Şimdi Ara

Hakan Çalhanoğlunun Kenan Sofuoğlunu tanımaması (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
3.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hakan Çalhanoğlunun Kenan Sofuoğlunu tanımaması

(En Son Oy Tarihi: 24.1.2016)
Giriş
  • Sporun hiç bir dalı ile alakam yok ama Kenan Sofuoğlu'nu tanıyorum.Hakan Çalhanoğlu'nu tanımıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kenan reyiz haklı bence, hakan da adamdır ama bu olmamış. Eğer ikiniz de bu ülke için çalışıyorsanız bir birinizi iyi tanımanız gerekir.
  • Hakan Çalhonoğlu kim diye google a baktım şimdi, futboldan baya uzaklaşmışım.
  • O degilde halen su troll mesajlara inanan var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Hakan Çalhanoğlunun Kenan Sofuoğlunu tanımaması
  • Kenan abimiz haklı.Net
  • Nummera ne la İnsan alsa bile siler o nummerayi aremmun

• Kenan bence gereksiz yere eski sevgili tribi atmış.
    Numarayı alıp Whatsapp tan yazmak nedir? Ara konuş. Hakan calkanoglu o tepkiyi vermekte haklı. Kenan sofuoğlu 'nun ise konuşma şekli çok yanlış.

• hakan kim ya ? yok fizik :)

ayıp etmişsin hakan
  • İnstagramda ronaldo trollendi hatirlarsaniz bi numara verme istemi olayi oldu hakan da troll olabilir diye temkinli yaklasmis olabilir

• Niye tanimak zorunda mi birbirleri i ? Ergen ergen muhabbetler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

Kenan Sofuoğlu kim la ? İktidar hayranlığı sayesinde gereksiz abartılmış bir adamdır...

kenan sofuoglu dunya sampiyonu mudur? evet, hem de 4 kere.

ama sorulmasi gereken sey su: kenan sofuoglu neyin dunya sampiyonudur ?

on bilgi:

1-motogp: ozel uretim 1000cc motorlarin yaristigi, motorsiklet grand prix'si.
    2-moto2: motorcularin motogp oncesi deneyim kazanmasi ve kendilerini gostermesi icin yapilan 600cc'lik motorlarin kullanildigi hazirlik sampiyonasi
    3-superbike: modifiye edilmis seri uretim 1200 cc'ye kadar motorlarin yaristigi dunya sampiyonasi.
    4-supersport: genclerin superbike oncesi deneyim kazanmasi icin, seri uretim 650-750cc'lik motorlarla yaristigi hazirlik sampiyonasi (ingilizce'de support class diye geciyor).

gectigimiz yil 31 yasindaki kenan sofuoglu, coluk cocugun ve kendisi gibi buraya capa atmis birkac veteranin arasindan siyrilip supersport sampiyonu olmustur. kendisinin ardindan ikinci gelen motorcu 22 yasindadir. 18'lik adamlar falan var yarisci listesinde.

ayrica genelde supersport klasmaninda kendini ispatlayanlar ust klasmanlara geciyor. mesela 2014 sampiyonu michael van der mark gecen yil superbike'a katildi ve honda ile sezonu 7. olarak bitirdi. 2013 sampiyonu sam lowes ise moto2'yi 4. olarak tamamladi. 2012 sampiyonu yine kenan'di. 2011 sampiyonu chaz davies ise gecen yil moto2'de 2. oldu. 2010 sampiyonu yine kenan. 2009 sampiyonu cal crutchlow ise yillardir motogp'de yarisiyor. gecen yil 8.olmus.

peki kenan sofuoglu diger klasmanlarda ne yapmistir?

2008'de honda ile superbike'ta yarisip 18. olarak tamamlamistir. sezon icerisindeki en iyi derecesi ise fransa'da aldigi 9.luktur.

2010'da ise moto2 ile 2 yarisa cikip birinde 5.olmus digerinde yaris disi kalmistir. bu sezonu saymayalim.

2011'de ise moto2'de butun sezon yarismis ve 18. olarak tamamlamistir.

sonuc ortada. kenan sofuoglu'nun sampiyonlugu, tff 3.lig'te sampiyonluk yasayan 30'luk futbolcularin yasadigi sampiyonluk gibi bir seye tekabul ediyor.

Hocam resmen saygı duydum ya üşenmeden şu açıklamaları yapmışsın ya böyle bir konuda helal olsun valla :D

• İkisi de birbirinden daha haklı değil ya bu konuda bu nasıl bir meseledir böyle
  • Bir insan Kenan Sofuoğlu'nu tanımıyorsa o insan için üzülürüm biraz. Hiç mi gazete okumuyorsun arkadaş. Adam dünya şampiyonu dünya!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

Hakan Çalhanoğlunun Kenan Sofuoğlunu tanımaması

• Sofuoğlu sürekli kask taktığı için tanımamış olabilir
  • Kenan Sofuoğlu kendisini tanıtmayı becerememiş bence. Ben dünya motorsiklet şampiyonu kenan sofuoğlu desene? Ben kenan sofuoğlu motosikletçi nedir yahu kenan usta gibi
  • gizemsizadam G kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Hakan haklıdır.

Koskocaman adamlar mesaj atıyor liseli gibi. Ara konuş, kendini bir tanıt.

Motosikletci nedir?

Ülkemizde Kenan Sofuoğlu'nun haberleri yapıldığı için tanıyoruz, şampiyon olduğu için değil. Hakan bizim ülkemizde yaşamadığı ve dolayısı ile Kenan Sofuoğlu'nun ülkesinde haber yapılmadığı için tanımaması gayet normal.
  • ''Hakan C. şişirilmiş bir balondur'' dedi tek derdi kekinin önüne geç gelmesi olan asosyal liseli.
  • Kenan'in boyle komik komik triplere girip de facebook'ta Hakan'a tabiri caizse 'diss atmasi' pek olgun bir hareket degil bana kalirsa.
    Ustelik gurbette dogup buyumus bir adamdan bahsediyoruz. Tanimamasi olaganustu dogal. Ha Turkiye'de bile dogup buyuse herkes Kenan Sofuoglu'nu tanimak zorunda mi?
    Zaten 'koskoca' Kenan Sofuoglu'nun telefonla arayip tanismak yerine Whatsapp'tan yazmasi da pek ilginc.

Her neyse. Bence bu kadar abartilacak bir olay yok. Hakan hakli, Kenan sekil yapayim demis biraz Hakan bozuk atinca.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.