişmezdi adam tanımıyormuş bu ayıplanacak birşey değil ki tavır tafra yapılacak bir durum yok ortada

• Kenan Sofuoğlu kim la ? İktidar hayranlığı sayesinde gereksiz abartılmış bir adamdır...

kenan sofuoglu dunya sampiyonu mudur? evet, hem de 4 kere.

ama sorulmasi gereken sey su: kenan sofuoglu neyin dunya sampiyonudur ?

on bilgi:

1-motogp: ozel uretim 1000cc motorlarin yaristigi, motorsiklet grand prix'si.
    2-moto2: motorcularin motogp oncesi deneyim kazanmasi ve kendilerini gostermesi icin yapilan 600cc'lik motorlarin kullanildigi hazirlik sampiyonasi
    3-superbike: modifiye edilmis seri uretim 1200 cc'ye kadar motorlarin yaristigi dunya sampiyonasi.
    4-supersport: genclerin superbike oncesi deneyim kazanmasi icin, seri uretim 650-750cc'lik motorlarla yaristigi hazirlik sampiyonasi (ingilizce'de support class diye geciyor).

gectigimiz yil 31 yasindaki kenan sofuoglu, coluk cocugun ve kendisi gibi buraya capa atmis birkac veteranin arasindan siyrilip supersport sampiyonu olmustur. kendisinin ardindan ikinci gelen motorcu 22 yasindadir. 18'lik adamlar falan var yarisci listesinde.

ayrica genelde supersport klasmaninda kendini ispatlayanlar ust klasmanlara geciyor. mesela 2014 sampiyonu michael van der mark gecen yil superbike'a katildi ve honda ile sezonu 7. olarak bitirdi. 2013 sampiyonu sam lowes ise moto2'yi 4. olarak tamamladi. 2012 sampiyonu yine kenan'di. 2011 sampiyonu chaz davies ise gecen yil moto2'de 2. oldu. 2010 sampiyonu yine kenan. 2009 sampiyonu cal crutchlow ise yillardir motogp'de yarisiyor. gecen yil 8.olmus.

peki kenan sofuoglu diger klasmanlarda ne yapmistir?

2008'de honda ile superbike'ta yarisip 18. olarak tamamlamistir. sezon icerisindeki en iyi derecesi ise fransa'da aldigi 9.luktur.

2010'da ise moto2 ile 2 yarisa cikip birinde 5.olmus digerinde yaris disi kalmistir. bu sezonu saymayalim.

2011'de ise moto2'de butun sezon yarismis ve 18. olarak tamamlamistir.

sonuc ortada. kenan sofuoglu'nun sampiyonlugu, tff 3.lig'te sampiyonluk yasayan 30'luk futbolcularin yasadigi sampiyonluk gibi bir seye tekabul ediyor.

• Kenanin. Seni seven birine bu şekilde cevap vermen yakismadi sözü herşeyi açıklıyor bence.

Hem hakanın numarası gizliymis .
    Fark ettiyseniz hakan hemen diyorki numaralı kimden aldınız ? Ben buradan hakana sürekli tanimadigi birilerinden mesaj almadığını çıkarttım .

Hakanın kenan sofuoglunu tanimamis olmasına da sasirmadim normal bisey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 6 Ocak 2016; 20:22:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.